Outlander II Ogólne - Outlander II $ HONDA CR-V - IV generacja 2,00 benzyna
13zbyszek13 - 21-12-2013, 09:29
sylb napisał/a: | Pamiętam, żę full opcja CX9 była po 147k pln. |
Mazda jako importer nie przewiduje "kratki" homologacji na ciężarowe więc odpada w przed biegach.
CX9 jest wielkościowo fajna ale jest to model raczej już w najblizszej przyszłości do wymiany.
CX5 jest fajna porównywalna wielkością do BMW X5 nad nią sie zastanawiałem również ale brak w/w homologacji.
Interesuje mnie wyłącznie wymiana z OII na inny samochód w przypadku mozliwości odliczenia VAT.
W innym przypadku nie, moje O II to super wózek w pełnym wypasie plus zmiany poczynione przeze mnie - JEDYNY TAKI W PL
Bulbo - 27-12-2013, 02:38
13zbyszek13 napisał/a: | sylb napisał/a: | Pamiętam, żę full opcja CX9 była po 147k pln. |
Mazda jako importer nie przewiduje "kratki" homologacji na ciężarowe więc odpada w przed biegach.
CX9 jest wielkościowo fajna ale jest to model raczej już w najblizszej przyszłości do wymiany.
CX5 jest fajna porównywalna wielkością do BMW X5 nad nią sie zastanawiałem również ale brak w/w homologacji.
Interesuje mnie wyłącznie wymiana z OII na inny samochód w przypadku mozliwości odliczenia VAT.
W innym przypadku nie, moje O II to super wózek w pełnym wypasie plus zmiany poczynione przeze mnie - JEDYNY TAKI W PL | cx5 mozna porównac do x3 a nie x5 o ile jest sens porownywania japonczyka do klasy premium
13zbyszek13 - 27-12-2013, 09:50
Bulbo napisał/a: | 13zbyszek13 napisał/a: | sylb napisał/a: | Pamiętam, żę full opcja CX9 była po 147k pln. |
W innym przypadku nie, moje O II to super wózek w pełnym wypasie plus zmiany poczynione przeze mnie - JEDYNY TAKI W PL | cx5 mozna porównac do x3 a nie x5 o ile jest sens porownywania japonczyka do klasy premium |
Oczywiście kolego masz racje miałem na myśli oczywiście X3 a napisałem X5.
[ Dodano: 04-02-2014, 20:01 ]
Decyzja podjęta czas na zmianę będzie HONDA ,
z miśkiem się musimy rozstać .
[ Dodano: 09-03-2014, 07:50 ]
Zamiana nastąpiła Misiek sprzedany Honda kupiona.
|
|
|