To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Komputery, RTV, AGD, Komorki - Ciekawostki ze swiata telofonow i komputerow

Anonymous - 29-01-2007, 19:57

akbi napisał/a:
a gdzie to zgłoszenie można wypełnić :?: chętnie też sobie coś tam potestuję :P

klik

akbi - 29-01-2007, 20:17

Dzięki Meteo,
wypełniłem "ankietkę", może się uda :wink:

Anonymous - 29-01-2007, 20:21

akbi napisał/a:
Dzięki Meteo,

Nie ma za co - zycze powodzenia :wink:
Jakby co to zdaj relacje na forum :wink:

akbi - 29-01-2007, 20:35

Meteo napisał/a:
Jakby co to zdaj relacje na forum :wink:

oczywiscie :D

Anonymous - 29-01-2007, 21:20

akbi napisał/a:
Dzięki Meteo,

chyba sie nie uda, juz wylosowano osoby.

[ Dodano: 29-01-2007, 21:24 ]
Meteo napisał/a:
Ps. Ja niestety nie zostalem zakwalifikowany i nie dostalem tel a zgloszenie poszlo :cry:

jakby ci tu powiedziec, to bylo do przewidzenia. Jedynie ludzie z 3miasta i wawy mieli szanse.

Meteo napisał/a:

Kto z Miskow zostal wybrany niech podzieli sie z nami wrazeniami i powie co to za siec , co tam robia i jak to wszystko wyglada :wink:

oparta jest na sieci plusa, telefon troche denerwujacy.

akbi - 29-01-2007, 21:25

deenbe napisał/a:
akbi napisał/a:
Dzięki Meteo,

chyba sie nie uda, juz wylosowano osoby.

to po kiego :x można się jeszcze rejestrować :evil:

Anonymous - 29-01-2007, 21:27

skaja napisał/a:
bardzo chetnie bo do mnie chyba dzwonili :cry: :cry: :cry: chyba bo nie odebrałem bo byłem w toalecie <załamany>

to ze dzwonili nic nie znaczy, do znajomego dzonili pisali , mial dostac telefon i nie dostal.

[ Dodano: 29-01-2007, 21:28 ]
Cytat:
to po kiego :x można się jeszcze rejestrować :evil:

dane statystyczne i informacje o klientach 8)

McDoune - 30-01-2007, 00:33

Cytat:
mam znajomych co sie zakwalifikowali, dostali samsungi z 512mb karta minisd

A ja zostałem wybrany :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Więc napiszę parę słów:

1) Sieć potrafi się czasami zwiesić (od soboty 2 razy), ale ostrzegali że tak będzie
2) Dzwonienie za darmo jest fajne :mrgreen:
3) prawdziwny internet w komórce jest jeszcze fajniejszy, ściągam dużo gier i muzyczek :mrgreen: ... ale nie da się ich przesłać przez niebieski ząbek do innego telefonu, jakieś zabezpieczenie cwaniaki wprowadzili przed kopiowaniem :?
4) Przy dość intensywnej eksplatacji ten wszystkomający Samsung rozładował się w ciągu jednego dnia co czyni go całkowicie niepraktyczna i bezużyteczną zabawką a nie pożądanym telefonem :?

Anonymous - 30-01-2007, 13:22

McDoune - czy mi się wydaje czy narzekasz na fon który dostałeś za darmo i za darmo z niego dzwonisz? :twisted:
Burżuj :mrgreen: :wink: :wink:

arekp - 30-01-2007, 15:01

slo_mo napisał/a:
McDoune - czy mi się wydaje czy narzekasz na fon który dostałeś za darmo i za darmo z niego dzwonisz? :twisted:

Dobrze, niech narzeka ... po to sa testy zeby marudzic ;-)

Co do 'jednego dnia' na bateriach to jest to typowe dla obecnych 'wszystkomajacych' aparatow. To juz nie jest telefon tylko gadzet, ktory jeszcze tylko pizzy i laski nie robi ;)

McDoune - zwroc uwage na to, ze w tym momencie 'ujezdzasz' aparat ile sie da. Gdybys mial placic za uslugi z ktorych teraz korzystasz z pewnoscia bys ich nie uzywal - co powoduje, ze telefon mniej eksploatowany i mniej pradozerny.

McDoune - 30-01-2007, 15:28

arekp napisał/a:
slo_mo napisał/a:

Dobrze, niech narzeka ... po to sa testy zeby marudzic ;-)

Co do 'jednego dnia' na bateriach to jest to typowe dla obecnych 'wszystkomajacych' aparatow. To juz nie jest telefon tylko gadzet, ktory jeszcze tylko pizzy i laski nie robi ;)

McDoune - zwroc uwage na to, ze w tym momencie 'ujezdzasz' aparat ile sie da. Gdybys mial placic za uslugi z ktorych teraz korzystasz z pewnoscia bys ich nie uzywal - co powoduje, ze telefon mniej eksploatowany i mniej pradozerny.

Dokładnie, w zyciu nie naściągałbym gier za 140PLN :mrgreen:

Jak pojawi się taki model który będzie robił laskę, bez pizzy się obejdę, to mogę go ładować nawet dwa razy dziennie :twisted: .

Prosili żeby testować, to testuję, i to nie jest tak że jestem niezadowolony, tylko wskazuję rzeczy które są nie najfajniejsze. Jak napisał arek po to są testy :mrgreen:

Ale ogólnie podoba mi się, i nawet nie podpisałem nowej umowy z Erą licząc na konkretną ofertę po testach od P4 (podobno dla tych którzy testują ma być coś ekstra :mrgreen: )

Cezar - 30-01-2007, 16:16

McDoune napisał/a:
Ale ogólnie podoba mi się, i nawet nie podpisałem nowej umowy z Erą licząc na konkretną ofertę po testach od P4 (podobno dla tych którzy testują ma być coś ekstra )

To cos to bedzie
McDoune napisał/a:
model który będzie robił laskę
:wink: :lol:
Wiec testuj Mc :mrgreen:

McDoune - 30-01-2007, 16:20

Cezar napisał/a:
McDoune napisał/a:
model który będzie robił laskę
:wink: :lol:
Wiec testuj Mc :mrgreen:

Jak mnie zapytają co bym zmienił/ulepszył to wszystkimi kończynami będę właśnie za tą funkcją :)

Marcin-Krak - 30-01-2007, 20:36

No ciekawe jak zareagują na Twoją sugestię :mrgreen: :mrgreen:
Jakby ją wprowadzili to czuję że będą mieli sporą liczbę chętnych znaczy się abonentów chciałem napisać :mrgreen:
Ale chyba tylko wśród mężczyzn :wink:

Anonymous - 30-01-2007, 21:52

Jak ustosunkuja sie do prosbe McDouna to przechodze do P4 w ciemno :twisted: chocby dla tej jednej funkcji :mrgreen: