To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Techniczne - Problem z Sigmą

VirMan - 07-07-2013, 15:48

umyj - bedzie ładniejszy :) poza tym nie tak źle :) wymieniłeś filtr i olej w automacie ? (powyzej 200 tys dobry jest maxlife atf)
lukasz12 - 07-07-2013, 20:26

Rozdzielczosć nawet nie jest zła, ale faktycznie ostrość średnia bo pewnie aparat z telefonu?
Auto nie wygląda źle, bywały na zlotach lepsze przypadki ;)

wojtas - 07-07-2013, 20:42

Mnie się podoba :D pokrowiec na akumulator (widać że poprzednik dbał), wężyk do zbiorniczka wyrównawczego w oplocie :D . A tak na poważnie, sigmy to jednak twarde sztuki. Tylna klapa, choć nie widzę do końca wygląda na zdrową (coraz większa rzadkość). Fotel kierowcy w przyzwoitym stanie :wink: Jak na zakup w cenie złomu to jest dobrze. Zakasaj rękawy, wyłóż 3000zł w klamoty (na początek) i ciesz się z jazdy. Jeśli do tej pory nie znalazłeś hobby to dobry moment :mrgreen:
lukasz12 - 07-07-2013, 21:59

wojtas napisał/a:
Mnie się podoba :D pokrowiec na akumulator (widać że poprzednik dbał), wężyk do zbiorniczka wyrównawczego w oplocie :D . [...]

Także zwróciłem uwagę na te dwa detale, ale brakło mi weny, żeby opisać je w taki barwny sposób ;)

Adam B - 07-07-2013, 22:05

Klapa zżarta byla ale Hamerite dała rade :wink: .Fotki faktycznie z telefonu. Narazie nic nie bylo wymieniane,ale za kilka dni biore sie za hamulce i zawieszenie Wojtas jeszcze kilka podobnych unikatów w tym aucie sie znajduje :mrgreen:

[ Dodano: 08-07-2013, 09:54 ]
Panowie powiedzcie czy w przedniej piaście jest jedno łożysko czy dwa bo w sklepach internetowych są rózne zdjecia niby pasującego do tego auta. Strasznie wyje lewa strona juz od 40km/h