Car Audio - 2 Din z GPS co polecacie za rozsądną kasę
polaff - 06-06-2012, 15:42
Cytat: | Muli troszkę ale się nie zawiesza wcale | myślę, że to raczej kwestia konfiguracji albo lepszej karty
Zobaczymy.
Co możesz powiedzieć o IGO?
swinks_UK - 06-06-2012, 22:53
polaff napisał/a: |
Co możesz powiedzieć o IGO? |
Werje 8.3.x i dalej świetnie się sprawdzają. Bezproblemowo hula pod WinCE.
Sporo nowych map w sieci od Navteq'a lub dawnego Teleatlasu. W zasadzie to te same mapy których używa AM.
U mnie działa już 4 rok z corocznym upgradem i zadowolony jestem.
polaff - 06-06-2012, 23:04
swinks_UK napisał/a: | W zasadzie to te same mapy których używa AM. | to ma dla mnie kluczowe znaczenie. iGO chyba lżejsze jest od AM?
swinks_UK - 06-06-2012, 23:27
polaff napisał/a: | swinks_UK napisał/a: | W zasadzie to te same mapy których używa AM. | to ma dla mnie kluczowe znaczenie. iGO chyba lżejsze jest od AM? |
Moim zdaniem jest.
Struktura też jest bardziej przejrzysta i łatwa do "samodzielnego" modyfikowania. Dodatkowo u mnie fajnie współpracuje z TMC, gdzie po modyfikacjach mam life-time licencję na TMC w Western Europe.
MKV - 09-06-2012, 22:14
sampler napisał/a: | Jeszcze jedno info dla was. Ten sprzet ma system WIN CE wiec automapa 6.10 bedzie ostatnia ktora pojdzie na tym sprzecie. Nowsze wersje juz nie beda mialy wsparcia pod CE |
To co w takim razie kupić pod 2din żeby nowsze auto mapy działały? Na jakimś Alpine czy Sony zainstaluję Auto Mapę??? Chyba takie radyjko musi być na Windowsie lub Androidzie żeby AM poszła...
aaa no i jednak zdejmowany panel by się przydał bo jakoś boję się trochę zostawiać taki ekran na wierzchu bo od razu jakiś amator cudzych własności się zainteresuje...
polaff - 09-06-2012, 23:14
MKV, czyli co rezygnujesz z chińczyka?
aaa dodam tylko, że TV działa super. Odbieram wszystkie kanały cyfrowe pod warunkiem, że auto stoi - testowałem tylko na wsi jak miałem chwilkę czasu podczas sczytywania tacho
MKV - 09-06-2012, 23:50
polaff napisał/a: | MKV, czyli co rezygnujesz z chińczyka?
aaa dodam tylko, że TV działa super. Odbieram wszystkie kanały cyfrowe pod warunkiem, że auto stoi - testowałem tylko na wsi jak miałem chwilkę czasu podczas sczytywania tacho |
Nie rezygnuję bo jest u mnie na 1 miejscu jak narazie ale jestem otwarty na propozycje - może być nawet trochę drożej byle spełniało wymagania (automapa, kamera cofania, zestaw głosnomówiący) i zdejmowany panel mile widziany.
Dobra jakość dźwięku konieczna! (ale audiofilem nie jestem)
Jakieś sugestie?
polaff - 09-06-2012, 23:53
MKV napisał/a: | Jakieś sugestie? | jakznajdę chwilkę to nagram Ci filmik pokazowy. widać, że to chińczyk ale ja jestem zadowolony. Jeśli chodzi o jakość dźwięku to do słuchania Tool'a czy Cannibal Corpse jest ok.
MKV - 18-08-2012, 16:27
polaff napisał/a: | MKV napisał/a: | Jakieś sugestie? | jakznajdę chwilkę to nagram Ci filmik pokazowy. widać, że to chińczyk ale ja jestem zadowolony. Jeśli chodzi o jakość dźwięku to do słuchania Tool'a czy Cannibal Corpse jest ok. |
Jak wrażenia z użytkowania po kolejnych 2 miesiącach?? U mnie ciągle cienko z finansami więc radyjka wciąż nie kupiłem niestety :/
Maddox - 10-09-2012, 10:05
MKV napisał/a: | polaff napisał/a: | MKV napisał/a: | Jakieś sugestie? | jakznajdę chwilkę to nagram Ci filmik pokazowy. widać, że to chińczyk ale ja jestem zadowolony. Jeśli chodzi o jakość dźwięku to do słuchania Tool'a czy Cannibal Corpse jest ok. |
Jak wrażenia z użytkowania po kolejnych 2 miesiącach?? U mnie ciągle cienko z finansami więc radyjka wciąż nie kupiłem niestety :/ |
też czekam na relacje.
Pieraś - 25-09-2012, 20:42
a ktos ma fotke jak to wyglada w aucie? Moze ktos w Galancie montowal?
MKV - 15-12-2012, 13:17
Maddox napisał/a: | MKV napisał/a: | polaff napisał/a: | MKV napisał/a: | Jakieś sugestie? | jakznajdę chwilkę to nagram Ci filmik pokazowy. widać, że to chińczyk ale ja jestem zadowolony. Jeśli chodzi o jakość dźwięku to do słuchania Tool'a czy Cannibal Corpse jest ok. |
Jak wrażenia z użytkowania po kolejnych 2 miesiącach?? U mnie ciągle cienko z finansami więc radyjka wciąż nie kupiłem niestety :/ |
też czekam na relacje. |
Chyba się nie doczekamy
karolgt - 15-12-2012, 13:43
na YT macie mnóstwo filmików jak to działa i wygląda.
leszek20042 - 26-12-2012, 13:34
Wlasnie zainstalowalem radyjko Peiying 9907. Jest swietne ale mam problem z odtworzeniem filmow DVD jak i odpalenie TV. pisze na wyswietlaczu "brak sygnalu" a po chwili "wylacz odtwarzacz video". czy ktos tez tak mial i rozwiazal ten problem? jeszcze jak wgram AM albo iGO to napisze cos na temat NAVI.
milo - 26-12-2012, 18:53
leszek20042 napisał/a: | Jest swietne ale mam problem z odtworzeniem filmow DVD jak i odpalenie TV. pisze na wyswietlaczu "brak sygnalu |
Jaki format filmów DVD chcesz odtworzyć ?
Co do TV to musisz mieć dobrą antenę najlepiej dookólna ze wzmacniaczem
leszek20042 napisał/a: | wylacz odtwarzacz video". czy ktos tez tak mial i rozwiazal ten problem? |
Zobacz w instrukcji czy nie trzeba podłączyć kabelka do hamulca ręcznego żeby podczas jazdy nie oglądać DVD , wyjście Parking sensor podłącz do masy
|
|
|