To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Lancer Evo IV

Heavy1155 - 19-07-2013, 22:51

tasma dwustronna silikon czy kropelka??? hahaha
Seiji - 19-07-2013, 22:56

fanty :D

i clean :wink:

Owczar - 19-07-2013, 23:47

Nawet ściana grodziowa w kolorze :)

Gratuluję nabytku, świetny okaz. I zmiany na plus ;) Tylko teraz kierownicą na prawidłową stronę :)

Heavy1155 - 20-07-2013, 00:00

po prawej jest prawidlowo ;)
Seiji - 20-07-2013, 00:11

Owczar napisał/a:
Nawet ściana grodziowa w kolorze :)

Gratuluję nabytku, świetny okaz. I zmiany na plus ;) Tylko teraz kierownicą na prawidłową stronę :)

ta gródź jest na wypadek jak by do końca przeglądu (marzec 2014) nie wprowadzili rejestracji pojazdów RHD :wink:

Owczar - 20-07-2013, 00:15

Czyli jeśli wprowadzą to zostajesz z kierą po prawej?
Seiji - 20-07-2013, 00:25

Owczar napisał/a:
Czyli jeśli wprowadzą to zostajesz z kierą po prawej?

jeśli wprowadzą to tak, lubię mieć samochody w oryginale bo swapowanie grodzi a zwłaszcza takiej na której jest vin i kombinacje alpejskie jak figurowa jazda na wrotkach po szkle z przekładaniem tego żeby się vin zgadzał i dalej był "CN9A000xxxx" nie za bardzo mi leży mówiąc szczerze a do jazdy z kierownicą po prawej w sumie już się przyzwyczaiłem i większość manewrów nie stwarza mi problemów (pomijając wyprzedzanie na dwupasmowych z przeciwległym ruchem, bo w sumie generalnie to prawie nigdy nie wyprzedzałem na takich drogach - mam lęk po pierwszym samochodzie jaki miałem) a samo evo nie jest ani nie będzie użytkowane na zasadzie światła-rura-mijanie-hampel-światła-rura ponieważ jest to moja perełeczka a nie żaden nowy szajs którego nie szkoda jest zakatować* :D

*- (nie dotyczy lotów bokiem po opadach śniegu, lecz dalej bez pałowania)

rosomak1983 - 20-07-2013, 02:53

Lancer bardzooo ładny, ale nie za bardzo rozumiem po co kupowałes evo.... Ciagłe zamulanie takim autem to grzech ciezki jak dla mnie...

Seiji napisał/a:
(pomijając wyprzedzanie na dwupasmowych z przeciwległym ruchem, bo w sumie generalnie to prawie nigdy nie wyprzedzałem na takich drogach - mam lęk po pierwszym samochodzie jaki miałem)

ja osobiscie czyłbym sie w takim aucie ,,niepełnosprawnym kierowca... ''
Nie wyprzedzasz na dwupasmówce ??? :shock: to jak Ty dajesz rade jezdzic w naszym pieknym kraju ??? :shock: :shock: :shock:

danino88 - 20-07-2013, 10:34

gratulacje nabytku :) w końcu na tym forum inne auto niż galant i colt

tak apropo :
Cytat:
do tego paląc jakieś śmieszne ilości benzyny

już niedługo :)

Seiji - 20-07-2013, 13:38

rosomak1983 napisał/a:
Lancer bardzooo ładny, ale nie za bardzo rozumiem po co kupowałes evo.... Ciagłe zamulanie takim autem to grzech ciezki jak dla mnie...

nie zamulam ale i też nie pałuję :wink:

coś czuję, że muszę jakiś onboard nakręcić

rosomak1983 napisał/a:
Seiji napisał/a:
(pomijając wyprzedzanie na dwupasmowych z przeciwległym ruchem, bo w sumie generalnie to prawie nigdy nie wyprzedzałem na takich drogach - mam lęk po pierwszym samochodzie jaki miałem)

ja osobiscie czyłbym sie w takim aucie ,,niepełnosprawnym kierowca... ''
Nie wyprzedzasz na dwupasmówce ??? :shock: to jak Ty dajesz rade jezdzic w naszym pieknym kraju ??? :shock: :shock: :shock:

normalnie, na trasie ograniczenie jest do 90 a wszyscy i tak pędzą 130-140 więc nie za bardzo jest po co wyprzedzać, mieszkam też w fajnym miejscu bo jest to dosyć gęsta zabudowa a większość głównych dróg ma przynajmniej dwa pasy w jednym kierunku

danino88 napisał/a:

tak apropo :
Cytat:
do tego paląc jakieś śmieszne ilości benzyny

już niedługo :)

nooo, już odczuwam, odczuwam :lol:

ale nawet jak by miał palić 20 na sto to i tak się go nie pozbędę, jest to miłość która długo za mną chodziła albo może to ja za nią chodziłem :lol:

Edit: Wulgaryzm wykropkowany nadal jest wulgaryzmem. Jak widzisz da się bez kropkowania.

danino88 - 20-07-2013, 14:39

Cytat:
ale nawet jak by miał palić 20 na sto to i tak się go nie pozbędę, jest to miłość która długo za mną chodziła albo może to ja za nią chodziłem :lol:

wiem coś o tym :)

Seiji - 20-07-2013, 19:36

danino88 napisał/a:
Cytat:

wiem coś o tym :)

człowiek żyje dla takich chwil, w których wsiada do samochodu i jeszcze nie przekręcając kluczyka siedzi, patrzy się na deskę i uśmiecha jak szalony :D

Seiji - 21-07-2013, 23:29

wielu osobom się to pewnie nie spodoba, ale dzisiaj na pierwszy ogień poszedł spoilaa

"- te, cytryn widziołeś jak zrobilim tylne przeciwmgielne? typy na okręgowej bedą musiały podbić przegląda nie? trochę pryśnim szprejkiem na czerwono, trochę przytnim bo w końcu po co dwa światła do cofunia nie?
- gumiak, ty to mosz łeb do interesów, a jok tanio i ful profi"

gdzieś w tej wiązce są kable od tylnych przeciwmgielnych, pora poprawić po cytrynie i gumiaku...

gifty, z przeciwmgielnymi zamiast odblasków :wink:

po montażu

i tak to powinno wyglądać, jeszcze tylko pod deską ogarnąć ale to już nie dzisiaj :wink:

Heavy1155 - 23-07-2013, 04:25

Widze ze robota wre na calego

TAK TRZYMAJ

Seiji - 23-07-2013, 11:11

Heavy1155 napisał/a:
Widze ze robota wre na calego

TAK TRZYMAJ

no, trzeba go ogarnąć całego najpierw a później zająć się pierdołami jak wgniotki w masce czy malowanie przedniego zderzaka i dodanie siatki przed IC, ale to kiedyś tam w przyszłości. ATM trzeba się będzie zająć zabezpieczeniem podłogi i profili na zimę :wink: