To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Opel Omega 2,5 TDS

sveno - 07-07-2013, 15:08

Olivia napisał/a:
Od momentu kupna, auto przejechało do dnia dzisiejszego 1135 kilometrów.
niektórzy robią tyle w 1 lub 2 dni :)

Iron.Falcon, dobry z Ciebie masochista :) najpierw TDS a teraz GDI :) kup sobie jeszcze 2.0TDI z początku produkcji do kompletu.

Iron.Falcon napisał/a:
No to ja powiem tylko od siebie, że w okół silnika narosło wiele legend jaki to jest niefajny, nieudany itp.
Owszem może i pali jak smok, może i jest mułowaty w połączeniu z automatem w omedze... ale potrafi na prawdę dobrze się sprawować w autach +10 letnich pod warunkiem, że nie narzuca mu się agresywnego stylu jazdy. W każdym innym przypadku będą z nim same problemy.

Nie no, to zupełnie jakby kupić sobie pralkę, która pierze tylko delikatne tkaniny, a brudnego dresu po wiosennym treningu w błocie już nie bo za brudny. :roll:

Tomek - 08-07-2013, 11:28

sveno napisał/a:

Nie no, to zupełnie jakby kupić sobie pralkę, która pierze tylko delikatne tkaniny, a brudnego dresu po wiosennym treningu w błocie już nie bo za brudny. :roll:

do tego żre prądu i zużywa wody, tyle co 3 pralki,

londolut - 08-07-2013, 16:15

Jak dzieci :roll:
Olivia - 08-07-2013, 19:20

Cytat:
niektórzy robią tyle w 1 lub 2 dni

Nie tak dawno temu wykonywałam pracę gdzie w ciągu 12h przemierzałam 11 tyś. km ....
... narzeczony mojej siostry autem dostawczym po Polsce przejechał trochę poniżej 1500 km w ciągu 15 h i zajechał do 6 czy 7 hurtowni ....
... zapewne są tacy co w ciągu 24 h przejechali jeszcze więcej ....
I tak naprawdę co z tego ? Przecież dla mojego kuzyna to drugi samochód po Ładzie 2106. I z tego co wiem nie zamierza pokonywać tym samochodem rekordów. To auto do jazdy i tyle.

mkm - 08-07-2013, 19:52

Olivia napisał/a:
w ciągu 12h przemierzałam 11 tyś. km ....

Nie wiedziałem, że Twój podpis pod nickiem trzeba traktować tak dosłownie :mrgreen:
Niezła średnia :mrgreen:

Marcino - 09-07-2013, 08:49

Olivia napisał/a:
Nie tak dawno temu wykonywałam pracę gdzie w ciągu 12h przemierzałam 11 tyś. km ....

Samolotem.... jako stewrdessa chyba?

Olivia - 13-07-2013, 19:55

Dokładnie jako Cabin Crew. Słowo stewardessa jest już passe :wink:
Obecnie latam bardziej z przodu ale jeszcze nie na trasach transatlantyckich.

Marcino - 14-07-2013, 00:36

No fakt.... to do zobaczenia.. liczę na duuużą kawę na pokladzie.
Olivia - 14-07-2013, 18:07

Widzę dwa problemy z tą kawą :doubt:
Pierwszy to taki, że latam z ładunkami cargo. Drugi to taki, że regulamin zabrania mi wpuszczania do kabiny osób trzecich, nawet pracowników lotniska.