To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - Moderatorzy!

Anonymous - 30-05-2012, 00:09

witam

co tu wiele pisac ja tez przejalem region na ochotnika wiec pora na swieza krew , ja bez bicia przyznaje sie ze nie poswiecam prawie czasu na forum bo nie mam na to czasu - przez 14 miesiecy doprowadzalem stary dom do stanu jaki bym chcial (wszystko co tylko sie dalo wlasnymi 'recami' bo ekipy budowlane doprowadzilyby mnie do bankructwa) teraz juz mieszkam ale do zrobienia jeszcze sporo a na swiat przyszla mi coreczka wiec sami rozumiecie...

...mialem zerknac tu w weekend ale dzien matki mnie zdezorganizowal

wojtas - 30-05-2012, 00:55

Właśnie na tą odpowiedź czekałem. Cuuube wielkie gratiki dla Twojej córeczki. Dom zawsze zdążysz wyremontować (wiem coś o tym, sam doświadczam tego stanu). Szkoda tylko, że brakło czasu na pogodzenie życia prywatnego z forum. Mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś na spocie i uściśniemy sobie dłonie.
eremita - 30-05-2012, 08:15

CUUUBE gratulacje!!!!! zdrówka dla małej :D
Krystian99 - 30-05-2012, 18:19

cuuube gratulacje :) wiem co to mały ludzik w domu mi się pojawił 4 miesiące temu ;) wracając do tematu to co teraz głosujemy czy jest opcja na dwóch moderatorów?? najlepsze było by takie wyjście ;)
wojtas - 30-05-2012, 22:49

Wracając do problemu, w Niedzielę kolejny spot. Czy mógłby ktoś wysłać wiadomość masową?
Krystian99 - 31-05-2012, 21:00

Wojtek może być kiepsko :( no bo kto :x ja nawet jak bym chciał to nie mam adresów@, ani telefonów a jak widzę mało ludzi tu zagląda. Trzeba ogłośić nowego moderatora i może jakoś to ruszy powinno być łatwiej chociażby z masową wiadomością o spocie, do niedzieli \:D/ :wave:
kubus - 03-06-2012, 21:44

1. Krystian99
2. wojtas021180

:)

wojtas - 04-06-2012, 00:27

Wtrącając moje trzy grosze do tego tematu. Ostatni spot pokazał jak ważna jest informacja masowa (dzięki cuuube). Wiele osób o spocie dowiedziało się właśnie z niej. Co poskutkowało dużą frekwencją uczestników.
Moje pytanie jest następujące robimy z tym coś dalej, czy wypisujemy kolejne strony i stoimy w miejscu? Chyba wszyscy zainteresowani wypowiedzieli się w tym temacie...

michu_872 - 04-06-2012, 12:08

no więc...
Cytat:
radamanthys132 napisał/a:
moje typy
1. Krystian99
2. wojtas021180

Jestem jak najbardziej za.
Wg mnie dobrą opcją było by żeby mogło być 2 moderatorów (ale to już pytanie do administracji forum)
Co do
Cuuube napisał/a:
witam

co tu wiele pisac ja tez przejalem region na ochotnika wiec pora na swieza krew , ja bez bicia przyznaje sie ze nie poswiecam prawie czasu na forum bo nie mam na to czasu - przez 14 miesiecy doprowadzalem stary dom do stanu jaki bym chcial (wszystko co tylko sie dalo wlasnymi 'recami' bo ekipy budowlane doprowadzilyby mnie do bankructwa) teraz juz mieszkam ale do zrobienia jeszcze sporo a na swiat przyszla mi coreczka wiec sami rozumiecie...

...mialem zerknac tu w weekend ale dzien matki mnie zdezorganizowal

rozumiem w 100 % czasami po prostu zmieniają się priorytety i tak bywa...
ja sam gdybym nie szedł na rano w niedzielę do pracy to pewnie byłbym od rana w Płocku i nie było by mnie na spocie... do tego pracuje w takim systemie w jakim pracuje...
Sam też zdecydowanie mniej czasu poświęcam na przeglądanie forum niż kiedyś (praktycznie ogranicza się to do "zobacz swoje posty") ale na spocika zawsze miło podskoczyć :D

kubus - 04-06-2012, 20:21

wojtas021180 są 2 propozycje , Wojtek Ty i Krystian . Myślę ,że nie ma co tu za bardzo się zastanowić i wypisywać kolejnych kandydatów -a co widać na załączonym obrazku jest ich 2 :) -tylko wybrać tego jednego i już :)
kub - 06-06-2012, 22:19

A czemu ograniczać się do jednego? :) Wielkopolska to duże województwo, duża szansa, że mitsumaniaków będzie przybywać, ergo wątków do moderowania będzie więcej itd.
wojtas - 19-06-2012, 14:01

Ankieta dobiegła końca już jakiś czas temu. Frekwencja słaba i zarazem zastanawiająca. Więc mam kolejne pytanie. Robimy coś z tym dalej ?! Czy, zamykamy temat i zostawiamy tak jak jest?
radamanthys132 - 19-06-2012, 14:40

Wojtas trzeba cos robic dalej bo nie robiąc nic popadniemy w kompletna stagnację. Szansa na rozwój jest z tylko z aktywnymi modami!
Krystian99 - 19-06-2012, 23:42

radamanthys132 piszesz że trzeba robić coś dale, teraz moje pytanie co??? Temat jeden założony trochę wypowiedzi ok, zrobiona ankieta trochę głosów ok i zero odzewu z góry :| jakaś reakcja z ich strony też powinna być, co teraz mam petycje im pisać o zmianę moderatora?? zaraz wyjdzie na to że pchamy się tam na siłę!
radamanthys132 - 20-06-2012, 08:22

Krystian99 napisał/a:
radamanthys132 piszesz że trzeba robić coś dale, teraz moje pytanie co??? Temat jeden założony trochę wypowiedzi ok, zrobiona ankieta trochę głosów ok i zero odzewu z góry :| jakaś reakcja z ich strony też powinna być, co teraz mam petycje im pisać o zmianę moderatora?? zaraz wyjdzie na to że pchamy się tam na siłę!

Napisałem prosbe o zainteresowanie do Hubeert`a i czekam na odpowiedz :) jak nie odpowie napiszę dalej