Nasze nieMiśki ;-) - GT
Matejko - 04-07-2013, 15:28
Mocowo nie chce szału - ma być trwałe wiec pewnie 180KM i 400Nm
Krzyzak napisał/a: | wygląda szpetnie, |
Piekna jest- nie znasz sie ustalilismy to juz daaaaawno
Krzyzak napisał/a: | ale nie rdzewieje i oszczędne auto... |
rdzewieją tzn te co rdzewieja nie wiem po jakich przygodach byly, bo jakby moj galant mial tyle rdzy przed konserwacja co te "pordzewiale" to bylby wieczny
Tomek - 04-07-2013, 15:43
a szły takie z jakąś sensowną benzyną?
radek79 - 04-07-2013, 19:05
Cytat: |
a szły takie z jakąś sensowną benzyną? |
3.2v6 240koni
Matejko - 04-07-2013, 23:35
dokladnie 3.2 - ktore sie da zagazowac, pozostałych nie warto
no to skonczylem silnik zlozony, zarechotal, odetchnal, jazdy probnej juz mi sie nie chcialo robic
Krzyzak - 05-07-2013, 07:35
Matejko napisał/a: | nie znasz sie ustalilismy to juz daaaaawno | ano masz rację - żeby być w zgodzie ze standardami wypowiedzi powinienem napisać: "mi się nie podoba" - wtedy oddaje prawdę
mi się alfy nie podobają - wielkie dupy, grill w kształcie 1 zęba...
a Kingston fajna laska - więc chyba gusty mamy podobne
Matejko - 05-07-2013, 08:02
Cytat: | a Kingston fajna laska - więc chyba gusty mamy podobne |
Darek!!!
ale alfa jest piękna - a jakie osiągi - obstawiam ze klamki pod disco byłyby wyrwane, wiec z osiągów pięć lasek tygodniowo
Tomek - 05-07-2013, 08:07
Matejko, gość który chciał kupić od Ciebie Galanta, ostatecznie kupił Alfę 159 kombi.
nie ma tygodnia, żeby coś się nie zepsuło (a ma ją dopiero 3 tygodnie)
Rafal_Szczecin - 05-07-2013, 10:57
tomek84 napisał/a: | kupił Alfę 159 kombi.
nie ma tygodnia, żeby coś się nie zepsuło (a ma ją dopiero 3 tygodnie) |
kupil bitego, taniego parcha, to teraz robi
Dominik jakos narzekac nie moze .
Krzyzak - 05-07-2013, 11:04
Matejko napisał/a: | obstawiam ze klamki pod disco byłyby wyrwane | ja obstawiam, że gdybyś miał BMW to i tak wynik byłby lepszy
ideologie nie mają nic wspólnego z rozsądkiem - to sztucznie wtłaczane w umysły (za pomocą reklam czy kryptoreklam) slogany
a sam powiedz - interesują Cię 12-latki?
cns80 - 05-07-2013, 12:44
Rafal_Szczecin napisał/a: | Dominik jakos narzekac nie moze . | Zabroniliście mu ? Czy nie ma czasu, bo ciągle coś rzeźbi przy alfie ?
Matejko - 05-07-2013, 14:18
tomek84 napisał/a: | Matejko, gość który chciał kupić od Ciebie Galanta, ostatecznie kupił Alfę 159 kombi.
ale czemu się dziwić jak kupił pewno za niewiele więcej niż galanta
czemu wszyscy powtarzają ze lepiej nie brać avanca za 8000zl nawet pod uwagę - możesz mu dać odpowiedz
a gość co kupił mojego - dzwonił i mówił, ze jest bardzo zadowolony
a GT jest pocisk, teraz w końcu można trochę docisnąć - ale nie wiem czemu od wczoraj mam wrażenie, że co skrzyżowanie ktoś chce mnie zabić
jadę dżukiem przez osiedle - 30km/h z prawej podporządkowanej jak gdyby nigdy nic wyjeżdża gość w audi cabrio, nawet się nie spojrzał, klakson hamulec - jakoś się udało
przejechałem 200m nadal osiedle, z lewej mi ktoś wyjeżdża - podobna sytuacja, ani nawet nie spojrzał, ale klakson już miałem wciśnięty wcześniej,
dziś rano już jadąc GT - po mieście 50km/h 3 bieg i obrotomierz tylko na 3500obr/min, uliczka z prawej czai się pani w passacie, po czym patrzy się w moja stronę i wyjeżdża co prawda w przeciwny kierunek ale przemknęła mi o włos, nie byłoby wielkiego halo, gdyby nie to, że za mną nie jechał żaden samochód, żaden!
Krzyzak - 05-07-2013, 14:44
Matejko napisał/a: | nie wiem czemu od wczoraj mam wrażenie, że co skrzyżowanie ktoś chce mnie zabić | proponuję pojeździć trochę motocyklem - nie zauważałem problemu gdy siedziałem w aucie, ale teraz widzę, że jest masakra
tu dopiero jest problem...
podejrzewam, że kierowcy aut nawet nie zdają sobie sprawy, jakie stwarzają zagrożenie gdy przejeżdżają 30 cm od motocykla jadącego powiedzmy 90km/h...
ps. Mateusz - co się dziwisz jak trafiasz na dresiarzy (vw/audi)
cns80 - 05-07-2013, 14:56
Krzyzak napisał/a: | Matejko napisał/a: | nie wiem czemu od wczoraj mam wrażenie, że co skrzyżowanie ktoś chce mnie zabić | proponuję pojeździć trochę motocyklem - nie zauważałem problemu gdy siedziałem w aucie, ale teraz widzę, że jest masakra
tu dopiero jest problem...
| Dokładnie. Dzień w dzień na TVN Warszawa są opisywane kolizje z jednosladami i większość to klasyczne zajechanie przez puszkarza.
Tomek - 05-07-2013, 18:55
Matejko napisał/a: | tomek84 napisał/a: | Matejko, gość który chciał kupić od Ciebie Galanta, ostatecznie kupił Alfę 159 kombi.
ale czemu się dziwić jak kupił pewno za niewiele więcej niż galanta
czemu wszyscy powtarzają ze lepiej nie brać avanca za 8000zl nawet pod uwagę - możesz mu dać odpowiedz
|
33 kzl to nie tak mało jak za 6 letnie auto
Matejko - 08-07-2013, 18:31
no to kolejny tydzien, kolejna praca - wyciagam przekladnie kierownicza
ciekawe czym makarony zaskocza tym razem
|
|
|