Zloty i Spoty - Elbetreffen 2014 -- pogaduchy
Bizi78 - 11-11-2013, 12:49
mjsystem napisał/a: | albo Bizi78 |
Sławek, ja oczywiście żartowałem, zabieram się z Wami .
Szkoda mi gonić silniczek 1300cm3 82KM z kufrem pełnym piwa i paroma osobami na pokładzie przez 700km .
Żabie mogłyby oczy wyjść z orbit .
Wojciech Bogacz - 11-11-2013, 12:50
mlodam napisał/a: | nareszcie bo juz mnie denerwowalo codzienne zagladanie czy mnie nie pominieto czasami |
To Ty Marlenko potrafisz się denerwować ??
tomek84 napisał/a: | z racji tego, że chyba nie będę miał czym jechać - może mnie ktoś przygarnie? |
Gdybym miał wolne miejsce to chętnie - mam komplet - jakby się coś zmieniło dam znać
mjsystem napisał/a: | Jasne! Albo my, albo Bizi78, albo Wojtek. Na pewno miejsca wolne są. |
Dokładnie tak - jakby czasami Sławek z Magdą jednak jechali swoim Lancerkiem to mam dwa wolne miejsca
Bizi78 napisał/a: | Szkoda mi gonić silniczek 1300cm3 82KM z kufrem pełnym piwa i paroma osobami na pokładzie przez 700km.
Żabie mogłyby oczy wyjść z orbit . |
Wbrew pozorom uważam, że ten samochód ma większe szanse zajechać tam niż mój heh. Z drugiej strony 2,5L już sobie lepiej poradzi z tym piwem w bagażniku
mjsystem - 11-11-2013, 13:38
Coś mi się wydaje, że chyba pojadę swoim. W ten sposób Rafał i Tomek pojadą z nami. Np Tomek z Tobą Wojtek a Rafał z nami?
Wojciech Bogacz - 11-11-2013, 14:21
mjsystem napisał/a: | Coś mi się wydaje, że chyba pojadę swoim. W ten sposób Rafał i Tomek pojadą z nami. Np Tomek z Tobą Wojtek a Rafał z nami? |
Nooo - możemy się podzielić pasażerami heh A jakby jeszcze się ktoś chciał dołączyć to będą miejsca
promatti - 12-11-2013, 03:45
Ja będę na 100% mial jedno miejsce wolne wiec jak coś też mogę kogoś zabrać
sveno - 12-11-2013, 08:35
Tomek, ja chyba pojadę, tzn bardzo bym chciał.
BTW lista zapisów zamknięta.
Tomek - 12-11-2013, 08:43
sveno napisał/a: | Tomek, ja chyba pojadę, tzn bardzo bym chciał.
BTW lista zapisów zamknięta. |
jak to?
przecież jeszcze sporo miejsc wolnych widzę
jak zagazuję auto, to pojadę swoim (bo nawet wyspać się można w środku)
mjsystem - 12-11-2013, 18:32
Pany i Panie zdecydujcie się kto z kim, bo żeby nie było znów, że kupa chętnych a nikt nie jedzie bo coś tam. Jak ja pojadę z Wojtkiem to Rafał nie ma z kim pojechać, jak pojadę swoim to wezmę Rafała, Wojtek ma dwa miejsca, jak pojedzie Tomek, to my się zabierzemy z Wojtkiem, Tomek weźmiesz Rafała??? Ja się nie zapisałem, bo nie wiem, czy będę miał Lancera do czerwca. Mogę mieć zupełnie inną markę
Tomek - 12-11-2013, 18:38
ja jadę na 100 %
ale czy już dziś musimy ustalić kto z kim i w jakim aucie?
wydaje mi się, że na to mamy chwile czasu
tak czy tak mogę wziąć mojego Galanta, zawsze jakby co
mjsystem - 12-11-2013, 19:01
tomek84 napisał/a: | ja jadę na 100 % |
To mi wystarczy
Wojciech Bogacz - 12-11-2013, 21:00
Dokładnie - pewnie dogadamy się na początku czerwca albo jak znam życie na kilka dni przed zlotem. Ja tam jadę i koniec Na razie mam dwa wolne miejsca - kto pierwszy ten lepszy Na razie Sławek z Magdą się zadeklarowali, ale jakby faktycznie pojechali samochodem to się będziemy dogadywać.
Jest też szansa, że jeszcze ktoś ubędzie/przybędzie itd...
Juiceman - 12-11-2013, 21:45
Pamiętajcie lista zarejestrowanych osób na liście- liczba aut jakie się pojawią
i9i - 12-11-2013, 21:49
Wojciech Bogacz napisał/a: | Jest też szansa, że jeszcze ktoś ubędzie/przybędzie itd... |
I masa aut z pustymi miejscówkami
Tomek - 12-11-2013, 22:00
ktoś kojarzy na jakiej zasadzie są przypisywane numery ewidencyjne na Elbe??
bo straszny tam misz-masz
mlodam - 06-12-2013, 21:27
Wojciech Bogacz napisał/a: | mlodam napisał/a: | nareszcie bo juz mnie denerwowalo codzienne zagladanie czy mnie nie pominieto czasami |
To Ty Marlenko potrafisz się denerwować ??
|
gdzie tam
ale niecierpliwa czasem jestem
no juz teraz czerwca nie moge sie doczekac
A i urlop juz nawet zatwierdzony
|
|
|