To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero III - instrukcja obsługi pajero 3

Sky_Driver - 26-11-2015, 11:26

Witam wszystkich.

Czy ja też mam szansę na instrukcję po naszemu rocznika 2004, 3.2 DI-D.
Adres: skypol.mf@gmail.com

Z góry dziękuję.

robek295 - 12-12-2015, 19:41
Temat postu: Instrukcja
Witam czy moge tez prosic instrukcje na motowejherowo@gmail.com mam pajero did 2000r 3,2l
TangoKK - 13-12-2015, 08:18
Temat postu: Re: Instrukcja
robek295 napisał/a:
Witam czy moge tez prosic instrukcje na motowejherowo@gmail.com mam pajero did 2000r 3,2l

Wystarczy przeczytać wpisy na poprzedniej stronie. Tam masz linki do instrukcji. Trochę chęci a nie tylko podstawcie pod nos :|

Wojt111 - 06-01-2016, 15:31
Temat postu: Re: instrukcja obsługi pajero 3
Witam, czy możesz podesłać mi instrukcję. Będę wdzięczny.
wojtek.winiarski@onet.eu

Pozdrawiam

Heilsberg - 06-01-2016, 16:43

Następny inteligent.
Sky_Driver - 06-01-2016, 16:47

Heilsberg, ty tak się nie wyśmiewaj i nie hejtuj bo nie wszystkie instrukcje tam są. No chyba że chcesz z ten sposób podnieść sobie liczbę postów. Do mojego rocznika nie ma tam instrukcji. Na szczęście znalazłem instrukcje w języku polskim gdzieś indziej. Nie pozdrawiam gdyż nie lubię i nie toleruje takiego traktowania innych.
Heilsberg - 06-01-2016, 17:54

To trzeba było wrzucić na forum skoro znalazłeś gdzie indziej a tu nie ma.
Mi na postach nie zależy, mogę wcale nic nie pisać i nikomu nie pomagać. Przez takich z roszczeniową postawą coraz mniej mi się chce udzielać na forum. Nie lubię tylko leserów, którym się nie chce nawet przeczytać tematu tylko od razu "dajcie mi, bo mi potrzeba".

Edit. Właśnie widzę kolego jaką postawę prezentujesz - na 12 postów 10 z gatunku "pomóżcie". Popatrz może ile razy ja ludziom pomogłem zanim mnie skrytykujesz. I zacznij może sam pomagać.

Sky_Driver - 06-01-2016, 18:07

Heilsberg napisał/a:

Edit. Właśnie widzę kolego jaką postawę prezentujesz - na 12 postów 10 z gatunku "pomóżcie". Popatrz może ile razy ja ludziom pomogłem zanim mnie skrytykujesz. I zacznij może sam pomagać.

Powiedz mi jedno. Po zakupie auta już tak od razu wszystko wiedziałeś... Skoro taki omnibus z Ciebie to super.

Niestety nie mam pojęcia jak wrzucić instrukcje. Wysłać też nie mam możliwości gdyż operuje tylko na telefonie i to nie na wi-fii. Tyle w temacie.

Wojt111 - 06-01-2016, 19:20

Gdybyś zamiast komentować zrobił to o co prosiłem, wykonałbyś taki sam wysiłek, a mnie pomógł. Być może poprawiłeś sobie nastrój, to też jakiś zysk. Pomyślności w nowym roku.
Heilsberg - 06-01-2016, 19:43

Kolego, ja ten wysiłek już wykonałem stronę wcześniej, podałem linka do instrukcji na forum, tylko Tobie nie chce się wykonać wysiłku, przeczytać to i sobie ściągnąć.
TangoKK - 06-01-2016, 20:04

Heilsberg napisał/a:
Kolego, ja ten wysiłek już wykonałem stronę wcześniej, podałem linka do instrukcji na forum, tylko Tobie nie chce się wykonać wysiłku, przeczytać to i sobie ściągnąć.

Daj spokój Heislberg taki gościu nigdy nie zrozumie, że kogoś mogą wkurzać takie roszczeniowe postawy tym bardziej, że wystarczy kliknąć stronę wcześniej. On musi mieć podane pod nos. :gib:

robek295 - 09-01-2016, 00:04
Temat postu: Re: Instrukcja
TangoKK napisał/a:
robek295 napisał/a:

Wystarczy przeczytać wpisy na poprzedniej stronie. Tam masz linki do instrukcji. Trochę chęci a nie tylko podstawcie pod nos :|

wystarczy napisac nikt nie chce miec pod nos, widzialem ze kazdy podaje meila wiec tez napisalem a nie wertowalem stron zeby czytac jak podaja meile ale i tak dzieki za pomoc juz zassalem instrukcje

TangoKK - 09-01-2016, 10:09

robek295 napisał/a:
wystarczy napisac nikt nie chce miec pod nos

Jak nie, jak każdy zamiast najpierw poszukać pisze tylko daj i daj.
Patrz trzeci post od góry jest napisane gdzie znajdziesz link do instrukcji.
Mamy tak co chwila odpowiadać?

robek295 - 09-01-2016, 18:57

TangoKK napisał/a:
robek295 napisał/a:
wystarczy napisac nikt nie chce miec pod nos

Jak nie, jak każdy zamiast najpierw poszukać pisze tylko daj i daj.
Patrz trzeci post od góry jest napisane gdzie znajdziesz link do instrukcji.
Mamy tak co chwila odpowiadać?

3 post na pierwszej stronie "prosze o pomoc itd..." a drugi jest twoj i mowi o wyszukiwarce i podaniu meila to wyslesz no to ludzie podaja meila mozesz edytowac post i wstawic tam ten link co jeden wstawil do chomika, z wyszukiwarki korzystalem to sie glownie sprowadza do tego tematu, a trzeci post na trzeciej stronie jest tez twoj cytujacy moj po nim dotarlem do instrujcji i innych przydatnych rzeczy chyba napisalem ze dziekuje za pomoc i wlasnie sciagnolem wiec nie wiem w czym problem? no chyba ze przeczytales tylko to co edytowales ale nie wazne
pomogles i dzieki ci za to

Kiler PL - 29-02-2016, 04:40

Witam wszystkich, Wiem ze nie wypada tak pytac po drugim poscie ale szukam wszedzie owner i service manuala do 2003 montero 3.8 i wiekszosc linkow nie dziala a te co dzialaja to sie okazuje ze to cos innego.
Jezeli moze mi ktos podeslac jedno lub drugie to bede wdzieczny. 38544@wp.pl
Chodzi mi glownie o oleje do reduktora, dyferencjalu i swiece bo jest tam tyle sprzecznych informacji na necie ze nie wiem nawet czy mam poprawny olej wlany :D
Pozdrawiam