To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Evo, prawie niebite...

McDoune - 04-01-2007, 17:05

do tego można konia zaprzęgnąć :mrgreen:

Robson86 - 04-01-2007, 17:36

...komus nawet "bezpieczny i inteligentny" naped 4-ech kol nie pomogl.....
hehe ech ci mistrzowie prostych :P :P :mrgreen:
A za jakis czas bedzie 100% bezwypadkowy, nie katowany, jezdzony przez kobiete oddam tanio w dobre rece=> z powodu naglego wyjazdu :P :mrgreen: :mrgreen:
pozdroo

Karwoś - 04-01-2007, 17:52

Za 2 takie Białe EVO w takim stanie pewnie trzeba by było dać w sumie jakieś 5000$ - jednego sprawadzić na cło itp - drugiego nie clić tylko jako zwykła paczka bez cła i dopuszczenia do obrotu i z takich 2 kleci się 1 nie do zdarcia :)

Współczuję nowemu szczęśliwemu nabywcy.

Matejko - 04-01-2007, 18:08

Karwoś napisał/a:
Współczuję nowemu szczęśliwemu nabywcy.

z tego lancera evo wyklepali lancera i wyszedl twoj :P :mrgreen:

nie chce mi sie wierzyc zeby z tego odcietego dachu wyklepali cale auto, ilosc czesci potrzebnych do wnetrza jest straszna

Hubeeert - 04-01-2007, 18:09

Robson86 napisał/a:
...komus nawet "bezpieczny i inteligentny" naped 4-ech kol nie pomogl.....
hehe ech ci mistrzowie prostych :P :P :mrgreen:
A za jakis czas bedzie 100% bezwypadkowy, nie katowany, jezdzony przez kobiete oddam tanio w dobre rece=> z powodu naglego wyjazdu :P :mrgreen: :mrgreen:
pozdroo

A wez Misiu przeczytaj ten temat od poczatku co :?: Pokim dobry....

Robson86 - 04-01-2007, 18:30

Hubeeert napisał/a:
A wez Misiu przeczytaj ten temat od poczatku co

przeczytalem.... :twisted:
...co zle zrobilem bo nie bardzo wiem??

Hubeeert - 04-01-2007, 18:40

Robson86 napisał/a:
A za jakis czas bedzie 100% bezwypadkowy, nie katowany, jezdzony przez kobiete oddam tanio w dobre rece=> z powodu naglego wyjazdu
Jakbys przeczytal to bys wiedzial, ze on juz jest wystawiony na sprzedaz...
Anonymous - 04-01-2007, 19:27

Ale ten co dal McDoune, chyba jeszcze nie jest :roll:
Hubeeert - 04-01-2007, 20:07

OK - dla mnie temat jest o tym bialym
Marcin-Krak - 04-01-2007, 23:14

Ciekawy jestem jaka jest prawda a moze po prostu pozbierali z 5 rozbitych EVO i i tak im się to opłaciło :!: :mrgreen:
Karwoś - 04-01-2007, 23:32

Mój to Biała perła :D a nie jakiś tam Biały :)

A już tak poważnie to tam takie samochody które maja Tittle - złom a nie Salvage (uszkodzony) chodzą za grosze _ a jak się ma dostęp do aukcji policyjnych i bezpośrednio od ubezpieczycieli to wogóle śmieszne ceny _ można za 1000$ kupić takie EVO.

Znajomy kupił Nowego Accorda (2006) za 7000$ z aukcji policyjnej tylko dlatego że miała zarysowany zderzak i dziurę po kuli. Oczywiśie full wersja z nawigacją itp przebieg symboliczy bo poniżej 1000mil. w salonie by zapłacił ok 30000$. Tam samochody tą śmiesznie tanie - a już te uszkodzone - nawet tylko blacharsko oddawane są za bezcen. A to dlatego że zrobienie zderzaka (lakier i jakiś naprawy) to jakieś 2000$ - a to tylko 1 element blacharski.

TommiCrazy - 06-01-2007, 13:48

ehh czemu ja wyjechalem z kraju skoro u nas sa takie mozliwosci na zarabianie pieniedzy :(

z tego wszystkiego usmialem sie najbardziej z niepalacego wlasciciela....... fajnie nowemu wlascicielowi niebedzie przynajmniej przeszkadzac zszarzala od tytoniu tapicerka...mydlenie oczu az szczypie

Anonymous - 07-04-2007, 20:33

Koledzy takie auto powinno być pozbawione prawa rejestracji jednak gdy przygotowano taką ustawę lobby ubezpieczeniowe(które musiałoby wypłacać "szkodę całkowitą") niedopuściło do jej przejścia przez nasz parlament jakoś tak w 2002 czy 3 roku i w ten sposób nasi mechanicy i blacharze mogą udowadniać swoje wyjątkowe umiejętności
szczeslaw - 09-04-2007, 14:51

Antonius, ale ubezpieczyciele bardzo często właśnie wolą uznać szkodę całkowitą! Zaniżą trochę wartość, oddać mają z tego 80%, od tych 80% odliczą kwotę, jaką można uzyskać za sprzedanie części z wraku i wychodzi na to, że wypłacą mniej pieniędzy, niż warta jest naprawa. Oczywiście rozebraniem wraku i sprzedaniem części nie zajmują się oni, tylko właściciel. Oni tylko oznajmiają: części warte są tyle i tyle, i o taką właśnie kwotę zmniejszamy panu wypłacaną kwotę.
Anonymous - 24-04-2007, 16:17

Ja nie rozumiem dlaczego czepiacie się do tego iż właściciel niepalący-pewnie już nie pali bo z tego wypadku nie wyszedł cało:)