Komputery, RTV, AGD, Komorki - Ciekawostki ze swiata telofonow i komputerow
Anonymous - 29-01-2007, 19:57
akbi napisał/a: | a gdzie to zgłoszenie można wypełnić chętnie też sobie coś tam potestuję |
klik
akbi - 29-01-2007, 20:17
Dzięki Meteo,
wypełniłem "ankietkę", może się uda
Anonymous - 29-01-2007, 20:21
akbi napisał/a: | Dzięki Meteo,
wypełniłem "ankietkę", może się uda |
Nie ma za co - zycze powodzenia
Jakby co to zdaj relacje na forum
akbi - 29-01-2007, 20:35
Meteo napisał/a: | Jakby co to zdaj relacje na forum |
oczywiscie
Anonymous - 29-01-2007, 21:20
akbi napisał/a: | Dzięki Meteo,
wypełniłem "ankietkę", może się uda |
chyba sie nie uda, juz wylosowano osoby.
[ Dodano: 29-01-2007, 21:24 ]
Meteo napisał/a: | Ps. Ja niestety nie zostalem zakwalifikowany i nie dostalem tel a zgloszenie poszlo |
jakby ci tu powiedziec, to bylo do przewidzenia. Jedynie ludzie z 3miasta i wawy mieli szanse.
Meteo napisał/a: |
Kto z Miskow zostal wybrany niech podzieli sie z nami wrazeniami i powie co to za siec , co tam robia i jak to wszystko wyglada |
oparta jest na sieci plusa, telefon troche denerwujacy.
akbi - 29-01-2007, 21:25
deenbe napisał/a: | akbi napisał/a:
Dzięki Meteo,
wypełniłem "ankietkę", może się uda
chyba sie nie uda, juz wylosowano osoby. |
to po kiego można się jeszcze rejestrować
Anonymous - 29-01-2007, 21:27
skaja napisał/a: | bardzo chetnie bo do mnie chyba dzwonili chyba bo nie odebrałem bo byłem w toalecie <załamany> |
to ze dzwonili nic nie znaczy, do znajomego dzonili pisali , mial dostac telefon i nie dostal.
[ Dodano: 29-01-2007, 21:28 ]
Cytat: | to po kiego można się jeszcze rejestrować |
dane statystyczne i informacje o klientach
McDoune - 30-01-2007, 00:33
Cytat: | mam znajomych co sie zakwalifikowali, dostali samsungi z 512mb karta minisd |
A ja zostałem wybrany
Więc napiszę parę słów:
1) Sieć potrafi się czasami zwiesić (od soboty 2 razy), ale ostrzegali że tak będzie
2) Dzwonienie za darmo jest fajne
3) prawdziwny internet w komórce jest jeszcze fajniejszy, ściągam dużo gier i muzyczek ... ale nie da się ich przesłać przez niebieski ząbek do innego telefonu, jakieś zabezpieczenie cwaniaki wprowadzili przed kopiowaniem
4) Przy dość intensywnej eksplatacji ten wszystkomający Samsung rozładował się w ciągu jednego dnia co czyni go całkowicie niepraktyczna i bezużyteczną zabawką a nie pożądanym telefonem
Anonymous - 30-01-2007, 13:22
McDoune - czy mi się wydaje czy narzekasz na fon który dostałeś za darmo i za darmo z niego dzwonisz?
Burżuj
arekp - 30-01-2007, 15:01
slo_mo napisał/a: | McDoune - czy mi się wydaje czy narzekasz na fon który dostałeś za darmo i za darmo z niego dzwonisz?
Burżuj |
Dobrze, niech narzeka ... po to sa testy zeby marudzic
Co do 'jednego dnia' na bateriach to jest to typowe dla obecnych 'wszystkomajacych' aparatow. To juz nie jest telefon tylko gadzet, ktory jeszcze tylko pizzy i laski nie robi
McDoune - zwroc uwage na to, ze w tym momencie 'ujezdzasz' aparat ile sie da. Gdybys mial placic za uslugi z ktorych teraz korzystasz z pewnoscia bys ich nie uzywal - co powoduje, ze telefon mniej eksploatowany i mniej pradozerny.
McDoune - 30-01-2007, 15:28
arekp napisał/a: | slo_mo napisał/a: | McDoune - czy mi się wydaje czy narzekasz na fon który dostałeś za darmo i za darmo z niego dzwonisz?
Burżuj |
Dobrze, niech narzeka ... po to sa testy zeby marudzic
Co do 'jednego dnia' na bateriach to jest to typowe dla obecnych 'wszystkomajacych' aparatow. To juz nie jest telefon tylko gadzet, ktory jeszcze tylko pizzy i laski nie robi
McDoune - zwroc uwage na to, ze w tym momencie 'ujezdzasz' aparat ile sie da. Gdybys mial placic za uslugi z ktorych teraz korzystasz z pewnoscia bys ich nie uzywal - co powoduje, ze telefon mniej eksploatowany i mniej pradozerny. |
Dokładnie, w zyciu nie naściągałbym gier za 140PLN
Jak pojawi się taki model który będzie robił laskę, bez pizzy się obejdę, to mogę go ładować nawet dwa razy dziennie .
Prosili żeby testować, to testuję, i to nie jest tak że jestem niezadowolony, tylko wskazuję rzeczy które są nie najfajniejsze. Jak napisał arek po to są testy
Ale ogólnie podoba mi się, i nawet nie podpisałem nowej umowy z Erą licząc na konkretną ofertę po testach od P4 (podobno dla tych którzy testują ma być coś ekstra )
Cezar - 30-01-2007, 16:16
McDoune napisał/a: | Ale ogólnie podoba mi się, i nawet nie podpisałem nowej umowy z Erą licząc na konkretną ofertę po testach od P4 (podobno dla tych którzy testują ma być coś ekstra ) |
To cos to bedzie McDoune napisał/a: | model który będzie robił laskę |
Wiec testuj Mc
McDoune - 30-01-2007, 16:20
Cezar napisał/a: | McDoune napisał/a:
model który będzie robił laskę
Wiec testuj Mc |
Jak mnie zapytają co bym zmienił/ulepszył to wszystkimi kończynami będę właśnie za tą funkcją
Marcin-Krak - 30-01-2007, 20:36
No ciekawe jak zareagują na Twoją sugestię
Jakby ją wprowadzili to czuję że będą mieli sporą liczbę chętnych znaczy się abonentów chciałem napisać
Ale chyba tylko wśród mężczyzn
Anonymous - 30-01-2007, 21:52
Jak ustosunkuja sie do prosbe McDouna to przechodze do P4 w ciemno chocby dla tej jednej funkcji
|
|
|