To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Szlachetna Paczka 2012.

Sambreman - 10-12-2012, 14:06

Niestety w tym roku jeździliśmy czarną astrą. (Agatka zabrała Cari z samego rana uznając, że nie można ryzykować jazdy z Hanią na letnich oponach...)
A były 2 colty MKM (dostałem dziś sms-a. czy nie została tam Twoja półka?)
Trochę się poślizgaliśmy. (Przy wjeździe z Wilczej jest cross-back do bramy na boiska, którego nie da się pokonać inaczej jak na ręcznym :D )

W sobotę na Azorach 9-13.
4 rodziny.
Faktycznie tylko mniejsze zestawy (maksymalnie 12 niedużych paczek - bagażnik + 2/3 kanapy).
Raz wiozłem rolkę linoleum, długą na całe auto do drążka zmiany biegów. Na styk Miałem do dyspozycji tylko nieparzyste biegi...)
Trochę noszenia , a najwięcej to czekania na powrót Opiekuna Rodziny :)

Poprosiłem o certyfikat dla Hani, nie pomyślałem o MM :(

mkm - 10-12-2012, 23:17

Sambreman napisał/a:
dostałem dziś sms-a. czy nie została tam Twoja półka?

Też dostałem :D ale półka nie moja.

sveno - 11-12-2012, 01:48

gzesiolek napisał/a:
na miejsce jechal van a osobówka jako dodatkowy transport "nosicieli" ...
wpadłem na ten pomysł przy 3-cim kursie. W przyszłym roku trzeba to wdrożyć od samego początku, ładować furgon do pełna i wysłać za nim osobówkę z nosicielami i opiekunami rodzin, będzie dużo sprawniej, a auta nie narobią tyle kilometrów.
szalonyskiper - 12-12-2012, 00:44
Temat postu: Jak szlachetna to szlachetna.
Witam
W piątek i sobotę postanowiliśmy załatać dziury na sumieniu za pomocą szlachetnej paczki.
W piątek pojechaliśmy za Słomniki i było dużo zabawy jak sie dzieciaki dorwały do fantów.
W sobotę jeździliśmy po Krakowie. Kilka kursów i do domu. W sumie miałem wrażenie że nasza terenówka się trochę nudziła. Ale może w przyszłym roku poprawią logistykę i usprawnią działania.
A tak przy okazji macie wszyscy wielkie pozdrowienia i podziękowania od organizatorów.