Zloty i Spoty - Zlot 2014 dyskusje
W@sio - 17-08-2013, 00:13
Nie pogardzimy pomocą zarówno w trakcie zlotu, jak i przed nim, nie mniej jednak mamy 10 miejscowych organizatorów, czyli 20 rąk, myślę, że damy radę zorganizować to tak, że niedowiarkom szczęki opadną a wszyscy uczestnicy będą bardzo zadowoleni
Tak na marginesie, jeśli ktoś wybiera się na zlot z daleka, zachęcamy do przyjazdu na nieco dłużej i zwiedzenie naszego regionu. Jak pisała Renata, postaramy się przygotować coś na zasadzie informatora turystycznego dla MitsuManiaków. Zapraszamy!
No i cieszymy się z aprobaty Hubeeerta
Wojciech Bogacz - 17-08-2013, 00:26
Do następnych wakacji jeszcze mnóstwo czasu ale jak zwykle zrobię wszystko, żeby być na zlocie
Brawo dla Renaty za decyzję a w dodatku za takie konkretny - nie spodziewałem się - tym bardziej tak szybko. Jak widać jednak Sławek z Magdą zainspirowali resztę - jak się chce to dużo można.
Definitywnie popieram pomysł - jak będzie lista to wpisuję się od razu
Wprawdzie rąk do pracy widzę jest spooro, ale jakby trzeba coś zrobić to proszę o info i zobaczymy jak będę mógł pomóc
apikus - 17-08-2013, 10:01
A jest podany tak konkretnie termin zlotu? Ja coś nie mogę znaleźć.
W@sio - 17-08-2013, 10:08
Planujemy zgodnie z dawną tradycją, koniec sierpnia 2014... Ale więcej powie Renata na ten temat
apikus - 17-08-2013, 10:11
Pytam, bo słyszalem o przedostatniw weekendzie sierpnia.
Jaro1974 - 17-08-2013, 10:14
Wracamy do dawnego terminu zlotu czyli ostatni weekend sierpnia
Aga - 17-08-2013, 10:19
jeśli chodzi o termin to osobiście się dostosuję
jednak zwracam uwagę na fakt, że w 2014 r. ostatni wekend wypada głupio bo dokładnie w niedzielę jest 31
a w poniedziałek dzieci do szkoły....
Ci co maja dzieci w wieku szkolnym mogą mieć trudności z pogodzeniem powrotu ze zlotu (340 km mam ja) z przygotowaniem dzieci do szkoły
dodatkowo kończą się kolonie, obozy - moje dziecko właśnie w niedzielę będzie wracało z obozu (tak jak w tym roku 31 sierpnia)
taka moja uwaga do przemyślenia
może rzeczywiście przedostatni weekend byłby lepszy
a i pierwszy, jak w tym roku, był niezły, szczególnie, ze nad wodą łatwiej znosić upały...
myślę, że to jest kwestia do przemyślenia i ustalenia - a tegoroczny zlot pokazał, że nie do końca trzeba się trzymać utartych schematów
mkm - 17-08-2013, 10:19
A ja proponuję ustalenie terminu dla organizatorów na zwarcie szeregów, wewnętrzne ustalenia, powołanie grupy organizacyjnej i ogólne dogadanie .
W tym czasie posprzątamy dział zlotowy i będzie można startować
Seichan, ile czasu potrzebujecie na dogranie sobie szczegółów?
Tydzień/dwa?
wojzi - 17-08-2013, 11:31
Aga napisał/a: | jednak zwracam uwagę na fakt, że w 2014 r. ostatni wekend wypada głupio bo dokładnie w niedzielę jest 31
a w poniedziałek dzieci do szkoły....
Ci co maja dzieci w wieku szkolnym mogą mieć trudności z pogodzeniem powrotu ze zlotu (340 km mam ja) z przygotowaniem dzieci do szkoły |
Otóż to.
cwaniak - 17-08-2013, 12:18
Ale bierzcie tez pod uwagę ''inne'' imprezy w tych terminach (Koncerty, Festyny, Targi, Pokazy, itp).
inq - 17-08-2013, 12:44
Weźmiemy wszystko pod uwagę. Na ten moment termin to ostatni weekend sierpnia, ale nie ma jeszcze oficjalnych decyzji. U nas co tydzień coś się dzieje. Tydzień temu Carnaval Sztukmistrzów, teraz Jarmark Jegielloński, za tydzień w Krasnymstawie Chmielaki. Na pewno ten kto przyjedzie na tydzień nudzić się nie będzie Oczywiście weekendowicze też nie
cwaniak - 17-08-2013, 14:15
Ale bardziej mi chodziło o ogólnopolskie, bo w tym roku ZMM kolidował z Przystanek-iem Woodstock. A jak się nie mylę, to w ostatni weekend sierpnia jest Air Show w Radomiu
inq - 17-08-2013, 14:22
Co to jakiś Woodstock czy Air Show wobec zlotu MM? cwaniak, jak argument o 1 września jakoś do mnie dociera tak atrakcje w innym miejscu wcale.
Jaro1974 - 17-08-2013, 14:23
Air Show w Radomiu jest w tym roku a jest to impreza cykliczna która odbywa się co dwa lata więc nie będzie kolidowało to z XII Zlotem MM. Info masz z pewnego źródła (czyt. moja skromna osoba).
cwaniak - 17-08-2013, 15:27
No ja was rozumiem bo pod ręka macie zlot, to wam wszystko pasuje. Nie ma co poczekamy na oficjalny termin, czy jakaś ankieta będzie co do terminu
|
|
|