Zachodniopomorskie - Koszulki dla regionu Zachodniopomorskiego
szuwar - 05-07-2012, 08:53
JacekeR napisał/a: | A może olejemy gryfy i znaczki mitsu , najprostrza będzie najlepsza. Napis zachodniopomorskie u góry a mitsumaniaki na dole. wszystko w linii prostej. na plecach. Przód zostawiamy. |
Osobiście bym się przychylił, ale jak to w demokracji będziemy głosować, albo robimy 1 skromną, jedną ze śladami opon
Yoshiko - 05-07-2012, 09:02
Cytat: | Osobiście bym się przychylił, ale jak to w demokracji będziemy głosować |
no właśnie tak demokratycznie powiem, że skromna to już mamy i jest ok
ale teraz to bym chciała taką niepowtarzalną, taką naprawdę inną niż wszystkie
coś jak te z Ogólnopolskich Zlotów
taką żeby przyciągała wzrok i zainteresowanie
kto to i co to takiego takiego te MMM
i np baardzo podoba mi się ślad opony na koszulce ostatniej i przedostatniej sprawia wrażenie głębi
stary alfer - 05-07-2012, 09:17
Przód na piersi - logo MM
Plecy góra napis: Mitsumaniaki (czcionka jak przy logo)
Pod spodem napis: Zachodniopomorskie
Niżej: duży Gryf.
Pod nim można by dać ślad przejechania oponą żeby podkreślić motoryzacyjny charakter koszulki.
Tak sobie na szybko wymyśliłem. Generalnie prosto ma być.
volve - 05-07-2012, 09:19
Wujek dodaj jeszcze z przodu nick
Siekiera - 05-07-2012, 16:33
Z tego co mi wiadomo, jak ja wtedy załatwiałem koszulki to rozmiar rysunków chyba max na kartce A4.
No i ja osobiście bym się pytał najpierw, czy da się zrealizować przypuśćmy wstępny projekt i o koszt wykonania 1szt, żeby później się nie rozczarować.
Po czym jeśli się da i cena jest do zaakceptowania, to można dalej myśleć nad projektem i realizacją, bo to jest najłatwiejsze z całego cyklu produkcyjnego w tym przypadku
Yoshiko - 05-07-2012, 22:41
Siekiera napisał/a: | rozmiar rysunków chyba max na kartce A4 |
ale że co ? rysunek na koszulce nie może być większy niż kartka A4 ??? czy jak ???
Siekiera napisał/a: | bym się pytał najpierw, czy da się zrealizować przypuśćmy wstępny projekt i o koszt wykonania 1szt |
Siekiera napisał/a: | Po czym jeśli się da i cena jest do zaakceptowania, to można dalej myśleć nad projektem |
no wydaje mi się, że najpierw trzeba zrobić projekt, który akceptujemy dopiero potem dać do wyceny jego realizacji
bo jak można ustalać najpierw cene a potem robić projekt
chyba że nie zrozumiałam Twojego postu
jAZZMAN - 07-07-2012, 10:49
temat umiera?
jakieś pomysły są, tera faktycznie jak pisze Siekiera, trzeba się dowiedzieć czy drukarnia zrobi takie coś i za ile...
offca - 07-07-2012, 12:39
Chwilowy zastój w temacie Pomysły są, trzeba opracować kompletny projekt, wybrać najlepszy i zorientować się jak będzie z wykonaniem
Yoshiko - 07-07-2012, 15:12
jAZZMAN napisał/a: | temat umiera? |
myślę że nie umiera, po prostu nikt pewnie nie umie zrobić wizualnego obrazka jakie Ty robiłeś
mam prośbę a czy mógłbyś zrobić jeszcze jedną propozycję ???
tył napis Mitsumaniaki taki jak robiłeś, pod spodem znaczek mitsubishi i tylko kontur gryfa, niżej napis zachodniopomorskie no i z tym śladem opony z ostatniego twojego projektu
JacekeR - 07-07-2012, 18:31
A może ten kontur gryfa wpisać pod napisy mitsumaniaki i zachodniopomorskie
Yoshiko - 07-07-2012, 22:21
no pomysły są tylko nam rysownik przepadł
jAZZMAN - 08-07-2012, 11:34
Cytat: | no pomysły są tylko nam rysownik przepadł |
Ledwo siedzę, bardziej zaniemogłem niż przepadłem. Siedzenie w moim stanie nie należy do najbardziej komfortowych czynności.
Mi się najbardziej podoba pierwszy projekt, jest on na górze postu, który wysłałem: 04-07-2012, 18:18. Z Logo Mitsubishi na środku mapy i zamalowanym na czerwono naszym regionem.
JacekeR napisał/a: | Napis zachodniopomorskie u góry a mitsumaniaki na dole. wszystko w linii prostej |
To łatwo sobie wyobrazić, więc nie będę robił wizualizacji.
stary alfer napisał/a: | Plecy góra napis: Mitsumaniaki (czcionka jak przy logo)
Pod spodem napis: Zachodniopomorskie
Niżej: duży Gryf. |
Coś podobnego poniżej tylko w innym układzie.
Yoshiko napisał/a: | tył napis Mitsumaniaki taki jak robiłeś, pod spodem znaczek mitsubishi i tylko kontur gryfa, niżej napis zachodniopomorskie no i z tym śladem opony z ostatniego twojego projektu |
Cytat: | A może ten kontur gryfa wpisać pod napisy mitsumaniaki i zachodniopomorskie |
A teraz zagadka Co to za zwierz?
Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać
stary alfer - 08-07-2012, 11:36
jAZZMAN napisał/a: | Co to za zwierz? |
Niedźwiedź Wojtek
jAZZMAN - 08-07-2012, 11:39
Hahaha... Blisko, ale jednak... nie
Zepnijmy się, i zróbmy/wybierzmy projekt dziś
Yoshiko - 08-07-2012, 15:22
jAZZMAN napisał/a: | Ledwo siedzę, bardziej zaniemogłem niż przepadłem. Siedzenie w moim stanie nie należy do najbardziej komfortowych czynności. | no bardzo mi przykro, przepraszam i współczuję ale zdaje się że tylko Ty potrafisz to zrobić
moim skromnym zdaniem ten projekt jest suuper tylko trochę można by zmniejszyć tego gryfa no i z przodu bez zach-pom a z nickiem
mi się bardzo podoba ale i tak ankieta obowiązkowa
|
|
|