Zloty i Spoty - Elbetreffen 2013
m6riano - 06-11-2012, 19:56
Jakby ktoś z Wawy sie wybierał to może bym sie podczepił...chyba że do tego czasu kupie V6..;-)
mlodam - 17-11-2012, 00:57
Juiceman napisał/a: | Co roku jest ta sama strona :
http://www.elbe-treffen.info/
1. Juiceman
2. Wojtek Bogacz
3. Firebee
4. i9i - mail posłany
5.Misiek + Joann
6. mjsystem (chyba z Magdą)- mail wysłany
7.2006romek
8.mlodam
9.
... |
[ Dodano: 17-11-2012, 01:11 ]
art-bon napisał/a: | 1. Juiceman
2. Wojtek Bogacz
3. Firebee
4. i9i - mail posłany
5. Misiek + Joann
7. 2006romek
8. mouseman mail poszedł
9. Deejay - mail poszedł
10. sebo8989(z paroma osobami na pokładzie)
11. djjarosz
12. audiox
13. black bear
14. art-bon
15.mlodam-mail juz poszedl
m6riano -> ja będę jechal z Wawy |
bigandbad - 21-11-2012, 22:41
Some news about ET 2013...
We reached the magic mark from 300 participants! That is a new record in the history of the ET!
Next, we are planning a special:
As Mitsubishi-fans we want to engage in social behaviors and show, that fanatic car drivers and common responsibility can take place at the same time.
So we want that so many as possible of our fans will do something, that doesn't costs money, only 10 minutes and engagement...
We want to invite people from the blood-service of the red cross and donate as much of blood as possible!
Everyone can give!
You have to...
Be about an age of 18
Have a weight more than 50 kg
Feel healthy and well
Haven't drunk the last 12 hours
So, if you are willing to do, please send me a PN... I will post in your name at the threat of the MFF!
I investigated and noticed, that never before at a car-meeting this have been done!
Of course - none is forced, and there are some peoples that take medicine that forbids to donate... Or are suffering a sickness...
Juiceman - 21-11-2012, 23:16
No to mniej więcej tak to brzmi:
bigandbad napisał/a: | Niektóre wiadomości o ET 2013 ...
Przekroczyliśmy magiczną liczbę 300 uczestników! Jest to nowy rekord w historii ET!
Specjalnie chcemy zorganizować:
Jako fani Mitsubishi chcemy zaangażować się w akcje społeczne pokazując, że "samochodowi maniacy" mogą wziąć wspólną odpowiedzialność w tym samym czasie gdy trwa zlot ET2013.
Dlatego chcemy, aby jak najwięcej fanów Mitsubishi mogło coś zrobić, coś co nie kosztuje, a zajmuje tylko 10 minut...
Chcemy zaprosić ludziz oddziału krwiodawstwa z czerwonego krzyża i przekazać jak najwięcej krwi, jak najwięcej jest to możliwe!
Każdy może oddać krew!
Musisz tylko spełnić takie wymagania:
Mieć ~18 lat
Ważyć więcej niż 50 kg
Czuć się zdrowo i dobrze
Nie spożywać alkoholu w ciągu ostatnich 12 godzin
Tak więc, jeśli jesteś gotów to zrobić, oddać krew proszę wysłać mi PW (Prywatną Wiadomość) na forum MFF z imieniem i nazwiskiem.
(W tym wypadku możecie ją wysłać do mnie jeśli ktoś nie ma konta na MFF)
Zauważyliśmy, że na zlotach Elbetreffen nigdy podobna akcja nie miała miejsca.
Oczywiście - nikt nie jest z obligowany do oddania krwi, zrobi to kto będzie chciał, niektórzy ludzie mogą być chorzy (przeziębienie) czy też brać leki.. |
Miło, że nasi przyjaciele też organizują akcje oddawania krwi, chyba wzięli przykład z tegorocznego zlotu gdzie też mieliśmy taką możliwość Także jak coś to czekam na PW, jeśli macie konto na MFF to ślijcie PW do niego
szuwar - 22-11-2012, 09:48
1. Juiceman
2. Wojtek Bogacz
3. Firebee
4. i9i - mail posłany
5. Misiek + Joann
7. 2006romek
8. mouseman mail poszedł
9. Deejay - mail poszedł
11. djjarosz
12. audiox
13. black bear
14. art-bon
15.mlodam
16. m6riano -> ja będę jechal z Wawy
17. szuwar
mail poszedł:)
bigandbad - 22-11-2012, 10:52
@all
Dear friends, I'm just fighting with tears!
That's absolut fantastic, unbelievable!
I hope that this ET will be the best ever - and you can be sure that you will be a really big part of it!
