To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Koszulki dla regionu Zachodniopomorskiego

szuwar - 05-07-2012, 08:53

JacekeR napisał/a:
A może olejemy gryfy i znaczki mitsu , najprostrza będzie najlepsza. Napis zachodniopomorskie u góry a mitsumaniaki na dole. wszystko w linii prostej. na plecach. Przód zostawiamy.

Osobiście bym się przychylił, ale jak to w demokracji będziemy głosować, albo robimy 1 skromną, jedną ze śladami opon :)

Yoshiko - 05-07-2012, 09:02

Cytat:
Osobiście bym się przychylił, ale jak to w demokracji będziemy głosować

no właśnie tak demokratycznie powiem, że skromna to już mamy i jest ok
ale teraz to bym chciała taką niepowtarzalną, taką naprawdę inną niż wszystkie
coś jak te z Ogólnopolskich Zlotów
taką żeby przyciągała wzrok i zainteresowanie :)
kto to i co to takiego takiego te MMM :D

i np baardzo podoba mi się ślad opony na koszulce ostatniej i przedostatniej sprawia wrażenie głębi :)

stary alfer - 05-07-2012, 09:17

Przód na piersi - logo MM

Plecy góra napis: Mitsumaniaki (czcionka jak przy logo)
Pod spodem napis: Zachodniopomorskie

Niżej: duży Gryf.

Pod nim można by dać ślad przejechania oponą żeby podkreślić motoryzacyjny charakter koszulki.

Tak sobie na szybko wymyśliłem. Generalnie prosto ma być.

volve - 05-07-2012, 09:19

Wujek dodaj jeszcze z przodu nick ;)
Siekiera - 05-07-2012, 16:33

Z tego co mi wiadomo, jak ja wtedy załatwiałem koszulki to rozmiar rysunków chyba max na kartce A4.
No i ja osobiście bym się pytał najpierw, czy da się zrealizować przypuśćmy wstępny projekt i o koszt wykonania 1szt, żeby później się nie rozczarować.
Po czym jeśli się da i cena jest do zaakceptowania, to można dalej myśleć nad projektem i realizacją, bo to jest najłatwiejsze z całego cyklu produkcyjnego w tym przypadku 8)

Yoshiko - 05-07-2012, 22:41

Siekiera napisał/a:
rozmiar rysunków chyba max na kartce A4

ale że co ? rysunek na koszulce nie może być większy niż kartka A4 ??? czy jak ???
Siekiera napisał/a:
bym się pytał najpierw, czy da się zrealizować przypuśćmy wstępny projekt i o koszt wykonania 1szt

Siekiera napisał/a:
Po czym jeśli się da i cena jest do zaakceptowania, to można dalej myśleć nad projektem

no wydaje mi się, że najpierw trzeba zrobić projekt, który akceptujemy dopiero potem dać do wyceny jego realizacji
bo jak można ustalać najpierw cene a potem robić projekt
chyba że nie zrozumiałam Twojego postu :wink:

jAZZMAN - 07-07-2012, 10:49

temat umiera?

jakieś pomysły są, tera faktycznie jak pisze Siekiera, trzeba się dowiedzieć czy drukarnia zrobi takie coś i za ile...

offca - 07-07-2012, 12:39

Chwilowy zastój w temacie :) Pomysły są, trzeba opracować kompletny projekt, wybrać najlepszy i zorientować się jak będzie z wykonaniem :)
Yoshiko - 07-07-2012, 15:12

jAZZMAN napisał/a:
temat umiera?

myślę że nie umiera, po prostu nikt pewnie nie umie zrobić wizualnego obrazka jakie Ty robiłeś :mrgreen:
mam prośbę a czy mógłbyś zrobić jeszcze jedną propozycję ???

tył napis Mitsumaniaki taki jak robiłeś, pod spodem znaczek mitsubishi i tylko kontur gryfa, niżej napis zachodniopomorskie no i z tym śladem opony z ostatniego twojego projektu :wink:

JacekeR - 07-07-2012, 18:31

A może ten kontur gryfa wpisać pod napisy mitsumaniaki i zachodniopomorskie
Yoshiko - 07-07-2012, 22:21

no pomysły są tylko nam rysownik przepadł :wink:
jAZZMAN - 08-07-2012, 11:34

Cytat:
no pomysły są tylko nam rysownik przepadł

Ledwo siedzę, bardziej zaniemogłem niż przepadłem. Siedzenie w moim stanie nie należy do najbardziej komfortowych czynności.

Mi się najbardziej podoba pierwszy projekt, jest on na górze postu, który wysłałem: 04-07-2012, 18:18. Z Logo Mitsubishi na środku mapy i zamalowanym na czerwono naszym regionem.

JacekeR napisał/a:
Napis zachodniopomorskie u góry a mitsumaniaki na dole. wszystko w linii prostej

To łatwo sobie wyobrazić, więc nie będę robił wizualizacji.

stary alfer napisał/a:
Plecy góra napis: Mitsumaniaki (czcionka jak przy logo)
Pod spodem napis: Zachodniopomorskie

Niżej: duży Gryf.

Coś podobnego poniżej tylko w innym układzie.

Yoshiko napisał/a:
tył napis Mitsumaniaki taki jak robiłeś, pod spodem znaczek mitsubishi i tylko kontur gryfa, niżej napis zachodniopomorskie no i z tym śladem opony z ostatniego twojego projektu

Cytat:
A może ten kontur gryfa wpisać pod napisy mitsumaniaki i zachodniopomorskie

A teraz zagadka :) Co to za zwierz?

Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać :)

stary alfer - 08-07-2012, 11:36

jAZZMAN napisał/a:
Co to za zwierz?

Niedźwiedź Wojtek ;)

jAZZMAN - 08-07-2012, 11:39

Hahaha... Blisko, ale jednak... nie :D

Zepnijmy się, i zróbmy/wybierzmy projekt dziś :)

Yoshiko - 08-07-2012, 15:22

jAZZMAN napisał/a:
Ledwo siedzę, bardziej zaniemogłem niż przepadłem. Siedzenie w moim stanie nie należy do najbardziej komfortowych czynności.
no bardzo mi przykro, przepraszam i współczuję ale zdaje się że tylko Ty potrafisz to zrobić :wink:

moim skromnym zdaniem ten projekt jest suuper tylko trochę można by zmniejszyć tego gryfa no i z przodu bez zach-pom a z nickiem

mi się bardzo podoba ale i tak ankieta obowiązkowa :mrgreen: