To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Moj Lancer'ek

Lojezu91 - 18-09-2015, 16:33

Dostalem kilka wiadomosci priv ze nawet linki bezpodrednie nie dzialaja... wrzucam fotki na inny hosting, i czekam na opinie... :)

tyku - 18-09-2015, 16:48

Lojezu91, Lampy fajnie wyszły i sam mam ochotę przyciemnić tył, ale to nielegalne. Trzeba było jeszcze przyciemnić odblaski. :wink:
Zrób coś z tymi czujnikami z tyłu, fatalnie to wygląda. :P

Misiek :) - 18-09-2015, 17:34

Wg mnie odblaski pasują.. tym bardziej patrząc na kolor auta :)
Czarny połysk dach wyszedł super :D

Lojezu91 - 19-09-2015, 13:48

tyku napisał/a:
Lojezu91, Lampy fajnie wyszły i sam mam ochotę przyciemnić tył, ale to nielegalne.

Wszystko to co fajnie to jest zakazane, ja uznalem ze jak sie bawic to sie bawic, a konsekwencje? coz... kiedys pewnie przyjda :)

tyku napisał/a:
Trzeba było jeszcze przyciemnić odblaski. :wink:
Zrób coś z tymi czujnikami z tyłu, fatalnie to wygląda. :P

odblaski raczej zostana, ze wzgledow bezpieczenstwa, ja wiem ale w ogole wizji nie mam... myslalem ze moze okleic do okola guma w spreju ale to do konca ladnie nie wychodzilo...

Moze dzis / jutro uda mi sie zrobic fotki nowego projektu, ktory juz zostal zrobiony :)

Lojezu91 - 20-09-2015, 21:52

Nowa aktualizacja! Folia Holograficzna na lampy przednie!

A to dzis byla mala sesyjka wyjazdowa, porobic kilka fotek i przy okazji fajnie sie bawic ;)

jareckiente - 20-09-2015, 22:38

Jak dla mnie brakuje jakiegoś spojlera na tył, ale przód miażdży suty :)
Lojezu91 - 21-09-2015, 11:37

jareckiente napisał/a:
Jak dla mnie brakuje jakiegoś spojlera na tył, ale przód miażdży suty :)

Mysle właśnie nad tym, bo lotka jest zdecydownaie za mala teraz, moze do tego rekinki od evo na dach, co sadzicie?

Greku1410 - 27-09-2015, 14:27

bardzo fajnie wyglada, ale ten znaczek czerwony jakos do mnie nie trafia mimo wszystko zrobilbym go np w kolor lakieru :) brakuje duzej lotki i jak dla mnie za ciemne lampy z tylu.

A teraz milsza czesc ;) super pomysl z ta folia na przednich lampach napisz cos wiecej bo pierwszy raz sie z tym spotykam jak to wyglada jak chodzi o swiatlo w nocy, czy ogranicza slup swiatla i przez to slabiej swieca lampy czy mieni sie kolor zamiast zoltego snopu?

Generalnie takim samochodem cetnie bym jezdzil bo poza tymi malymi ale jest naprawde bardzo ladny i nie przesadzony :)

Lojezu91 - 27-09-2015, 21:40

Greku1410 napisał/a:
bardzo fajnie wyglada, ale ten znaczek czerwony jakos do mnie nie trafia mimo wszystko zrobilbym go np w kolor lakieru :) brakuje duzej lotki i jak dla mnie za ciemne lampy z tylu.

Mowisz o znaczku z tylu czy przodu ? bo oby dwa nie sa pod kolor auta, nad lotka caaaly czas mysle, mysle i nic nie moge wymyslec ;P co do lamp to w planach mialy byc lekko przyciemniane, ale pomylilem sie w zamawianiu i sa bardzo przyciemniane, coz... mi sie podoba, ale tez mysle nad zmiana lamp w stylu HALO. Ale dziekuje za opinie!

Greku1410 napisał/a:
A teraz milsza czesc ;) super pomysl z ta folia na przednich lampach napisz cos wiecej bo pierwszy raz sie z tym spotykam jak to wyglada jak chodzi o swiatlo w nocy, czy ogranicza slup swiatla i przez to slabiej swieca lampy czy mieni sie kolor zamiast zoltego snopu?

Wiesz folia fajna, wszystko cacy prawdziwy wabik na ludzi, bo przykuwa wzrok strasznie... jak bys na nia nie patrzyl to widzisz inny kolor, ale efekt najwiekszy jest tylko w dzien, przy swietle sztucznym to juz szalu nie ma. W mojej wersji lamp (bi-xenon) zmienia barwe lamp na cos w stylu zielonego, a doswietlanie zakretow cos na styl ni to fiolet ni to roz, trzeba sie przyzwyczajic, mysle ze folia napewno lekko zakluca zasieg swiatel, ale nie w stopniu tragicznym, dla mnie to mala roznica. Wrzuce fotki i jeden filmik to sobie zobaczysz jak to wyglada ;) Najfajniejszym dla mnie efektem jest to ze z daleka jak jedziesz lampy maja calkowicie normalny kolor, (mowa oczywiscie gdy glowne lampy pracuja) dopiero efekt zaczyna sie robic na ok 5 - 10 przed samochodem.

Jest jeden MINUS o ktorym musze powiedziec wprost. Ta filia tak samo jak folia na tyle jest NIELEGALNA a w Polsce strasznie sie o to czepiaja, u mnie nie wiem jeszcze jak jest, ale jezdze juz tydzien i ani policja ani kontrola drogowa mnie nie zatrzymala.

Wrzucam filmik i dwie fotki, jak fiolia wyglada z innego profilu i jak swieci w nocy.

https://youtu.be/i7Q9hQoFU6A

Greku1410 napisał/a:
Generalnie takim samochodem cetnie bym jezdzil bo poza tymi malymi ale jest naprawde bardzo ladny i nie przesadzony :)

Dziekuje za uznanie ;)

marcink - 28-09-2015, 11:30

Nie męczy ci się szybciej wzrok przy długich trasach po zmierzchu?
Lojezu91 - 28-09-2015, 21:46

marcink napisał/a:
Nie męczy ci się szybciej wzrok przy długich trasach po zmierzchu?

Nie, jest ok, nawet wydaje mi sie ze jest przyjemniejszy dla oka, chociaz tez jeszcze na takich dluuugich trasach nie bylem max co jechalem w nocy do 3 - 4h... postaram sie zrzucic filmik jak to wyglada w normalna nie deszczowa noc :)

Lojezu91 - 29-09-2015, 18:25

Dluzsze video jak to wyglada w nocy ;)

https://www.youtube.com/w...eature=youtu.be

Greku1410 - 01-10-2015, 14:25

uu strasznie kolorowo, obawiam sie ze u nas szybko bys sie pozegnal z dowodem
Lojezu91 - 01-10-2015, 21:02

Greku1410 napisał/a:
uu strasznie kolorowo, obawiam sie ze u nas szybko bys sie pozegnal z dowodem

W Polsce to wabik na Policje... znam przypadki ze chlopaki ubrali to w domu i nie dojechali na zlot 80km i musieli zrywac... ;D

Tutaj juz jeszcze prawie 4 tyg i jest ok, mam nadzieje ze do 7.10 wytrzyma bo wtedy mam zlot ;p

Lojezu91 - 09-10-2015, 17:15

PIATEK WEEKENDU POCZATEK -> REZAMY REZAMY !

Wiecej fotek i opis juz nie dlugo ;)