To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II Ogólne - [II 2.2 DID] Outlander czy Volvo xc60

13zbyszek13 - 16-12-2013, 07:48

mitsu00 napisał/a:
Aczkolwiek 2.0 2 CRV to typowy "tatusiowoz" do przemieszczania sie z punktu A do B w miare komfortowo.

Ma człowiek swoje lata więc wieku nie da się oszukać. :lol:

rezon - 16-12-2013, 18:21

mitsu00 napisał/a:
do tego jest zupelnie bezobslugowy i bezawaryjny.
to jest plus archaicznych konstrukcji :) 152KM to dzisiaj wyciskają z 1,4 - tylko na jak długo ;)
mitsu00 - 16-12-2013, 18:36

rezon napisał/a:
mitsu00 napisał/a:
do tego jest zupelnie bezobslugowy i bezawaryjny.
to jest plus archaicznych konstrukcji :) 152KM to dzisiaj wyciskają z 1,4 - tylko na jak długo ;)
Mogo i sobie nawet dla mnie i z 0.9l wyciagnac dokladajac kompresor i turbo. Tyle ze ja tu nie mam turba do chlodzenia, spadajacych wezy i innych wodotryskow. Lac tylko wache i nabijac km :mrgreen: Po to kupilem takie auto na dojazdy do roboty, zeby miec swiety spokoj. A do tego ma pojemny bagaznik i schowkow multum :wink: A spalanko srednie 6,5l/100km to juz mam w gratisie :mrgreen:

P.S Poczytaj na forach VW opinie nt niezawodnosci ichniejszego silnika 1.4TSI...... Wiecej nie powiem :twisted:

rezon - 16-12-2013, 22:04

dlatego pisałem o plusach archaicznych silników :) Nie wszystko co nowsze jest lepsze - wystarczy popatrzeć na Outka III i porównać go z II.
borsak1 - 17-12-2013, 09:13

rezon napisał/a:
Outka III i porównać go z II
to subiektywne oceny dotyczące wyglądu, aczkolwiek zgodzę się z Tobą co do wyglądu. Jakość na razie trudmo ocenić.
13zbyszek13 - 18-12-2013, 09:27

borsak1 napisał/a:
rezon napisał/a:
Outka III i porównać go z II
to subiektywne oceny dotyczące wyglądu, aczkolwiek zgodzę się z Tobą co do wyglądu. Jakość na razie trudmo ocenić.

Mnie osobiście O III zupełnie sie nie podoba takie jakies duże kombi bez jaj.