To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Wizytówki Mitsumaniaków

Rafal_Szczecin - 29-10-2005, 19:58

borek co do czytania postow to czytam moze tak troszke pobieznie ;) ale czytam zobaczylem na projekt i widze ze nie ma adresu forum wiec napisalem.

ps. widze ze JCH dolaczyl do "elity" podpisowcow ...

Firebee - 29-10-2005, 20:11

no to ok. zostanmy przy poczatkowej wersji Borka, co wy na to?
Proponuje zrzutke, im wiecej uzbieramy tym wiecej zamowimy wizytowek, wizytowki zamowimy na allegro jak Borek podal, moze wynegocjujemy jakies lepsze warunki....

Firebee - 29-10-2005, 20:38

Tak jest wersja poczatkowa, chociaz moze zrobimy ankiete coby obie prace poddac Waszemu wyborowi.. W koncu nie zapominajmy o propozycji TNT...

Pozdrawiam i prosze o nie robienie offTopica w tym temacie bo bede musiac ci±ć..

Pozdro
Firek

Anonymous - 29-10-2005, 20:41

masz na mysli wszystkie 3 prace...
Efa! - 30-10-2005, 14:19

Firebee napisał/a:
no to ok. zostanmy przy poczatkowej wersji Borka, co wy na to?

Tak, pozostańmy :) !

Grze¶ku - 30-10-2005, 18:53

Prosto i skutecznie, mój głos na Borka Boreckiego.

(zanim załapałem o co chodzi z podpisami to miałem 1. pianę na pysku, 2. ubaw po pachy :mrgreen: dobre)

misia27 - 30-10-2005, 19:00

Grze¶ku napisał/a:
Prosto i skutecznie, mój głos na Borka Boreckiego.

i moj tez :)

Anonymous - 30-10-2005, 19:25

glos grzeska sie nie liczy bo mu zaplacilem za glosowanie ;-)
hahaha

TNT - 30-10-2005, 19:28

Czyli wystarczylo ruszyc a temat sie obudzil no to widze ze podobaja sie projekty Borka super. Ustalic tylko tresc adresu i do dziela. Moze zamiast miotac sie po allegro dajmy zarobic jednemu za nas> Ktos mowil ze ma drukarnie. Jak dla mnie to nie ma znaczenia kto to bedzie drukowal ale jakos fajnie jak ktos ze swoich.
Anonymous - 30-10-2005, 19:33

mi obojetne, podalem tylko przykladowa cene bo sam szukalem drukarni na wizytowki
Grze¶ku - 30-10-2005, 20:26

borecki napisał/a:
....bo mu zaplacilem za glosowanie

taaaa, w naturze

Zdaje się że Bartek ma doczynienia z drukowaniem i drukarniami

Rafal_Szczecin - 30-10-2005, 20:35

z tego co wiem to mama Raddexa ma drukarnie ... ;)
JCH - 30-10-2005, 20:40

Rafal_Szczecin napisał/a:
z tego co wiem to mama Raddexa ma drukarnie ... ;)

To może by nam druknęła po duplikacie - prawka of course ;) Tak na wszelki wypadek :lol:

raddex - 30-10-2005, 22:13

wizytowka Boreckiego jest najprostsza i najczytelniejsza - tak jak mowicie, ja dodalem tylko te rzeczy co byly sugerowane, a przeciez i tak projekt wybierzemy wspolnie.
Mi osobi¶cie sie ta najprostsza najbardziej podoba.

co do wydruku, to nie ma problemu - ja tylko nie decydowalbym sie na wizytowki lakierowane. Zalezy jakie dla Was wszystkich ma miec ta wizytowka znaczenie, bo dla mnie prestiz ze jestem wsrod Mitsumaniakow. Dlatego wykorzystalbym jeden z papierow wizytowkowych. Papier jest drozszy (cene sie dowiem) ale wyglada profesjonalnie.
Mozna wydrukowac wizytowki na zwyklym papierze offsetowym(taki jak do drukarek), tylko, ze grubszym, tez nie wyglada zle ale juz inaczej. Duza ilosc osob ostatnio produkuje wizytowki na zwyklych drukarkach kolorowych, badzna laserowych kolorowych, jakosc jest nizsza niz wydruk maszynowy, ale cena nizsza. Po za tym wydruki cyfrowe ostatnio opanowaly rynek i powoli mala poligrafia zaczyna upadac. Tylko duze firmy sie utrzymaja.

Do wydruku potrzebowalbym dowiedziec sie jaki papier bedzie wykorzystany,ile kolorow i jaki naklad dokladnie do zrobienia, wtedy dopiero mozna ustalic cene.

piwkotom - 31-10-2005, 12:00

hmmm.... moze jednak lepiej lakierowane? po wlozeniu za wycieraczke i przy odrobinie wilgoci taka jeszcze jako tako wyglada, a taka na fajnym papierze raczej bedzie wygladac, jak za przeproszeniem, szmata, cala sie porozlazi itd?
Popieram pierwotna wersje Borka ;)