MitsuManiaki.com - Klubowa naklejka - okragla
Anonymous - 18-01-2007, 17:34
skoro konkurs to jaka nagroda? ;]
Anonymous - 18-01-2007, 17:48
Heh! Właśnie ? Pewnie uscisk dłoni prezesa
Hubeeert - 18-01-2007, 18:46
W nagrode zwyciezcy sami zajma sie produkcja
Matejko - 18-01-2007, 18:59
Simones napisał/a: | Chyba nie zauwazyles w takim razie nawet wynikow ankiety i kiedy zaczeliscie ustalac szczegoly TEJ naklejki |
jak to TEJ?? dostalem wzory naklejek jakie byly dostepne wczesniej i robione przez Kordiana - ale ze Kordian ma duzo swoich zajec brakuje czasu na robienie naklejek dlatego chcialem sie za to zabrac i zaoferowac naklejki, ktorych jak juz myslalem wzory sa gotowe i nie ma nic do gadania - widac mylilem sie
Serek - 18-01-2007, 19:01
Coś mi się zdaje, że będę musiał sam sobie zrobić te naklejki. Trudno.
Anonymous - 18-01-2007, 19:12
Matejko napisał/a: | ktorych jak juz myslalem wzory sa gotowe i nie ma nic do gadania - widac mylilem sie |
Jak to Arek sam mi zwrocil na to uwage, czytales tytul? - "Czy chcesz aby powstala naklejka klubowa wg. przedstawionego wzoru?"
Matejko - 18-01-2007, 19:25
ja myslalem ze nasze naklejki to wygladaja tak:
kolorystycznie sa oczywiscie we wszystkich dostepnych kolorach najlepiej jednolite
JCH - 18-01-2007, 19:41
Matejko napisał/a: | ja myslalem ze nasze naklejki to wygladaja tak: | Właśnie ...
Niech ktoś to uporządkuje, co, gdzie ... jakie naklejki ....
Bo już wtedy się pogubiłem, a teraz to dopiero ...
Anonymous - 18-01-2007, 19:46
oficjalne 'znaki towarowe' naszego klubu to wzor z 2 i 3 obrazka stworzone przez Kordiana
turek61 - 18-01-2007, 21:02
Głosowałem na NIE bo czekam na propozycję gobe
arekp - 18-01-2007, 21:07
Rafal_Szczecin napisał/a: | wiec ja klikam na NIE bo nie chcem dokladnie takiej, chcem taka z com |
Kolejny ma problem z czytaniem ze zrozumieniem ... wiec podmieniam plik na wersje tez z .com do wgladu poniewaz jak pisalem Cytat: | Jesli chodzi o adres klubu to bedziemy musieli zrobic glosowanie, uwazam ze powinno byc .pl |
Rafal_Szczecin - 18-01-2007, 21:11
mowisz ze nie umiemy czytac, a to moze ty nie umiesz pisac zrozumiale ?
skoro KOLEJNA juz osoba cie nie rozumie ...
arekp - 18-01-2007, 21:12
Hubeeert napisał/a: | Ty arekprobisz ankiete gdzie pokazujesz tylko jeden wzor. Przeciez ostatnio mielismy dyskusje wlasciwie o tym samym a mianowicie wizytowkach. I znow sie zaczyna? |
Nie zaczyna sie znow ... na podstawie zdjecia jakie Rafi pokazal odtworzylem naklejke. Pokazalem ja i zrobilem ankiete. Moze to zrobic kazdy ze swoja propozycja i demokratycznie zapada decyzja czy innym sie podoba czy nie. Propozycje swoja moze dac kazdy - przeciez nie ustalamy _jedynej wlasciwej_ Ja zapoczatkowalem temat o wdziecznej nazwie identyfikacja i widac wywolalem tym mala wojne - czego nawet w najgorszym scenariuszu sie nie spodziewalem
Generalnie robta co chceta, propozycja nalejki ktora MI sie podoba zostala umieszczona w tym temacie.
Rafal_Szczecin - 18-01-2007, 21:14
no to mowie
zamknijmy ten temat, otworzmy nowy z propozycjami ,niech ludzie wklejaja swoje propozycje, (te z pl i te z com ) a potem wybierzemy to co nam wszystkim sie podoba .
|
|
|