Off Topic - Polecane filmy!
Kofi - 06-10-2005, 15:06
Skazani na Shawshank - rewelacyjny film. Do samego konca sie oglada bez znudzenia.
piwkotom - 06-10-2005, 16:21
Firebee napisał/a: | Poza tym filmy na podstawie powiesci Stephena Kinga - "Skazani na Shawshank" oraz "Bastion" - ten ostatni to zona mnie podziwiala... film na 2 plytach DVD trwajacy prawie 6 godzin... Cala noc go ogladalem:) Wytrwałym zdecydowanie polecam!Pozdrawiam
Firuś |
Fakt, obydwa swietne, popieram, szczegolnie Bastion. Ze Skazanymi mam tak ze bardzo lubie tn film, ale tak jakos od 10 ogladniecia zaczal mnie nudzic wiec mocno ograniczam powtarzalnosc, a sa filmy ktore moge ogladac i 89 razy i nic, np. Dogma
Anonymous - 07-10-2005, 08:28
Kofi napisał/a: | Skazani na Shawshank - rewelacyjny film. Do samego konca sie oglada bez znudzenia. |
tak to prawda ale koncowka niepotrzebnie cukierkowa.
Kofi - 07-10-2005, 16:16
A ja mysle ze wlasnie potrzebnie....calkowicie odmienna do reszty filmu i co najwazniejsze niespodziewana.
Dzis wieczor spedzam na zrywaniu kostki brukowaj przed domem, ale przed snem mam zamiar obejrzec "Czas Apokalipsy". Zabieram sie do tego filmu juz od paru lat i postanowilem, ze dzis obejrze!
Anonymous - 07-10-2005, 17:26
ja do czasu apokalipsy w wersji rezyserskiej siadalem 5 razy... za kazdym razem zasypialem...
Anonymous - 07-10-2005, 22:09
Kofi napisał/a: | i co najwazniejsze niespodziewana.
|
"Szósty zmysł" się kłania.
Kofi - 07-10-2005, 22:49
Tez dobry film
Anonymous - 08-10-2005, 10:29
a ja od dluzszego czasu dla odmiany pospolitych produkcji zostalem na filmie " Efekt motyla" no i" The Hours"
Anonymous - 10-10-2005, 15:43
Zawsze i wszędzie będę polecał:
"Angielski pacjent"
"Amazonki na księżycu"
"Miasto Aniołów"
"Znaki"
"Znikający punkt"
"Droga do Eldorado" rysunkowy po prostu rewelacja - i bardzo, bardzo niedoceniany
"Młody Frankenstein"
"Lęk wysokości"
"Coma"
"Gra"
TNT - 10-10-2005, 16:11
A ja polece animacjami wielkiego Wolta:
Shrek 1 i 2
Nowe szaty króla (glos podkłada młody Stuhr)
Mulan 1 i 2 (tu z kolei stary Stuhr)
wspomniana Droga do Eldorado - bomba
Moj brat niedzwiedz
piwkotom - 10-10-2005, 16:34
Dzisiaj w TV leci Wrog Publiczny, bardzo ciekawy film
Efa! - 11-10-2005, 01:35
TNT napisał/a: | A ja polece animacjami wielkiego Wolta:
Shrek 1 i 2
Nowe szaty króla (glos podkłada młody Stuhr)
Mulan 1 i 2 (tu z kolei stary Stuhr)
wspomniana Droga do Eldorado - bomba
Moj brat niedzwiedz |
No i KRÓL LEW!!!!!!
I koniecznie EPOKA LODOWCOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kofi - 11-10-2005, 09:21
HEHE...
Jak "Efekt motyla" wszedl do kin tego wieczoru mielismy pojsc z moja dziewczyna na jakis romantyczny film. Nic ciekawego nie bylo i jakos przypadkiem trafilismy do sali z tym filmem. Po pierwszych scenach odechcialo nam sie tego filmu, a z kolei po seansie wrocilem do domu i zapuscilem sciaganie na DC. Film ogladalem juz z 5 razy. Niebawem do niego powroce.
Anonymous - 11-10-2005, 11:42
TNT napisał/a: | A ja polece animacjami wielkiego Wolta:
Shrek 1 i 2 |
g woli ścisłości to konkurenci Walta nakręcili - z tego Drimłerksa czy jakoś tak
to ja w takim razie dorzucam
"Herkules"
zarąbiste "Dawno temu w trawie"
"Potwory i spółka"
"Toy story", "Toy story 2"
"Roboty"
Jakby ktoś chciał, to mu mogę wysłać "Drogę do Eldorado" na div'X i "Roboty" na dvd
- bo te akurat mam
Anonymous - 12-10-2005, 09:42
to ja polece serial skladajacy sie z 4 odcinkow 5ive Days To Midnight
genralnie chodzi o to ze koles znajduje teczke i jak udaje mu sie ja otworzyc to okazuje sie ze sa tam akta policyjne i dokumenty o tym ze ktos go zamordowal (za 5 dni).
|
|
|