Forum ogólne - Nasze Mitsu na Euro 2012
sveno - 18-06-2012, 17:52
JCH napisał/a: | Jak tam flagi | zdjęte
JCH napisał/a: | Bo mój sąsiad jeszcze wczoraj w nocy miał a dziś flagi na samochodzie i balkonie ni huhu... | dziwisz mu się? Ja dawno taki wkurzony nie bylem, pierwszy raz udało mi się wyrwać na strefe kibica, co łatwe nie było, byłem 2h prze meczem żeby mieć dobre miejsca i co? Szkoda słów.
krzychu - 18-06-2012, 17:54
Ławkę?
rosomak1983 - 19-06-2012, 14:50
Poziom swiadomosci jest zatrwazajacy, Patyjotyzmem jest kibicowanie a jak traktatem lizbońskim odebrano niepodłegłość naszego kraju to nikt niemal nie protestował...
gzesiolek - 19-06-2012, 16:43
rosomak1983 napisał/a: | Poziom swiadomosci jest zatrwazajacy, Patyjotyzmem jest kibicowanie a jak traktatem lizbońskim odebrano niepodłegłość naszego kraju to nikt niemal nie protestował... |
1. Nie ten temat.
2. Mnie tez boli niska swiadomosc ludzisk w Polsce i brak swojego zdania, tylko bycie choragiewka na wietrze...
3. Choc zapewne pojecie patriotyzmu takze mamy zupelnie inne bo dla mnie ono z protestowaniem niewiele ma wspolnego... wole prace dla dobra kraju i narodu... wole reprezentowanie Polskie w jak najlepszy sposob na swiecie... wole zeby inni nam zazdroscili i doceniali niz zebysmy ponownie dorabiali martylogie do klesk...
4. Jesli chodzi o traktat to tez nie uwazam go za idealny, ale tez nie uwazam ze to Polska jest akurat gnojona przez wszystkich innych... ot Europa nie jest gotowa na ten traktat, a tak jest dyktat Niemiec i to jednak boli...
5. Abstrahujac od tego jak grali Polacy... maluczcy sa dla mnie ludzie ktorzy oblebiaja sie w barwy narodowe by od razu po porazce wszystko to zdejmowac i wyrzucac... czyli co przyiwazanie do barw i narodowosci zalezy tylko od tego jak taki jeden z drugim kopnie pilke... noz ludzie miejcie do siebie nieco szacunku...
Albo pokazujemy innym nacjom nasza Polskosc, albo kibicujemy tylko w trakcie meczow...
Ja do kopaczy mialem/mam stosunek przerywany, ale Polske mam w sercu...
sveno - 20-06-2012, 08:03
i kolejni z cyklu "moje zdanie jest bardziej mojsze i każde inne zdanie jest złe" ręce opadają.
gzesiolek napisał/a: | maluczcy sa dla mnie ludzie ktorzy oblebiaja sie w barwy narodowe by od razu po porazce wszystko to zdejmowac | masz prawo mieć swoje zdanie, a ja mam prawo mieć Twoje zdanie głęboko gdzieś,
A teraz moje zdanie: maluczcy są dla mnie ludzie tzw trole, których misją życiową jest naprawianie świata poprzez udzielanie się na forach internetowych gdzie się da i pisanie nie na temat, po to by wtrącić swoje 3 grosze, które nie tylko potrafią zrobić niezły burdel w temacie, ale także przy okazji wyprowadzić z równowagi dużą część osób czytających to. gzesiolek, nie chodzi mi tylko o Ciebie.
Temat z założenia miał być miejscem do zamieszczania zdjęć, a nie miejscem do rzygania swoimi poglądami patriotycznymi!!! Nie mówiąc już o tym, że to forum ogólne gdzie piszemy o sprawach związanych z motoryzacją, w "off topicu" taka dyskusja może miała by sens i prawo bytu.
Normalnie nie spodziewałem się, w życiu do głowy by mi nie przyszło, że w ogóle można (i to jak szybko) przejść z tematu gadżetów kibica do Traktatu lizbońskiego, kiedyś na Pace była taka konkurencja (przejście ciągiem skojarzeń w "logiczny" sposób z jednego słowa np. słoń do drugiego nie mającego z nim nic wspólnego np. krawat) co niektórzy powinni spróbować w niej swoich sił, czuję że mamy tu talenty.
Proszę Moda o zamknięcie tego tematu bo coś czuje, że jak jeszcze jeden patriota się tu udzieli to przez moją odpowiedź zasłużę sobie na RB.
EOT !!!
krzychu - 20-06-2012, 08:16
sveno napisał/a: | że jak jeszcze jeden patriota się tu udzieli to przez moją odpowiedź zasłużę sobie na RB. |
No to dolewamy do ognia. Zasłużysz sobie na RB bo ktoś ma inne zdanie? W kontekście tego: Cytat: | i kolejni z cyklu "moje zdanie jest bardziej mojsze i każde inne zdanie jest złe |
hipokryzja pane, hipokryzja... Szanuj postawę innych i pozwól się im wypowiedzieć. To nie dział techniczny, na razie nie ma wycieczek personalnych więc po co zamykać? Bo ktoś ma inne zdanie?
sveno - 20-06-2012, 08:38
krzychu napisał/a: | Szanuj postawę innych i pozwól się im wypowiedzieć | szanuję i pozwalam, dopóki ktoś nie stara mi się go narzucić w miejsce mojego bo jego jest lepsze. Uprzedzę kolejne pytanie: nazywając mnie malutkim lub mówiąc o chorągiewkach "żenada" uważam, że osoba wypowiadająca się w ten sposób stara się zgnoić mnie i moje zdanie twierdząc że jej zdanie jest lepsze/właściwe.\
krzychu napisał/a: | Zasłużysz sobie na RB bo ktoś ma inne zdanie? | Ty dolewasz oliwy do ognia, czuję że zasłużę sobie na RB bo nieraz widziałem tego typu dyskusje i prawie zawsze kończyły się "wycieczkami personalnymi", to będzie powód, a nie zdanie kogoś innego, niech je ma, tylko niech przynajmniej potrafi wyrazić je w taki sposób aby nie obrażać innych, a szczytem szczęścia byłoby założenie wątku do takiej dyskusji w odpowiednim dziale a nie robienie OT w innym. krzychu napisał/a: | hipokryzja pane, hipokryzja | to już mi podchodzi po te Twoje "wycieczki"
krzychu - 20-06-2012, 08:48
sveno napisał/a: | czuję że zasłużę sobie na RB bo nieraz widziałem tego typu dyskusje i prawie zawsze kończyły się "wycieczkami personalnymi" |
To nie bierz tego do siebie. Ty ruszyłeś temat, ale wszyscy się wypowiadają ogólnie, a nie wyłącznie o Tobie... A to, że jesteś autorem tematu nie czyni Cie za niego odpowiedzialnym.
londolut - 20-06-2012, 09:18
Ten temat w ogóle nie ma sensu, nawet w OT.
Zamykam.
|
|
|