Thank you so much,
Bodo
Juiceman - 22-11-2012, 12:23
bigandbad napisał/a: | Witam Wszystkich
Drodzy przyjaciele, jestem mile zaskoczony,
To absolutnie fantastyczne, niewiarygodne!
Mam nadzieję, że ET będzie najlepszym zlotem w historii - i możecie być pewni, że będzie dużą częścią tej imprezy!
Dziękuję bardzo,
Bodo |
[ Dodano: 22-11-2012, 12:49 ]
Szuwar jakiego maila wysłałeś ?
Bo ktoś wysłał maila z całą listą 17 osób .... przez co nasi Niemieccy Przyjaciele zrozumieli, iż 17 MitsuManiaków będzie oddawać krew, w związku z tym mailem wpisali 17 osób i są w mega szoku że chcemy tak pomóc....
Także moi drodzy mam nadzieje, że się igieł nie boicie heh.
Tak na poważnie wypada to teraz jakoś odkręcić proszę o przesłanie potwierdzenia do mnie kto odda krew, a kto nie może.
szuwar - 22-11-2012, 13:28
Cytat: | Szuwar jakiego maila wysłałeś ?
Bo ktoś wysłał maila z całą listą 17 osób .... przez co nasi Niemieccy Przyjaciele zrozumieli, iż 17 MitsuManiaków będzie oddawać krew, w związku z tym mailem wpisali 17 osób i są w mega szoku że chcemy tak pomóc.... |
haha .... tylko ze zgłoszeniem swojej skromnej osoby .... ale jakby co mogę oddać krew ale nie wiem czy da radę, choć jestem honorowym dawcą na Wawrzce mnie odrzucili ....
Juiceman - 22-11-2012, 13:44
Spróbujemy w każdym bądź razie prosze o przesłanie potwierdzenie bądź nie na PW
[ Dodano: 22-11-2012, 16:29 ]
No moi drodzy zostało tylko 6 miejsc na rejestracje także macie ostatnią szansę
RoBSoN_97 - 28-12-2012, 16:05
1. Juiceman
2. Wojtek Bogacz
3. Firebee
4. i9i - mail posłany
5. Misiek + Joann
7. 2006romek
8. mouseman mail poszedł
9. Deejay - mail poszedł
11. djjarosz
12. audiox
13. black bear
14. art-bon
15.mlodam
16. m6riano -> ja będę jechal z Wawy
17. szuwar
18. RoBSoN_97 (przy okazji może rodzinę odwiedzę )
wysłałem maila
Niezła lista się u nich zrobiła. Już jest 370 osób ;]
Juiceman - 28-12-2012, 16:10
RoBSoN_97 mam nadzieje że zapiszą Ciebie na listę. bo 350 aut to jest optimum. Stąd tak szybkie zamknięcie listy na ET2013
SHARK1979 - 31-01-2013, 00:14
Też dumałem by polecieć choć na 1 dzionek i zobaczyć to wszystko, Cari się składa ale do wylotu będzie gotowa
Juiceman - 31-01-2013, 05:01
Moi drodzy lista na ET 2013 jest zamknięta więcej osób nie przyjmą. Za jakiś czas chciałbym dostać potwierdzenie od osób które się zapisały czy na 100% się pojawią co by nie blokować miejsc innym.
W związku z tym iż rezerwacja jest zamknięta - oznacza to tyle, że więcej aut się nie zmieści na placu!! - ale bez problemu zmieszczą się osoby także jak coś można się z kimś zabrać jednym autem.
Wojciech Bogacz - 31-01-2013, 11:43
To od razu się zaanonsuję
Przyjmę bardzo chętnie jedną lub dwie osoby - a jak będą miejsca to nawet trzy - jadę swoim Galantem i jak na razie mam aż trzy wolne miejsca. Mogę zabrać kogoś z Krakowa - potem A4 i jedziemy. Zahaczymy tyylko o Sosnowiec, potem pewnie o Wrocław i prosto na Elbe.
mjsystem - 31-01-2013, 18:46
Wojciech Bogacz napisał/a: | To od razu się zaanonsuję
Przyjmę bardzo chętnie jedną lub dwie osoby - a jak będą miejsca to nawet trzy - jadę swoim Galantem i jak na razie mam aż trzy wolne miejsca. Mogę zabrać kogoś z Krakowa - potem A4 i jedziemy. Zahaczymy tyylko o Sosnowiec, potem pewnie o Wrocław i prosto na Elbe. |
Potencjalnie mam 2 wolne miejsca, jedno wstępnie zarezerwowane, ale jak napisał Wojtek sprawa do dogadania.
|
|
|