Nasze Miśki - Lancer Evo IV
Heavy1155 - 19-07-2013, 22:51
tasma dwustronna silikon czy kropelka??? hahaha
Seiji - 19-07-2013, 22:56
fanty
i clean
Owczar - 19-07-2013, 23:47
Nawet ściana grodziowa w kolorze
Gratuluję nabytku, świetny okaz. I zmiany na plus Tylko teraz kierownicą na prawidłową stronę
Heavy1155 - 20-07-2013, 00:00
po prawej jest prawidlowo
Seiji - 20-07-2013, 00:11
Owczar napisał/a: | Nawet ściana grodziowa w kolorze
Gratuluję nabytku, świetny okaz. I zmiany na plus Tylko teraz kierownicą na prawidłową stronę |
ta gródź jest na wypadek jak by do końca przeglądu (marzec 2014) nie wprowadzili rejestracji pojazdów RHD
Owczar - 20-07-2013, 00:15
Czyli jeśli wprowadzą to zostajesz z kierą po prawej?
Seiji - 20-07-2013, 00:25
Owczar napisał/a: | Czyli jeśli wprowadzą to zostajesz z kierą po prawej? |
jeśli wprowadzą to tak, lubię mieć samochody w oryginale bo swapowanie grodzi a zwłaszcza takiej na której jest vin i kombinacje alpejskie jak figurowa jazda na wrotkach po szkle z przekładaniem tego żeby się vin zgadzał i dalej był "CN9A000xxxx" nie za bardzo mi leży mówiąc szczerze a do jazdy z kierownicą po prawej w sumie już się przyzwyczaiłem i większość manewrów nie stwarza mi problemów (pomijając wyprzedzanie na dwupasmowych z przeciwległym ruchem, bo w sumie generalnie to prawie nigdy nie wyprzedzałem na takich drogach - mam lęk po pierwszym samochodzie jaki miałem) a samo evo nie jest ani nie będzie użytkowane na zasadzie światła-rura-mijanie-hampel-światła-rura ponieważ jest to moja perełeczka a nie żaden nowy szajs którego nie szkoda jest zakatować*
*- (nie dotyczy lotów bokiem po opadach śniegu, lecz dalej bez pałowania)
rosomak1983 - 20-07-2013, 02:53
Lancer bardzooo ładny, ale nie za bardzo rozumiem po co kupowałes evo.... Ciagłe zamulanie takim autem to grzech ciezki jak dla mnie...
Seiji napisał/a: | (pomijając wyprzedzanie na dwupasmowych z przeciwległym ruchem, bo w sumie generalnie to prawie nigdy nie wyprzedzałem na takich drogach - mam lęk po pierwszym samochodzie jaki miałem) |
ja osobiscie czyłbym sie w takim aucie ,,niepełnosprawnym kierowca... ''
Nie wyprzedzasz na dwupasmówce ??? to jak Ty dajesz rade jezdzic w naszym pieknym kraju ???
danino88 - 20-07-2013, 10:34
gratulacje nabytku w końcu na tym forum inne auto niż galant i colt
tak apropo :
Cytat: | do tego paląc jakieś śmieszne ilości benzyny |
już niedługo
Seiji - 20-07-2013, 13:38
rosomak1983 napisał/a: | Lancer bardzooo ładny, ale nie za bardzo rozumiem po co kupowałes evo.... Ciagłe zamulanie takim autem to grzech ciezki jak dla mnie... |
nie zamulam ale i też nie pałuję
coś czuję, że muszę jakiś onboard nakręcić
rosomak1983 napisał/a: | Seiji napisał/a: | (pomijając wyprzedzanie na dwupasmowych z przeciwległym ruchem, bo w sumie generalnie to prawie nigdy nie wyprzedzałem na takich drogach - mam lęk po pierwszym samochodzie jaki miałem) |
ja osobiscie czyłbym sie w takim aucie ,,niepełnosprawnym kierowca... ''
Nie wyprzedzasz na dwupasmówce ??? to jak Ty dajesz rade jezdzic w naszym pieknym kraju ??? |
normalnie, na trasie ograniczenie jest do 90 a wszyscy i tak pędzą 130-140 więc nie za bardzo jest po co wyprzedzać, mieszkam też w fajnym miejscu bo jest to dosyć gęsta zabudowa a większość głównych dróg ma przynajmniej dwa pasy w jednym kierunku
danino88 napisał/a: |
tak apropo :
Cytat: | do tego paląc jakieś śmieszne ilości benzyny |
już niedługo |
nooo, już odczuwam, odczuwam
ale nawet jak by miał palić 20 na sto to i tak się go nie pozbędę, jest to miłość która długo za mną chodziła albo może to ja za nią chodziłem
Edit: Wulgaryzm wykropkowany nadal jest wulgaryzmem. Jak widzisz da się bez kropkowania.
danino88 - 20-07-2013, 14:39
Cytat: | ale nawet jak by miał palić 20 na sto to i tak się go nie pozbędę, jest to miłość która długo za mną chodziła albo może to ja za nią chodziłem |
wiem coś o tym
Seiji - 20-07-2013, 19:36
danino88 napisał/a: | Cytat: | ale nawet jak by miał palić 20 na sto to i tak się go nie pozbędę, jest to miłość która długo za mną chodziła albo może to ja za nią chodziłem |
wiem coś o tym |
człowiek żyje dla takich chwil, w których wsiada do samochodu i jeszcze nie przekręcając kluczyka siedzi, patrzy się na deskę i uśmiecha jak szalony
Seiji - 21-07-2013, 23:29
wielu osobom się to pewnie nie spodoba, ale dzisiaj na pierwszy ogień poszedł spoilaa
"- te, cytryn widziołeś jak zrobilim tylne przeciwmgielne? typy na okręgowej bedą musiały podbić przegląda nie? trochę pryśnim szprejkiem na czerwono, trochę przytnim bo w końcu po co dwa światła do cofunia nie?
- gumiak, ty to mosz łeb do interesów, a jok tanio i ful profi"
gdzieś w tej wiązce są kable od tylnych przeciwmgielnych, pora poprawić po cytrynie i gumiaku...
gifty, z przeciwmgielnymi zamiast odblasków
po montażu
i tak to powinno wyglądać, jeszcze tylko pod deską ogarnąć ale to już nie dzisiaj
Heavy1155 - 23-07-2013, 04:25
Widze ze robota wre na calego
TAK TRZYMAJ
Seiji - 23-07-2013, 11:11
Heavy1155 napisał/a: | Widze ze robota wre na calego
TAK TRZYMAJ |
no, trzeba go ogarnąć całego najpierw a później zająć się pierdołami jak wgniotki w masce czy malowanie przedniego zderzaka i dodanie siatki przed IC, ale to kiedyś tam w przyszłości. ATM trzeba się będzie zająć zabezpieczeniem podłogi i profili na zimę
|
|
|