Zloty i Spoty - Po Zlocie 2013.
szuwar - 05-08-2013, 09:12
Marlenas, ALA i szuwar składają pokłony dla organizatorów. WIELKI SZACUN za chęci wytrwałość i realizację pomimo przeciwności, których moim zdaniem nie było widać. Wprost przeciwnie, atmosfera była rewelacyjna, bez przesadnej spinki na godziny i realizację planu - w końcu w pełni integracyjna, spotkanie miłośników a nie impreza zaplanowana do minuty.... tyle smęcenia. Jeszcze raz dzięki za organizację oraz Wszystkich przyjaciół, z którymi spędziliśmy niezapomniane chwile.
[ Dodano: 05-08-2013, 09:15 ]
Jaro1974 napisał/a: | Mam tylko nadzieję że wielkopolskie i zachodniopomorskie zmieni zdanie i w przyszłym roku napije się razem z lubelskim Wbrew pozorom nie jesteśmy tacy źli |
Jaro1974, źle odebrałeś moje słowa ! Wprost przeciwnie, jesteście tak świetni, że strach się z wami bawić - obawa że będzie trzeba szukać lokum na lubelszczyźnie
Bartek - 05-08-2013, 10:14
Ja również dziękuję za Zlot . Zupełnie inny niż dotychczasowe (może trochę przypominający III Zlot). Bardzo miło było spotkać się z osobami znanymi tylko z forum jak i z tymi których znałem osobiście
W myśl zasady, że krytyka to pisanie jak by się coś zrobiło, gdyby umiało się to zrobić, napiszę tylko, że mnie się podobało .
kasiaa - 05-08-2013, 10:33
Razem z Zigim, dziękujemy wszystkim, którzy przyczynili się do tego że po raz kolejny mogliśmy spotkać się w jednym z miejscu ze "starymi" i nowymi znajomymi MM. Do zobaczenia.
Jaro1974 - 05-08-2013, 10:36
szuwar napisał/a: | Jaro1974, źle odebrałeś moje słowa ! Wprost przeciwnie, jesteście tak świetni, że strach się z wami bawić - obawa że będzie trzeba szukać lokum na lubelszczyźnie |
Tomaszu toż to ja znam się na żartach i wiem kiedy nimi są A swoją drogą to czemu nie. Zawsze możecie coś wynająć i się tutaj osiedlić
pamar - 05-08-2013, 10:56
A ja dziękuję nieobecnym!
Dzięki że uświadomiliście mi ile bym stracił nie jadąc na ten zlot
tpodsiadlo - 05-08-2013, 10:56
Jest gdzies jakas lista ktory samochod zabral ktory puchar? Bo nie znalazlem nigdzie...
Morfi - 05-08-2013, 11:00
pamar, powinno byc RB dla moda regionu Łódzkiego za nie przywiezienie puchara
pamar - 05-08-2013, 11:04
Jak tylko najdzie mnie ochota i odwiedzę Pabianice to pewnikiem puchar zabezpieczę, zapakuję i wyekspediuję do Renaty
Obiecałem i tak się stanie
TRAWOR76 - 05-08-2013, 11:53
Wielkie dzieki i szacun dla Organizatorów ,podziękowania dla tych co wiedzą za co ,kto nie wie niech tak zostanie,super było Was Wszystkich spotkać jak zawsze ,nieobecni niech żałują i do zobaczyska za rok!
Londolut i Jogurt- Wasza Ekipa zawsze wesoła -hi nawet można było ciekawych doswiadczeń wypróbować z tabaką:-) pozdrowienia!
Juiceman- dzięki za przejażdżkę jak co roku zresztą;-) he teraz za mało czasu było ,colciak pod hamownią stał już blisko:-)
Tomusn -podziękowania za zajecie się coltem na hamowni w czasie naszego konkursu rozpoznawania gratów:-) a Koledze Rolnikon -za użyczenie Lancera na potrzeby konkursu
MarcinKrak zapiekanki w Kazimierzu zacne pomimo pobliskiej ulicy Kupa:-)auto zostało wg wytycznych na Szlaku- dzięki !
Pamar -dzięki za rekawiczki ,bede woził po Europie i oddam na następnym,albo następnym...:-)
Jassminie za cierpliwość do Męża:-) i odwrotnie:-))))
Wszystkim uczestnikom za fajną zabawę !
Pozdrowienia i do następnego i jeszcze raz chyle czoła Organizatorom za trud wniesiony w organizacje!
