To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Polecane filmy!

Kofi - 06-10-2005, 15:06

Skazani na Shawshank - rewelacyjny film. Do samego konca sie oglada bez znudzenia.
piwkotom - 06-10-2005, 16:21

Firebee napisał/a:
Poza tym filmy na podstawie powiesci Stephena Kinga - "Skazani na Shawshank" oraz "Bastion" - ten ostatni to zona mnie podziwiala... film na 2 plytach DVD trwajacy prawie 6 godzin... Cala noc go ogladalem:) Wytrwałym zdecydowanie polecam!Pozdrawiam
Firuś

Fakt, obydwa swietne, popieram, szczegolnie Bastion. Ze Skazanymi mam tak ze bardzo lubie tn film, ale tak jakos od 10 ogladniecia zaczal mnie nudzic wiec mocno ograniczam powtarzalnosc, a sa filmy ktore moge ogladac i 89 razy i nic, np. Dogma ;)

Anonymous - 07-10-2005, 08:28

Kofi napisał/a:
Skazani na Shawshank - rewelacyjny film. Do samego konca sie oglada bez znudzenia.

tak to prawda ale koncowka niepotrzebnie cukierkowa.

Kofi - 07-10-2005, 16:16

A ja mysle ze wlasnie potrzebnie....calkowicie odmienna do reszty filmu i co najwazniejsze niespodziewana.

Dzis wieczor spedzam na zrywaniu kostki brukowaj przed domem, ale przed snem mam zamiar obejrzec "Czas Apokalipsy". Zabieram sie do tego filmu juz od paru lat i postanowilem, ze dzis obejrze!

Anonymous - 07-10-2005, 17:26

ja do czasu apokalipsy w wersji rezyserskiej siadalem 5 razy... za kazdym razem zasypialem... :)
Anonymous - 07-10-2005, 22:09

Kofi napisał/a:
i co najwazniejsze niespodziewana.

"Szósty zmysł" się kłania.

Kofi - 07-10-2005, 22:49

Tez dobry film :)
Anonymous - 08-10-2005, 10:29

a ja od dluzszego czasu dla odmiany pospolitych produkcji zostalem na filmie " Efekt motyla" no i" The Hours"
Anonymous - 10-10-2005, 15:43

Zawsze i wszędzie będę polecał:
"Angielski pacjent"
"Amazonki na księżycu"
"Miasto Aniołów"
"Znaki"
"Znikający punkt"
"Droga do Eldorado" rysunkowy :D po prostu rewelacja - i bardzo, bardzo niedoceniany
"Młody Frankenstein"
"Lęk wysokości"
"Coma"
"Gra"

TNT - 10-10-2005, 16:11

A ja polece animacjami wielkiego Wolta:
Shrek 1 i 2
Nowe szaty króla (glos podkłada młody Stuhr)
Mulan 1 i 2 (tu z kolei stary Stuhr)
wspomniana Droga do Eldorado - bomba
Moj brat niedzwiedz

piwkotom - 10-10-2005, 16:34

Dzisiaj w TV leci Wrog Publiczny, bardzo ciekawy film :D
Efa! - 11-10-2005, 01:35

TNT napisał/a:
Shrek 1 i 2
Nowe szaty króla (glos podkłada młody Stuhr)
Mulan 1 i 2 (tu z kolei stary Stuhr)
wspomniana Droga do Eldorado - bomba
Moj brat niedzwiedz

No i KRÓL LEW!!!!!!
I koniecznie EPOKA LODOWCOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kofi - 11-10-2005, 09:21

HEHE...

Jak "Efekt motyla" wszedl do kin tego wieczoru mielismy pojsc z moja dziewczyna na jakis romantyczny film. Nic ciekawego nie bylo i jakos przypadkiem trafilismy do sali z tym filmem. Po pierwszych scenach odechcialo nam sie tego filmu, a z kolei po seansie wrocilem do domu i zapuscilem sciaganie na DC. Film ogladalem juz z 5 razy. Niebawem do niego powroce.

Anonymous - 11-10-2005, 11:42

TNT napisał/a:
Shrek 1 i 2

g woli ścisłości to konkurenci Walta nakręcili - z tego Drimłerksa czy jakoś tak :D
to ja w takim razie dorzucam
"Herkules"
zarąbiste "Dawno temu w trawie"
"Potwory i spółka"
"Toy story", "Toy story 2"
"Roboty"
Jakby ktoś chciał, to mu mogę wysłać "Drogę do Eldorado" na div'X i "Roboty" na dvd
- bo te akurat mam

Anonymous - 12-10-2005, 09:42

to ja polece serial skladajacy sie z 4 odcinkow 5ive Days To Midnight
genralnie chodzi o to ze koles znajduje teczke i jak udaje mu sie ja otworzyc to okazuje sie ze sa tam akta policyjne i dokumenty o tym ze ktos go zamordowal (za 5 dni).