Nasze Miśki - Mitsubishi Galant VR4 1992 4G63T Limited Edition
Drzemacz - 16-08-2013, 19:06
Lechfan napisał/a: | PIĘKNY VR! Moje marzenie : )
Trafiłem kiedyś na amerykanckie forum, gdzie w jednym z tematów właściciele próbowali skompletować jak najwięcej z 2000 limitowanych sztuk. Być może i Twoja się tam przewinęła, albo własnie jej brakuje. Fajnie było pooglądać ich VRki. Niektóre naprawdę pięknie się prezentowały, inne zaś niestety były już porozbijane w pył. Mógłbyś tam znaleźć też sporo inspiracji, ale nie pamiętam adresu, jak znajdę to wrzucę tutaj.
Biała felga dobrze wygląda. : ) |
Odnośnie inspiracji polecam te strony, jest co oglądać
http://www.cardomain.com/...87&endyear=1992
http://archive.kaskus.co....terna-masuk-dnk
mystek - 16-08-2013, 20:46
O w mordę, co za sztuka! Cudowne auto! W ogóle BorowaVR4 = Brovvar? Ksywa bardzo zbliżona, zamiłowanie do 4g63T i to samo miasto - Kraków.
Trzeba będzie się kiedyś ustawić, obadałbym to auto chętnie . W ogóle jak to 4g63T wygląda w tym Galancie w sensie moc/moment? Możesz coś więcej o nim napisać, specyfikacje techniczne takie podstawowe?
BorowaVR4 - 18-08-2013, 00:15
Nie znam wyżej wymienionego kolegi, lecz chętnie poznam i dowiem się czegoś o 4G63T.
Jeżeli chodzi o jakiegoś spota, to pisz na PW - wymyślimy coś. Jeśli chodzi o osiągi auta.. Ma kopyto, które ciężko opisać. 4WD robi robotę. Więcej o osiągach może już niedługo na wykresach
angelos - 18-08-2013, 09:54
Też bym się chętnie tym cudem przejechał Daj znać jak będziesz miał chęć się spotkać w Krakowie
sveno - 18-08-2013, 19:45
Panowie, poczekajcie z tym spotem
W połowie września wracam do kraju i coś zorganizuję, np. grill na działce?
BorowaVR4 - 21-04-2014, 12:13
Zamontowałem w Galanciku wydech 2,5" z małym przelotowym tłumikiem w srodku i dużą puchą jednokomorą z tyłu. Efekt niesamowity. Dzwięk poezja <3. Teraz biorę się za wnętrze. Poszukuję jakichś konkretnych kubełków. Moze EVO ? :>
Serek - 22-04-2014, 15:34
popraw te linki do zdjęć albo wrzuć gdzieś na stałe bo nie ma co oglądać
|
|
|