To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Klubowa naklejka - okragla

Anonymous - 18-01-2007, 17:34

skoro konkurs to jaka nagroda? ;]
Anonymous - 18-01-2007, 17:48

Heh! Właśnie ? Pewnie uscisk dłoni prezesa :mrgreen:
Hubeeert - 18-01-2007, 18:46

W nagrode zwyciezcy sami zajma sie produkcja :mrgreen:
Matejko - 18-01-2007, 18:59

Simones napisał/a:
Chyba nie zauwazyles w takim razie nawet wynikow ankiety i kiedy zaczeliscie ustalac szczegoly TEJ naklejki :!:

jak to TEJ?? dostalem wzory naklejek jakie byly dostepne wczesniej i robione przez Kordiana - ale ze Kordian ma duzo swoich zajec brakuje czasu na robienie naklejek dlatego chcialem sie za to zabrac i zaoferowac naklejki, ktorych jak juz myslalem wzory sa gotowe i nie ma nic do gadania - widac mylilem sie

Serek - 18-01-2007, 19:01

Coś mi się zdaje, że będę musiał sam sobie zrobić te naklejki. Trudno.
Anonymous - 18-01-2007, 19:12

Matejko napisał/a:
ktorych jak juz myslalem wzory sa gotowe i nie ma nic do gadania - widac mylilem sie

Jak to Arek sam mi zwrocil na to uwage, czytales tytul? - "Czy chcesz aby powstala naklejka klubowa wg. przedstawionego wzoru?"

Matejko - 18-01-2007, 19:25

ja myslalem ze nasze naklejki to wygladaja tak:

kolorystycznie sa oczywiscie we wszystkich dostepnych kolorach najlepiej jednolite

JCH - 18-01-2007, 19:41

Matejko napisał/a:
ja myslalem ze nasze naklejki to wygladaja tak:
Właśnie ...
Niech ktoś to uporządkuje, co, gdzie ... jakie naklejki .... :?:
Bo już wtedy się pogubiłem, a teraz to dopiero ... :?

Anonymous - 18-01-2007, 19:46

oficjalne 'znaki towarowe' naszego klubu to wzor z 2 i 3 obrazka stworzone przez Kordiana
turek61 - 18-01-2007, 21:02

Głosowałem na NIE bo czekam na propozycję gobe :mrgreen:
arekp - 18-01-2007, 21:07

Rafal_Szczecin napisał/a:
wiec ja klikam na NIE bo nie chcem dokladnie takiej, chcem taka z com

Kolejny ma problem z czytaniem ze zrozumieniem ... wiec podmieniam plik na wersje tez z .com do wgladu poniewaz jak pisalem
Cytat:
Jesli chodzi o adres klubu to bedziemy musieli zrobic glosowanie, uwazam ze powinno byc .pl

Rafal_Szczecin - 18-01-2007, 21:11

mowisz ze nie umiemy czytac, a to moze ty nie umiesz pisac zrozumiale ?

skoro KOLEJNA juz osoba cie nie rozumie ...

arekp - 18-01-2007, 21:12

Hubeeert napisał/a:
Ty arekprobisz ankiete gdzie pokazujesz tylko jeden wzor. Przeciez ostatnio mielismy dyskusje wlasciwie o tym samym a mianowicie wizytowkach. :roll: I znow sie zaczyna?

Nie zaczyna sie znow ... na podstawie zdjecia jakie Rafi pokazal odtworzylem naklejke. Pokazalem ja i zrobilem ankiete. Moze to zrobic kazdy ze swoja propozycja i demokratycznie zapada decyzja czy innym sie podoba czy nie. Propozycje swoja moze dac kazdy - przeciez nie ustalamy _jedynej wlasciwej_ Ja zapoczatkowalem temat o wdziecznej nazwie identyfikacja i widac wywolalem tym mala wojne - czego nawet w najgorszym scenariuszu sie nie spodziewalem ;)

Generalnie robta co chceta, propozycja nalejki ktora MI sie podoba zostala umieszczona w tym temacie.

Rafal_Szczecin - 18-01-2007, 21:14

no to mowie

zamknijmy ten temat, otworzmy nowy z propozycjami ,niech ludzie wklejaja swoje propozycje, (te z pl i te z com ) a potem wybierzemy to co nam wszystkim sie podoba .