To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Tuning - VIRTUAL TUNING - Kombi w Lancerze C6x - prosba

Anonymous - 20-01-2007, 09:33

pozwolilem sobie uwzglednic uwagi Hubiego w projekcie Choppera

o to chodzilo? 8)

szacuneczek dla Ciebie Chopper za eleganckie wykonanie - mam nadzieje ze nie masz mi za zle ze cos w nim robilem? :twisted:

edit: teraz zauwazylem ze opuscilem troche linie przetloczenia kolo klamki... ale chyba moze byc?

Chooper - 20-01-2007, 14:10

Hubeeert napisał/a:
Na czerwono - tab byc nie moze - linia musi byc prosta

wiem, ale jest to efekt scalania tych dwóch fotek, gdybym przeciągnął tą linię dalej, to lampy byłyby duzo wyżej niż są i nie scaliłbym fotek nawet po zastosowaniu zniekształceń, wynika to chyba ogólnie z róznych wysokości tego przetłoczenia wzgledem zderzaka w tych autach (colt ma chyba niższy ten cały pas od szyby do zderzaka)

(finalnie wyglada to tak jak na 1 foto, że w tylnych drzwiach lekk
Matejko napisał/a:
moglaby!!
o idzie ku górze, a potem poziomo)

Ale faktycznie tak jak Adams zrobił, mozna troszke porozciągać.

Hubeeert napisał/a:
Na zolto - tam musi byc jakies wzmocnienie a drzwi nie moga sie zawijac do tylu jak w hatchu.

znaczy, chcesz tam normalny metalowy słupek jak w sedanach, czy taką maskownice np czarną jak jest w narożniku??

Matejko napisał/a:
moglaby!!

i wyszłoby Tipo :P

TAGi napisał/a:
podpisz sie gdzieś na tej pracy bo zaraz ktoś zerżnie

na końcowym się podpisze, jak naniosę poprawki jeszcze, jeśli Adams pozwoli :)

raddex - 20-01-2007, 14:22

Moim zdaniem super to wygląda. Kurcze na kompie to można wszystko elegancko połączyć.
Jedna tylko sprawa, część tynych lamp powinna być na klapie, tzn, kierunki w tylnich błotnikach, a reszta lampy w klapie (chodzi o przestrzeń załadunkową - możliwie jak najszerszą), ale myślę, że to jest szczegół do zrobienia.

A tak poza tym to ukłony za projekt dla Choopera.

Hugo - 20-01-2007, 14:49

Chooper powinieneś pracować jako konstruktor nadwozi samochodowych. Właśnie stworzyłeś przepiękne kombi.
Napewno ładniejsze od tych wszystkich nowych dziwactw (Avensis itp.)
Szacunek

Anonymous - 20-01-2007, 20:01

Chooper napisał/a:

na końcowym się podpisze, jak naniosę poprawki jeszcze, jeśli Adams pozwoli :)

stary, to Twoj projekt :D ja tylko troszke chcialem pomoc.

Anonymous - 21-01-2007, 09:56

:mrgreen:
Autor: Michał Domański

saphire - 21-01-2007, 17:28

Jak dla mnie to wygląda jak stary pasek w kanciastej budzie i o ile do paska kombi pasuje to imho do miśka zdecydowanie nie no może troszeczkę do galanta.
wlodek93 - 21-09-2014, 20:58

witam. mam prosbe o wykonanie virtuala mojego gala moglby sie ktos podjac zrobienia kilku pierolek??:)