To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Spotkajmy się: propozycje gdzie i kiedy :)

offca - 07-07-2012, 22:43

kleryk-3kgt napisał/a:
kimo napisał/a:
Hehe rozumiem już wszystko, ja gdy miałem wcześniej Nissana (niestety po trzech latach miałem wypadek i nie było co z niego składać) to byłem na trzech ogólnopolskich zlotach i jechałem nawet 600 km w jedną stronę i nie żałuje, dobrze wspominam tamte czasy. 8)
Przerzuciłem się na Mitsubishi, co również nie żałuje :mrgreen: i też chcę dobrze się bawić na zlotach i spotach :biggrin:

Dalej czegoś nie rozumiesz, oni nie pojadą tam bo mają paliwożerne galanty i za ciężko im zabrać do tego grilla. Dobra zabawa spocie/zlocie to jazda samochodem, choćby na 1/4 mili czy slalom ale większość tutaj jeździ co najwyżej do pracy, głębsze ruchy kierownicą mogą spowodować wyskoczenie barku itd. Mieszkam parę km od tych spotów i nie jeżdżę choć chciałem ale nie wyszło, mówi się trudno, jednak ekipę do grilla mam tutaj więc nie ma co płakać :)
Jednym słowem, odpuść.

Przyjedź i spotkaj się chociaż raz, porozmawiaj z innymi a później będziemy rozmawiać cokolwiek na ten temat i wtedy będziesz mógł innych krytykować innych za to czy chce im się jechać czy nie. Widać ludzie dzielą się na tych, co im do szczęścia potrzebna jest 1/4 mili na spocie i na tych, co na spoty jeżdżą po to, by się z innymi spotkać.

[ Dodano: 07-07-2012, 22:48 ]
I wyjaśnij mi jedną rzecz. Co jest złego w dojeżdżaniu samochodem głównie do pracy? Co komu do tego, do czego służy mu samochód? Ty chcesz, to się ścigasz, inni chcą to wożą się do pracy i dzieci do żłobka/przedszkola/szkoły. Nie Tobie oceniać ludzi po tym, do czego wykorzystują samochód i dla jakich celów chcą się spotkać.
Widać jeśli kogoś nie kręcą wyścigi itd. to nie ma co się na forum albo spotach pokazywać

pawlos - 07-07-2012, 23:13

a co to jest za atrakcja wcisnąć gaz w podłoge i jechac na wprost ?

rozumiem mozna się przejechac kilka razy ale to jest nudne

część ludzi była na spocie grilowym w sobote i na kluczewie w niedziele i się ścigała na 1/4
ale twojego 3000gt ani tu, ani tu nie widziałem

poprostu nie chcesz się spotykać to nie siej zamętu , my swoimi paliwożernymi galantami dojedziemy wszędzie gdzie będą Mitsumaniakowe spoty

pozdrawiam

kleryk-3kgt - 08-07-2012, 10:47

Offca, powtarzam co napisałaś.

Pawlos i nie zobaczysz :)

Co do 1/4 też uważam że to największa z miernot wyścigów samochodowych ale w PL zostaje tylko jazda po nieuczęszczanych drogach albo 1/4 mili na lotnisku.

Nie zrozumcie mnie źle, staram się koledze wytłumaczyć dlaczego nie pojedziecie do KG.

Tak, sieję zamęt i jestem z tego dumny :mrgreen:

EEEEDYCJA:

Płaczecie że nic się nie dzieje, ze chcecie nowego moda żeby coś się działo. Jak widać mod nie był potrzebny by chłopak coś zaproponował itd. No i już coś się dzieje :) A jak pisałem w tym zbędnym temacie o nowym modzie zach-pom: kisicie się we własnym sosie, taki klubik wzajemnej adoracji :) Zróbcie coś nowego, poznajcie innych ludzi i przepalcie trochę Pb i gumy, zobaczycie że będzie lepiej :)

szuwar - 08-07-2012, 12:07

kleryk-3kgt napisał/a:
Co do 1/4 też uważam że to największa z miernot wyścigów samochodowych ale w PL zostaje tylko jazda po nieuczęszczanych drogach albo 1/4 mili na lotnisku.

człowiek mówi tak o czymś czego nie zna albo nie daje rady ... jest tyle rodzajów sportów motorowych, ze dla każdego się coś znajdzie i nie trzeba wytykać komuś, że to co robi to miernota

Cytat:
Płaczecie że nic się nie dzieje, ze chcecie nowego moda żeby coś się działo. Jak widać mod nie był potrzebny by chłopak coś zaproponował itd. No i już coś się dzieje :) A jak pisałem w tym zbędnym temacie o nowym modzie zach-pom: kisicie się we własnym sosie, taki klubik wzajemnej adoracji :) Zróbcie coś nowego, poznajcie innych ludzi i przepalcie trochę Pb i gumy, zobaczycie że będzie lepiej :)

co Ty chłopcze wiesz....

