Sport - Inne - Typer drużynowy - zapisy
Anonymous - 16-01-2007, 09:29
Sruba napisał/a: | potypujmy z 3-4 kolejki, zobaczymy ile osob zostanie na stale i wtedy stworzymy lige |
Racja zobaczmy kilka kolejek ilu typerów zostanie. Teraz niektóre drużyny mogłyby się złożyć z ludzi, którzy już nie zatypują i sens umiera.
Wogóle pomysł ciekawy ... w następnym sezonie Jackie ufunduje nagrodę główną - nowe Evo - na pewno ... to byłaby dopiero mobilizacja ...
Anonymous - 16-01-2007, 10:02
Zawsze jakies druzyny sie wymyśli-wiadomo typowanie jest iście losowe i nikt nie moze byc w tym dobry-bo takich ludzi nie ma..mozna mieć wiecej szcześcia poprostu
A tak na marginesie gumas_72 nie obraź sie ale jak widze tego murzynka tańczącego to mi sie przypomina jakoś teraz sławnego Simona Mole (tak chcialem napisać bo od jakiegos czasu mi sie ztym kojarzy )
Anonymous - 17-01-2007, 18:37
Pomysl oczywiscie dobry:) Jednak wstrzymalbym sie jeszcze z podejmowaniem decyzji:) jak wiele osob pisalo to jest dopiero poczatek:) i mysle ze frekwencja spadnie:)
Co do dobierania druzyn to w sumie niemam zdania na ten temat:) bo kilka propozycji bylo ciekawych:
-dobieranie wg. regionow - hmm good:)
- -"- -"- wg. "klubow" wtedy by pasowalo aby kazdy napisal za jakim jest klubem:) ja na forum nie jestem od dlugiego czasu i sam niewiem kto jest za kim:) i czy jest tu liczne grono sympatykow Cracovii:) lub Dalinu Myslenice hehehe:D
- indywidualne dobieranie tez ma swoje plusy:) bo w koncu na forum sa osoby ktore sie dobrze znaja:) wiec dobrze bylo by im grac razem:) osobiscie nie boje sie, ze utworza sie "niezniszczalne formacje" bo jest to typowanie i wszystko moze sie zdarzyc:) (tak jak np. w STS 3 remisy w koszykowce na jednym kuponie... :/)
Ogolnie jestem za:)
McDoune - 23-01-2007, 01:40
i co z tym pomysłem ??
Anonymous - 23-01-2007, 10:29
McDoune napisał/a: | i co z tym pomysłem ?? |
Czekamy na odsiew ludzi ze "słomianym zapałem"
sruba - 23-01-2007, 10:58
dokładnie.
mysle, ze po 5 kolejce bedziemy mogli wystartowac.
i chyba jednak zrobimy losowanie druzyn.
Anonymous - 23-01-2007, 11:01
dm17 napisał/a: |
A tak na marginesie gumas_72 nie obraź sie ale jak widze tego murzynka tańczącego to mi sie przypomina jakoś teraz sławnego Simona Mole (tak chcialem napisać bo od jakiegos czasu mi sie ztym kojarzy ) |
on tak bryka bo na banana czeka
Anonymous - 23-01-2007, 16:33
Hehehehehehehehehehehhehehe
sruba - 29-01-2007, 14:02
w zwiazku z tym, ze chyba czas zaczac robic kroki w kierunku rozruchu druzynowki, pozwolilem sobie zmienic nazwe topicu.
prosze wszystkich chetnych o wyrazanie zainteresowania/checi przystapienia do zabawy poprzez "zglaszajacy" wpis w tym temacie.
liste chetnych bede na biezaco aktualizowal w pierwszym poscie topicu.
napiszcie tez, co myslicie o losowaniu/dobieraniu druzyn.
a takze o potencjalnych nazwach - czy bedziemy grali jako faktycznie istniejace kluby, czy jednak pod nazwami wymyslonymi samodzielnie.
w zaleznosci od ilosci chetnych osob (po 3 w jednej druzynie) rozpiszemy terminaz rozgrywek...
harpagan - 29-01-2007, 15:14
Zglaszam akces
Losowanie druzyn jak dla mnie psuje zabawe.
Przy losowaniu tez odpada opcja nazw istniejacych klubow chociaz i tak nie wiem czy uda sie tak dobrac ludzi
Anonymous - 29-01-2007, 15:20
Ja tez sie zglaszam
Co do losowania druzyn no to nie wiem co zrobic bo losowanie moze byc i dobre i zle , dobre bo zdamy sie tylko na los , a zle bo stworza sie na pewno nie rowne druzyny.
Zobaczymy moze ktos wpadnie na jakis fajny pomysl jak podzielic nas na druzyny.
sruba - 29-01-2007, 15:27
harpagan napisał/a: | Zglaszam akces
Losowanie druzyn jak dla mnie psuje zabawe.
Przy losowaniu tez odpada opcja nazw istniejacych klubow chociaz i tak nie wiem czy uda sie tak dobrac ludzi |
ja tez jestem osobiscie za doborem druzyn, nie losowaniem.
mysle, ze jak sami dobierzemy sie w druzyny nie powinno byc problemu ze znalezieniem wspolnego mianownika (czyt: akbi, dm17, ja = Lechia Gdańsk )
przy losowaniu faktycznie bylby to problem
Anonymous - 29-01-2007, 16:32
Ja jestem za
akbi - 29-01-2007, 18:03
Sruba napisał/a: | akbi, dm17, ja = Lechia Gdańsk |
i jestem również za tym
czyli:
sami się wybieramy
co do nazw, to ... pozostałbym tylko przy miastach, ew przy regionach (jakby nie którzy mieli zbyt duży rozrzut), jak kto woli
Marcin-Krak - 29-01-2007, 18:56
ja jestem zainteresowany. Co do kwestii losujemy czy sami się dobieramy - dostosuję się do większości
|
|
|