Nasze Mi¶ki - Czarny Huragan
AteC - 18-11-2013, 21:50
Fragu napisał/a: | A pamiętasz o czym¶ takim jak spoty? |
Tak pamiętam ale nic już nie obiecuję Będę się starał, bo i trzeba zobaczyć to twoje sreberko
Tomii napisał/a: | letnie na zimę ? |
Tak Zawsze tak robiłem bo mniej więcej o tej porze ceny letnich id± w dół, no i semperity w bardzo korzystnej cenie dostałem. Natomiast w Sierpniu kupiłem nowe zimówki Continental CWC TS850 również 2 sztuki w równie dobrej cenie.
Hugo napisał/a: | s± co najmniej ¶wietne, bardzo ładnie się klej± do asfaltu, zarówno suchego, jak i mokrego i s± cichutkie. Na gładkim asfalcie zupełnie niesłyszalne |
Hugo, bardzo podobnie zachowuj± się Speed Life'y. Wymieniłem co prawda 2 sztuki ale szum powstaj±cy od opon w kabinie sporo zmalał, opony pewne w prowadzeniu, także wiosn± pewnie przednie Bridgestony też zast±pię Semperitami Swoj± drog± ¶wietne opony a mało rozreklamowane...
AteC - 06-01-2014, 14:41
Ostatnio zauważyłem, że w mi¶ku silnik poci się pod pokryw± zaworów. Zastanawiałem się nad kupnem uszczelki w ASO koszt 170 zeta więc postanowiłem kupić Elringa za 60 zeta i wypróbować ile wytrzyma, je¶li krótko to następny założę oryginał. Przy okazji wymiany, mi¶ dostał nowe kable NGK i żeby dopełnić cało¶ci fajki oyodo oraz nowe ¶wiece denso.
m6riano - 07-01-2014, 14:32
Jak nie masz gaszu to fajek nie trzeba wymieniać...co 200-250tkm spokojnie..jak masz gaz to i tak co 50tkm trzeba..
AteC - 10-01-2014, 19:30
m6riano napisał/a: | jak masz gaz to i tak co 50tkm trzeba.. |
Mam LPG, dlatego wymieniałem od razu cało¶ć (fajki, kable, ¶wiece) bo nie wiem kiedy były ostatnio wymieniane a ja już zrobiłem 35 tysięcy więc już był na nie czas
|
|
|