MKV - 05-08-2013, 14:07
koszmarek napisał/a: |
Dziękujemy pięknie MKV i Amisss za rewelacyjną drogę powrotną i bardzo emocjonującą wyprawę do Oświęcimia |
Również Wam dziękujemy... a i emocji na trasie też trochę było
Danino88 za kolejny alternator
Wszystkim z sobotniego spaceru po Krakowie za "pozowanie" mi do zdjęć oraz odkrywanie piwnych zakątków... i posmakowanie "gazowanych lodów z automatu"
Całej reszcie dzięki za kolejny fajny zlot w wesołym klimacie oraz tym którzy głosowali na mojego Galanta - troszkę się zdziwiłem wynikiem zwłaszcza po sensacjach na hamowni - dziękuję
Dziękuję też mojej ukochanej Amisss za towarzystwo na zlocie i mam nadzieję, ż ena kolejny również ze mną przyjedzie
koszmarek - 05-08-2013, 14:13
MKV napisał/a: | a i emocji na trasie też trochę było |
No ale wycieczka bez emocji to wycieczka stracona
MKV - 05-08-2013, 14:15
koszmarek napisał/a: | MKV napisał/a: | a i emocji na trasie też trochę było |
No ale wycieczka bez emocji to wycieczka stracona |
Częstochowa tylko trochę nas zaskoczyła... kończącymi się nagle drogami (znak), zarośniętymi znakami (koło Danino88) i wyskakującymi nagle zza krzaków stacjami benzynowymi
Lechfan - 05-08-2013, 16:12
Dzięki wszystkim organizatorom oraz uczestnikom za naprawdę świetny zlot!
Nie ukrywam, że ze względu na pogodę nie umiałem zapomnieć o plaży na wawrzkowiźnie, ale mimo to było super! Do zobaczenia w przyszłym roku (być może na lubelszczyźnie? )!
Ela również przesyła pozdrowienia, a przez zdobyte pucharki micha cieszy się jej do dzisiaj. : )
Dzięki wszystkim raz jeszcze!
wojtas - 05-08-2013, 16:54
Krótko i zwięźle, dziękuję organizatorom i wszystkim obecnym za miło spędzony czas.
Jassmina - 05-08-2013, 17:11
To ja teraz dziękczynno - pochwalny elaborat nasmaruję.
Jejku no niesamowity to był Zlot! Niezwykle trudny pod względem organizacyjno-logistyczno-psychicznym - w centrum Krakowa? Zlot? Niemożliwe?
Możliwe i to jak! Dla niektórych ludzi jak się okazało nie ma rzeczy niemożliwych! Sławcio, Tomek84, Magda, MKM , MarcinKrak, "bramkarze" - chylę czoła i serdecznie gratuluję wytrwałości, cierpliwości i skuteczności! Było MEGA!!!!!!!!!!
Miło było zobaczyć Kochane, znane już mi mordencje jak i nowe znane tylko z Foruma Sieegurd, Freya, Tanpit znaleziony w windzie - cudnie Was było poznać osobiście
DEO - dobrze, że przyjechałeś Ty wariacie!
Pamarku oddaliśmy Madzi okulary, ale za to mam Twoje rękawiczki. Widocznie tak to już jest na tym świecie, że coś pamarskiego muszę mieć w domu
Tomusnowi i Ani za opiekę nad moim colciakiem na hamowni i po Szkoda, że nie słyszałam jak buczy Ale za to wynik miał lepszy niż się spodziewałam, niż ktokolwiek się spodziewał
Dzięki rolnikon za użyczenie lancera na potrzeby konkursu tajemniczych części i wszystkim, którzy wzięli w nim udział Ela pokazała co to znaczy kobieca ręka
Robsonowi za pozlotową wycieczkę po Krakowie i wizytę w kamienicy strachu z której niektórzy wyszli z pełnymi gaciami
Wszystkim Mistumaniakom, którzy włączyli się do akcji "Cześć!" bardzo dziękuję Będziemy "cześciować" na następnych Zlotach mam nadzieję? Jakoś za rok się z tym przypomnę
Dylanowi gratuluję zwycięstwa. Przegrać z Tobą to jak wygrać Ech... (uważaj na ławeczki!!!!)
W piątkowy wieczór miałam okazję pohulać z samą Andżeliną pod namiotem - tego się nie zapomina! Chociaż i tak tytuł Dancing Qeen przypada PabloGalowej Uli!
Our Guests from Germany, Hungary and Lithuania - thak You for coming, and see You in 2014!
Traworowi i Dżuniorowi, że byli grzeczni w miarę
Bardzo dziękuję Kochane Variaty za to, że mogłam z Wami spędzić najlepszy w tym roku weekend! 3 dni to zdecydowanie za krótko, żeby się Wami nacieszyć!!!!!!!
|
|
|