Tuning - VIRTUAL TUNING - Kombi w Lancerze C6x - prosba
Anonymous - 20-01-2007, 09:33
pozwolilem sobie uwzglednic uwagi Hubiego w projekcie Choppera
o to chodzilo?
szacuneczek dla Ciebie Chopper za eleganckie wykonanie - mam nadzieje ze nie masz mi za zle ze cos w nim robilem?
edit: teraz zauwazylem ze opuscilem troche linie przetloczenia kolo klamki... ale chyba moze byc?
Chooper - 20-01-2007, 14:10
Hubeeert napisał/a: | Na czerwono - tab byc nie moze - linia musi byc prosta |
wiem, ale jest to efekt scalania tych dwóch fotek, gdybym przeciągnął tą linię dalej, to lampy byłyby duzo wyżej niż są i nie scaliłbym fotek nawet po zastosowaniu zniekształceń, wynika to chyba ogólnie z róznych wysokości tego przetłoczenia wzgledem zderzaka w tych autach (colt ma chyba niższy ten cały pas od szyby do zderzaka)
(finalnie wyglada to tak jak na 1 foto, że w tylnych drzwiach lekk Matejko napisał/a: | moglaby!! | o idzie ku górze, a potem poziomo)
Ale faktycznie tak jak Adams zrobił, mozna troszke porozciągać.
Hubeeert napisał/a: | Na zolto - tam musi byc jakies wzmocnienie a drzwi nie moga sie zawijac do tylu jak w hatchu. |
znaczy, chcesz tam normalny metalowy słupek jak w sedanach, czy taką maskownice np czarną jak jest w narożniku??
Matejko napisał/a: | moglaby!! |
i wyszłoby Tipo
TAGi napisał/a: | podpisz sie gdzieś na tej pracy bo zaraz ktoś zerżnie |
na końcowym się podpisze, jak naniosę poprawki jeszcze, jeśli Adams pozwoli
raddex - 20-01-2007, 14:22
Moim zdaniem super to wygląda. Kurcze na kompie to można wszystko elegancko połączyć.
Jedna tylko sprawa, część tynych lamp powinna być na klapie, tzn, kierunki w tylnich błotnikach, a reszta lampy w klapie (chodzi o przestrzeń załadunkową - możliwie jak najszerszą), ale myślę, że to jest szczegół do zrobienia.
A tak poza tym to ukłony za projekt dla Choopera.
Hugo - 20-01-2007, 14:49
Chooper powinieneś pracować jako konstruktor nadwozi samochodowych. Właśnie stworzyłeś przepiękne kombi.
Napewno ładniejsze od tych wszystkich nowych dziwactw (Avensis itp.)
Szacunek
Anonymous - 20-01-2007, 20:01
Chooper napisał/a: |
na końcowym się podpisze, jak naniosę poprawki jeszcze, jeśli Adams pozwoli |
stary, to Twoj projekt ja tylko troszke chcialem pomoc.
Anonymous - 21-01-2007, 09:56
Autor: Michał Domański
saphire - 21-01-2007, 17:28
Jak dla mnie to wygląda jak stary pasek w kanciastej budzie i o ile do paska kombi pasuje to imho do miśka zdecydowanie nie no może troszeczkę do galanta.
wlodek93 - 21-09-2014, 20:58
witam. mam prosbe o wykonanie virtuala mojego gala moglby sie ktos podjac zrobienia kilku pierolek??:)
|
|
|