To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - PODZIĘKOWANIA po Zlocie 2012

mmatulek - 04-09-2012, 06:57

Dziękuję organizatorom za świetnie zorganizowaną imprezę, a wszystkim uczestnikom za niepowtarzalną atmosferę.

pozdrawiam

Tomek - 04-09-2012, 08:17

Seichan napisał/a:
- wszystkim, którzy zaszczycili nas swoją obecnością na "lubelskich" ławeczkach: Jogurt z Sylwia, Mkm z Moniką, LordWolf, Celinka i Swinks, Krzyżak, Krystian, Wojtas, Wojzi, Marcin-Krak, JCH z małżonką, Shark. Przepraszam, jeśli kogoś pominęłam ;)

mnie pominęłaś :x
choć ja to już byłem tam bardziej ciałem niż umysłem :biggrin:

vendetta - 04-09-2012, 08:20

Marcin-Krak napisał/a:
Pieniążki trafił do vendetty i mam nadzieję trafiły na Mitsumaniaki Dzieciom.

Jeszcze nie trafiły bo cały czas podliczamy ostatki i chcemy to zebrać razem. Trafią na pewno. Dzięki :)

Seichan - 04-09-2012, 08:45

tomek84 napisał/a:
mnie pominęłaś :x
choć ja to już byłem tam bardziej ciałem niż umysłem :biggrin:

Wybacz :oops: Większość z nas była w innym stanie świadomości :mrgreen:
Już się poprawiam:
- wszystkim, którzy zaszczycili nas swoją obecnością na "lubelskich" ławeczkach: Jogurt z Sylwią, Mkm z Moniką, LordWolf, Celinka i Swinks, Krzyżak, Krystian, Wojtas, Wojzi, Marcin-Krak, JCH z małżonką, Shark, Tomek84 z małżonką. Przepraszam, jeśli kogoś pominęłam ;)

I naprawdę więlkie brawa dla organizatorów za wydreptywanie ścieżek i zgłaszam formalny wniosek o wypożyczenie jakiegoś melexa dla organizatorów na przyszłoroczny zlot ;)

koszmarek - 04-09-2012, 09:02

U mnie również jeszcze jedna osoba.

Krzyżak, dziękuje za dowiezienie połowy colta ! Dzisiaj trochę Marek będzie miał czasu, może coś spróbuje zamontować. Jutro mam nadzieję, kratki i lusterka :) Dziękuję !!!

JCH - 04-09-2012, 13:52

Seichan napisał/a:
- Ślązaków za pogaduchy, nikt nie ma takiego akcentu jak Wy :mrgreen:
Ci z Podlaskiego też mają całkiem, całkiem akcencik ;)
lukasz12 - 04-09-2012, 14:31

Jeszcze raz chciałem podziękować wszystkim za przybycie i jak zwykle wspaniałą atmosferę.

A specjalne podziękowania dla:

Pań (Ania, Marysia, Aga, Krysia i Asia) za jak zwykle za troskliwą opiekę oraz cierpliwość do nas i naszych pasji

Pod-forumowych kolegów Wojtka (wojtas021180), Maćka (mmatulek), Bartka (Virman) za wsparcie podczas zlotowego dłubania przy autach ;)

Pozdrowienia dla nowych "kolegów od Galantów" którzy dostarczyli sporo pozytywnego "user experience", a konkretnie dla:

Jogurt - za EA
Maretzky85 - za Gala E3 - DynamicFour
Kamilka - za E16
Swinks_UK - za EC

swinks_UK - 04-09-2012, 15:33

Widzę, że moja lista z roku na rok się niemiłosiernie wydłuża... tak więc podziękowania WSZYSTKIM za fantastycznie spędzony czas. :mrgreen:
Już sobie ustalam grafik na następny rok na wasze odwiedziny u nas :wink: Bo przecież całego roku czekania na zlot to człowiek nie wytrzyma!

Duże sorry, za średnio udaną przewózkę w niedzielę. Okazało się, że auto paliło cały czas na 5 garków, stąd było licho. Na szczęście serwis deejaya poprawił co trzeba w poniedziałek.

dexter_poz - 04-09-2012, 17:39

A fotki gdzie można wrzucać/gdzie oglądać?? :mrgreen:
vendetta - 04-09-2012, 17:40

dexter_poz napisał/a:

tu --> http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=75249

dexter_poz - 04-09-2012, 17:44

vendetta napisał/a:
dexter_poz napisał/a:

tu --> http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=75249

Dziękuje!

Juiceman - 04-09-2012, 21:55

Moi drodzy, a ja chciałbym podziękować Wam MitsuManiakom, co roku zlot jest robiony dla Nas po to aby wspólnie spędzić wieczory pogadać, pobawić się, czy najprościej w świecie odpocząć aktywnie w doborowym Towarzystwie, myślę że Wam/Nam się to udało :mrgreen: Z góry chcę przeprosić tych wszystkich z którymi nie miałem po prostu czasu zamienić więcej niż kilku słów, jednak koszulka organizator obliguje do biegania po terenie zlotu xD (ZŁO)

Moi drodzy mam pierwsze informacje od DZIKI'iego, które prosił aby Wam przekazać.
Dziki bardzo ale to bardzo Was przeprasza, że nie mógł odebrać pucharu osobiście, gdyż naprawdę zależało mu na tym, jednocześnie chce podziękować za Wasze wyróżnienie i pomoc przy różnych konkursach związanych z Mrocznym Rycerzem. Pokazaliście po raz kolejny jak można na MitsuManiaków liczyć, a to daje dodatkową motywację do tworzenia nowych lepszych projektów oraz ulepszania tego co jest obecnie. Wielkie podziękowania dla Was.

Dziki w poniedziałek był pod kroplówkami, parę palców ma połamanych jednak całe szczęście jak Dziki powiedział Kostucha nadal się boi podejść do niego bliżej :mrgreen: Także będzie żył, jak długo będzie dochodził do siebie czas pokaże. Jeszcze raz wielkie podziękowania od Dzikiego za wszystkie ciepłe słowa co by się kurował. Zacytuję Dzikiego nie po raz pierwszy.

KOCHANI JESTEŚCIE WIELCY!!

Obecnie nasz Maniak ma zakaz oglądania TV, siedzenia przed kompem, palenia, picia niebieskich (i nie tylko) trunków. Ale mamy nadzieję, że jak najszybciej pojawi się na forum i na spotach ;-)

Jogurt - 04-09-2012, 22:59

swinks_UK napisał/a:

Duże sorry, za średnio udaną przewózkę w niedzielę. Okazało się, że auto paliło cały czas na 5 garków, stąd było licho
Tomek ja to bym chciał żeby mój na sześciu tak jeździł jak Twój na pięciu :mrgreen:
yaro1976 - 05-09-2012, 08:32

Juiceman napisał/a:

Dziki w poniedziałek był pod kroplówkami, parę palców ma połamanych...

Dżusie, rozwiń proszę bo chyba mi coś umknęło, co tam się porobiło?

Juiceman - 05-09-2012, 10:15

yaro1976 napisał/a:
Juiceman napisał/a:

Dziki w poniedziałek był pod kroplówkami, parę palców ma połamanych...

Dżusie, rozwiń proszę bo chyba mi coś umknęło, co tam się porobiło?

Schodząc na licytacje MitsuManiaki Dzieciom, Dziki poślizgnął się na schodach heh :?