Carisma - Ogólne - Jak Wam sie podoba Cari w nowym Maxi Tuningu??
raddex - 10-01-2007, 20:08
Geloo_Jedi napisał/a: |
...Ktoś stronę wcześniej się zastanawiał jak tam prace nad Blondi - już mówię - otóż cały środek jest poskładany i w chwili obecnej pracuję nad zabudową bagażnika - nie będzie już w ogóle przestrzeni bagażowej, cały bagażnik będzie pokryty panelami, które przejdą w tunel środkowy pomiędzy tylnymi kubełkami, przez nitro, i to się połączy z konsolą środkową deski rozdzielczej. Tak to będzie dopiero wyglądało, a realnie to 3 tygodnie pracy za mną i jeszcze jakiś miesiąc codziennej pracy przede mną. Biorąc pod uwagę fakt że nie codziennie mogę siedzieć w garażu, skończę pewnie dopiero pod koniec lutego/ na początku marca ... |
Grzegorz (Geloo_Jedi), jak już skończysz zabudowę bagażnika, to proszę pochwal się zdjęciami - please . Jak tam idzie ci wypełnianie książki serwisowej samochodu ??
Mam nadzieję, że będziesz w tym roku też na zlocie.
Anonymous - 27-01-2007, 12:33
witam
podziwiam ogrom pracy wlozony w samochod i mam pytanie do geloo_jedi
Co polecasz do robienia kształtów na samochodzie, gline modelarska? Co polecasz na robienie formy pod pozniejszy spoiler? Moze znasz hurtownie ktore maja ekstra ceny mat szklanych, żywicy i szpachli poliestrowej ??
Anonymous - 29-01-2007, 10:56
Soko właśnie odpowiedziałem na priva
Tutaj odpowiadając powiem, że gliny modelarskiej nie polecam, dużo lepsza jest pianka budowlana.
Sposób tworzenia body kitu zależy od tego, czy chce się stworzyć negatyw czy prototyp będzie od razu właściwym body kitem.
A hurtowni jako takiej nie znam z super cenami.
Anonymous - 02-03-2007, 15:22
Witam.
Powiem krótko - jak się przerabia autko to przede wszystkim ma się podobać właścicielowi. Jak podoba się komuś jeszcze to miło o tym usłyszeć. Wiadomo nie od dziś, że są różne gusta a o nich się nie mówi i co się innemu podoba ktoś inny nazwie to paskudztwem. Wiem o tym bo też się przekonałem na własnej skórze - miałem przerobioną Vectre B. Mi się podobała ale niektórzy mieli odmienne zdanie. Każdy by coś zmienił bo mu się nie podoba .
Wracając do tematu. Autko na fotkach wygląda ciekawie. W realu pewnie jest jeszcze lepsze biorąc pod uwage że robisz to sam moje gratulacje , na tą chwile powiem tak: z zewnątrz ciekawie i ładnie a środek wygląda mi na rewelacje
Pozdro Holek
Anonymous - 26-05-2007, 01:33
Galeo i jak tam zmiany w autku ?? może wrzucisz jakies nowe foteczki co by nacieszyć oko ??
Anonymous - 30-05-2007, 23:19
no powiem Wam, że bagażnik mam już w zasadzie skończony od tygodnia i znowu śmigam sobie Carismą (ale super znowu swoją Blondi pośmigać, od grudnia cały czas jeździłem sejakiem) - na styk udało mi się zdążyć z zabudową na Kraków Tuning Show 19-20 maja, samochód skończyłem składać do kupy o 2 w nocy w piątek (czyli w zasadzie w sobotę już), a o 5:45 wyjechałem z brejdakiem do Kraka, masakre miałem totalną, spałem 1 godzinę, myślałem że się nie wyrobię, ale jakoś dało radę, tylko w sobotę byłem zjechany jak nie wiem co. Zdjęć na razie nie zamieszczam, bo muszę tylko jeszcze wypolerować na chrom takie rurki na przewody do subwooferów i je zamontować, ale myślę, że w ten weekend to zrobię i wtedy popstrykam zdjęcia bagażnika i zamieszczę tu linka. A tymczasem zamieszczam linka do galerii Blondi, tam jest dużo jej zdjęć i trochę z prac jak powstawała, tam też będzie bagażnik:
Galeria Blondi Gelqone
saphire - 30-05-2007, 23:49
No i piękna historia prac. Ale z ciekawości zapytam - nie będziesz czasem przerabiał przodu a'la Evo X
mlun - 30-05-2007, 23:52
A w operacii tunig z relacji z Krakowa stała jeszcze jedna Cari widziałem,szkoda że twojej nie było widać.
Anonymous - 31-05-2007, 12:59
Geloo_Jedi napisał/a: | na styk udało mi się zdążyć z zabudową na Kraków Tuning Show 19-20 maja, |
Widziałem:) i mam foty bagażnika i wogóle:) Super, jedno z lepiej zrobionych samochodów na Krk Tuning Show, obok stało nie pamietam, jakieś kombi zrobione w tym samym stylo co Twoja Cari.
Anonymous - 31-05-2007, 18:14
Ficu865 napisał/a: | obok stało nie pamietam, jakieś kombi zrobione w tym samym stylo co Twoja Cari. |
pewnie kombi brata
WOWA - 31-05-2007, 20:08
piekna robota Geloo_Jedi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arekp - 31-05-2007, 21:00
Derpin napisał/a: | Ficu865 napisał/a: | obok stało nie pamietam, jakieś kombi zrobione w tym samym stylo co Twoja Cari. |
pewnie kombi brata |
Uscislajac Toyota Avensis
Anonymous - 01-06-2007, 00:06
arekp napisał/a: | Derpin napisał/a: | Ficu865 napisał/a: | obok stało nie pamietam, jakieś kombi zrobione w tym samym stylo co Twoja Cari. |
pewnie kombi brata |
Uscislajac Toyota Avensis |
W rzeczy samej drodzy Panowie, obydwa autka przerabiane w jednym garażu W weekend porobię fotki bagażnika i zamieszczę je w galerii.
[ Dodano: 29-06-2007, 19:09 ]
Ja to jak zwykle tempo mam nieziemskie, ale w końcu udało mi się zrobić zdjęcia skończonego bagażnika i wkleić je na stronkę z albumem o Cari, tak więc co by już nie przedłużać, zapraszam do oglądania moich najświeższych wypocić (choć już nowe rzeczy przerabiam ):
Galeria Blondi Carisma by Gelqone
czwarty katalog, Cari 2007 - bagażnik.
Anonymous - 29-06-2007, 23:32
zakochałem sie w Tej Blondi :D:D
Anonymous - 11-07-2007, 14:40
Wnetrze bardzo ładne, biały z niebieskim to dobre połączenie z zewnątrz tez niczego sobie
|
|
|