To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mitsubishi Galant by sipex

sipex - 20-04-2013, 15:58

dzęki :) prosty wzór a jednak kazdy mi mówi ,ze mają coś w sobie :) zawieszenie obnizone 4cm przód 3tyl z tego co sie dowiedzialem..moim zadaniem na ori zawieszeniu nie wygląda :P sarny mogą pod autem przebiegać :P
sipex - 23-04-2013, 20:54

zabawa z obiektywem , funkcją HDR..miśiek załapał się na kilku fotkach :)

sipex - 04-05-2013, 19:18

majowe pucowanko z zewnątrz..zostało wnętrze,ma może ktoś środek gody polecenia a żeby w aucie pachniało tak jak zjeżdżał z taśmy? :P

Tomii - 04-05-2013, 23:15

sipex napisał/a:
ma może ktoś środek gody polecenia a żeby w aucie pachniało tak jak zjeżdżał z taśmy? :P

na umyte plastiki jest fajny środek :

http://www.meguiars.pl/sh...products_id=301

plus gąbka do nakładania :wink:

sipex - 05-05-2013, 11:29

Tomii napisał/a:
sipex napisał/a:
ma może ktoś środek gody polecenia a żeby w aucie pachniało tak jak zjeżdżał z taśmy? :P

na umyte plastiki jest fajny środek :

http://www.meguiars.pl/sh...products_id=301

plus gąbka do nakładania :wink:

testowałeś u siebie?cena wysoka dosyć,zawsze plakowałem całe autko i teraz plastiki wygladają nie za ciekawie chciałem auto dać do prania i później właśnie czymś takim pielęgnowąc :P

mkm - 05-05-2013, 12:15

sipex napisał/a:
cena wysoka dosyć,zawsze plakowałem całe autko i teraz plastiki wygladają nie za ciekawie

sipex, tego nie używałem, ale nie obawiaj się ceny.
Wydajność środków jest nieporównywalna.
Efekt "po" również.
Raz użyjesz czegoś lepszego i po Plaka już nie sięgniesz.
Po którymś z rzędu czyszczeniu zobaczysz, że "cenowo" też tak źle jak się początkowo wydawało nie wypada :wink:

Juiceman - 05-05-2013, 12:19

Z Meguiars mam żel do opon. Pierwszy raz użyłem go w 2011 roku zdaje się od tamtej pory już nic innego do opon nie kupowałem. Także producent godny polecenia ;-)
Także to co mkm napisał to się sprawdza :wink: w tym wypadku of course;]

Tomii - 05-05-2013, 20:07

sipex napisał/a:

testowałeś u siebie?cena wysoka dosyć

tak, używam od roku i jestem z tego środka bardzo zadowolony, warunek plastiki muszą być czyste, środek jest meeega wydajny a efekt, nie jest lepki, nie błyszczy za mocno do tego ładnie pachnie i wyciąga głębię koloru deski.

tommyc1 - 05-05-2013, 21:14

Ten do kokpitu na alle dużo taniej niz na stronie firmowej...
sipex - 05-05-2013, 22:39

no to spróbuję :D a co do tego środka do opon to lepszy jest niż BOLD pianka do opon?ja używam bolda i nie narzekam okolo trzech dni ładnie trzyma oponki czarniutkie błyszczące :P
Tomii - 06-05-2013, 14:12

do opon spróbuj tego:

http://www.autokosmetyki....pony,p2197.html

polecam, tylko nie dawaj za dużo bo chlapie po aucie, środek również bardzo wydajny

sipex - 07-05-2013, 20:58

oki po wypłacie zainwestuje :) kolejna 100 w auto,nawet w siebei tyle nie inwestuję :lol:
Tomii - 07-05-2013, 21:48

sipex napisał/a:
kolejna 100 w auto,nawet w siebei tyle nie inwestuję :lol:

to u mnie jest podobnie ;)

sipex - 25-05-2013, 13:18

Witam.Nurtuje mnie od dłuższego czasu pytanie czy miśiek nie zamienił się z pięknego marzenia w skarbonkę bez dna :P myslałem o sprzedaży o zmianie na inny(mondeoIII,c5) ale czy jest sens sprzedawać doinwestowanego Galanta na rzecz 2-4 latniego młodszego auta i przerabiac te same awarie eksploatacyjne co w Galu?Kupiłem auto za 13tys 4 lata temu i z ręką na sercu moge powiedziec ,że jeszcze raz tyle włożyłem w niego..fakt ,że to co musiałem wymienic ,żeby Misiek był bezpiecznym i sprawnym autem to jakieś 4.500 (w tym rozrząd kpl)reszta to moja nadgorliwośc i upiękrzanie auta.Po drugie nie mogę się znim rozstać miałem kilka propozycji kupna ale zrezygnowałem :P Czy jestem odosobnionym przypadkiem?a może coś ze mną nie tak? :P sam nie wiem co robić..pomocy.. :D
mkm - 25-05-2013, 14:59

sipex, pierwsza podstawowa sprawa to nie licz kasy, bo to bez sensu.
Naucz sie z tym żyć i dbaj o Gala dalej :wink: .