To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Lotnisko - zabawa na śniegu

szczeslaw - 24-01-2007, 01:24

karolgt napisał/a:
proponuje czwartek kolo 22

eeeeeee bez sensu
Ja proponuję
Browar napisał/a:
sroda - czwartek - piatek

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - 24-01-2007, 09:18

szczeslaw napisał/a:
karolgt napisał/a:
proponuje czwartek kolo 22

Może będe akurat oid mechanika z nowym sprzęgłem wracał. Nie wiuem ile mu zajmie wymiana,,,

serKlakier - 24-01-2007, 14:04

Ja bym proponował w piątek albo sobote, i najlepiej jak będzie jeszcze jasno ( wtedy piatek odpada bo praca do 18 ).
Anonymous - 24-01-2007, 14:24

HAh ja juz Panowie nie wytrzymam ,mam dzien wolny od pracy przez opady :) jade na lotnisko kolo osiedla dywizjonu 303 kto chce i moze niech wpada bedzie mnie slychac :)
pozdrowki dla Was Wariaty
bwr

Anonymous - 24-01-2007, 15:05

jakies konkretne propozycje gdzie kiedy i o torej?
Browar o ktorej i jak tam wjechac?

Anonymous - 24-01-2007, 16:11

ja będę miał "lotnisko" chcąc niechcąc wracając z pracy po naszych świetnych pozamiejskich drogach, tak jak wczoraj, jutro i pojutrze ;) pług tutaj przejeżdżał w dopiero co w drugim tygodniu stycznia ... ale zeszłego roku :D
karolgt - 24-01-2007, 16:47

ja proponuje carrefoura na zakopiance :D

wczoraj bylo tam z 10 osob i wszyscy ladnie wkoleczku jezdzili i sie slizgali, jak na jakis drift zawodach to wygladalo :D

Anonymous - 24-01-2007, 17:08

ewentualnie żeglowanie po mieście w celu poszukiwania takich miejsc:)
Anonymous - 24-01-2007, 19:16

SParawa wyglada tak - Lotnisko - Odradzam w cholere dziur zawias mozna zostawic, dzis bylem z kumplem na parkingu w Batowicach na przeciwko cmentarza super zabawa :D kostka brukowa juz przez nas wyslizgana takze nie ma ciezkiego sniegu mozna odtsawiac balety" :D narazie tylko to mi aha i jeszcze plaza narazie tylko to mi przychodzi na mysl - jakie propozycje z waszej strony??
karolgt - 24-01-2007, 19:37

ja mam propozycje, ale w sumie nie wiem czy podawac na forum czy na PW lepiej porozsylac, albo jutro telefonami.

W kazdym razie, filmowalem wczoraj wszystko aparatem i jakosc marna, ciezko rozpoznac gdzie moj samochod jest wogole:D takze jutro zobowiazuje sie wziasc kamere (niestety analogowa wiec zanim to zgram na kompa to potem troche potrwa) ale jakos bedzie napewno ok no i ten zoom optyczny 22x to juz cos) no i do tego statyw i operatora kamery (magde :D (jak jej sie bedzie chcialo - tak mi wlasnie napisala :D ))

Anonymous - 25-01-2007, 13:19

ja bylem wczoraj na lotnisku i calkiem fajnie bylo ale juz browar cie nie zlapalem tan:)

karolgt to wyslij mi jak mozesz ta propozycje.

Anonymous - 25-01-2007, 13:23

Wy to się chłopaki potraficie bawić :mrgreen:
Pasowałoby tylko zdobyć jakiegoś tylnonapędowca do pełni szczęścia 8)

Anonymous - 25-01-2007, 14:24

slo_mo napisał/a:
Pasowałoby tylko zdobyć jakiegoś tylnonapędowca do pełni szczęścia 8)

zawsze można tyłem jeździć :mrgreen:

karolgt - 25-01-2007, 15:21

probowalem:D ale to nie to samo:(

to jak dzisiaj? jedziemy gdzies?

Anonymous - 25-01-2007, 15:36

Heh panowie, a co do niedzieli mozna sie wbic na parking kolo plazy i poswirowac na sniegu byloby jakeis urozmaicenie.Zrobic jakis tor przeszkod :) .Takto na wybitke gdzies poswirowac przed weekendem jestem chetny dolaczam sie do Karola :)