Yoshiko - 08-07-2012, 15:07

kleryk-3kgt napisał/a:
oni nie pojadą tam bo mają paliwożerne galanty i za ciężko im zabrać do tego grilla
kleryk-3kgt napisał/a:
większość tutaj jeździ co najwyżej do pracy, głębsze ruchy kierownicą mogą spowodować wyskoczenie barku

jedna prośba: nie obrażaj nikogo na tym forum :doubt: nie po to ono istnieje, ironii i szyderstwa tutaj nie potrzebujemy

a jeżeli chcesz prowokować to zapisz się do tej grupy http://forum.mitsumaniaki.pl/groupcp.php?g=3666
załóż temat tutaj http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=89 i używaj do woli

jeżeli nie chcesz się spotykać z grupą zachodniopomorską to ok, my to uszanujemy
tym samym Ty uszanuj Nas
i nie bij niepotrzebnej piany nie wnosząc nic do tematu :doubt:

kimo - 08-07-2012, 15:48

Czyli nie Kołobrzeg, okej. Ja się nie obrazę przecież to była tylko propozycja. Nie róbmy z tego jakiegoś wielkiego halo. Jak nie teraz to może innym razem :wink: Czekamy na inne propozycję :wink:
JacekeR - 08-07-2012, 17:29

kleryk-3kgt napisał/a:
A jak pisałem w tym zbędnym temacie o nowym modzie zach-pom: kisicie się we własnym sosie, taki klubik wzajemnej adoracji Zróbcie coś nowego, poznajcie innych ludzi i przepalcie trochę Pb i gumy, zobaczycie że będzie lepiej

jak mamy poznać nowych ludzi , skoro nie masz zamiaru zaszczycić nas swoją obecnością?
kimo - Kołobrzeg nie odpada tylko trzeba podać namiar na miejsce (Z minimalnym socjalem, ławki itp....)dobre by było miejsce do spędzenia wspólnie czasu (niektórzy mają małe dzieci) nie koniecznie trzeba się ścigać i palić opony.

kimo - 08-07-2012, 20:24

Niedaleko lotniska jest takie miejsce, niedawno był tam zlot harleyowców, jest tam gdzie usiąść, są kosze i miejsce na grilla czy ognisko. Zorientuje się jak wygląda z tym miejscem i dam znać.
kleryk-3kgt - 08-07-2012, 22:12

Jak kij w mrowisko :mrgreen: Mam swoje zdanie i mogę je wygłosić.
Właśnie chodzi o to że nie biję piany za to wy się trochę pienicie :)
Więcej luzu i bez spin.

offca - 08-07-2012, 23:04

kleryk-3kgt napisał/a:
Mam swoje zdanie i mogę je wygłosić.

Owszem, nikt Ci nie zabrania wygłaszania swojego zdania, pod warunkiem, że nie obrażasz tym wszystkich dookoła

kleryk-3kgt napisał/a:
za to wy się trochę pienicie :)

Jak sobie życzysz, to mogę się popienić trochę, przejeżdżając przez Pyrzyce, tylko nie wiem czy dobrze na tym wyjdziesz, o ile będziesz miał w ogóle odwagę się pokazać, bo jak na razie to "znamy" Cię wyłącznie wirtualnie :twisted:

kleryk-3kgt napisał/a:
Więcej luzu i bez spin.

Uwierz mi, że luzu to tu jest pod dostatkiem :badgrin: :badgrin: :badgrin:

[ Dodano: 08-07-2012, 23:11 ]
kimo napisał/a:
Niedaleko lotniska jest takie miejsce, niedawno był tam zlot harleyowców, jest tam gdzie usiąść, są kosze i miejsce na grilla czy ognisko. Zorientuje się jak wygląda z tym miejscem i dam znać.

Sprawdź, porób fotki, abyśmy mogli sobie zobaczyć i ocenić, no i można wtedy planować wyjazd :)

pawlos - 08-07-2012, 23:21

kleryk-3kgt napisał/a:

Jak kij w mrowisko :mrgreen: Mam swoje zdanie i mogę je wygłosić.
Właśnie chodzi o to że nie biję piany za to wy się trochę pienicie :)
Więcej luzu i bez spin.

:wink: :mrgreen: :mrgreen:

szuwar - 09-07-2012, 08:29

kimo, daj namiary też podjadę i zerknę i jak będzie ok, razem możemy zorganizować sopcik :)
kimo - 09-07-2012, 18:56

Dziś pod wieczór podjadę porobię fotki i obejrzę miejsce. A jak szuwar chcesz się spotkać to już na privie pisze Ci kontakt. Zawsze razem raźniej i można coś lepszego rozkręcić.

[ Dodano: 10-07-2012, 17:35 ]
Tamta miejscówka jest "spalona" :doubt: po pierwsze jest to prywatne a po drugie koleś chciał kasę. Nie pytałem nawet ile, bo to mało istotne. Mam też inną propozycję tu chodzi o to że można by było się wyszumieć na lotnisku, a następnie pojechać grupą nad jezioro.
Jezioro leży około 20km od Kołobrzegu w kierunku Szczecina. Kąpać się to tam nie bardzo, ale połowić rybki rozpalić grilla czy się poopalać jak najbardziej. Zostawiam do przemyślenia 8)

Yoshiko - 15-07-2012, 21:24

no chłopaki z Koszalina :)
proszę się sprężać z oględzinami miejscówek :)
czas nagli :)

szuwar - 15-07-2012, 22:12

Yoshiko napisał/a:
no chłopaki z Koszalina :)
proszę się sprężać z oględzinami miejscówek :)
czas nagli :)

szczerze to nie dałem rady, w ten weekend odpadam mam rezerwację... Zdzwoniłem sie z Kimo i obejrzymy jego miejsce, do czwartku obejrzę tez swoje i dam znać :)