Nasze Miśki - Moj Lancer'ek
Lojezu91 - 18-09-2015, 16:33
Dostalem kilka wiadomosci priv ze nawet linki bezpodrednie nie dzialaja... wrzucam fotki na inny hosting, i czekam na opinie...

tyku - 18-09-2015, 16:48
Lojezu91, Lampy fajnie wyszły i sam mam ochotę przyciemnić tył, ale to nielegalne. Trzeba było jeszcze przyciemnić odblaski.
Zrób coś z tymi czujnikami z tyłu, fatalnie to wygląda.
Misiek :) - 18-09-2015, 17:34
Wg mnie odblaski pasują.. tym bardziej patrząc na kolor auta
Czarny połysk dach wyszedł super
Lojezu91 - 19-09-2015, 13:48
tyku napisał/a: | Lojezu91, Lampy fajnie wyszły i sam mam ochotę przyciemnić tył, ale to nielegalne. |
Wszystko to co fajnie to jest zakazane, ja uznalem ze jak sie bawic to sie bawic, a konsekwencje? coz... kiedys pewnie przyjda
tyku napisał/a: | Trzeba było jeszcze przyciemnić odblaski.
Zrób coś z tymi czujnikami z tyłu, fatalnie to wygląda. |
odblaski raczej zostana, ze wzgledow bezpieczenstwa, ja wiem ale w ogole wizji nie mam... myslalem ze moze okleic do okola guma w spreju ale to do konca ladnie nie wychodzilo...
Moze dzis / jutro uda mi sie zrobic fotki nowego projektu, ktory juz zostal zrobiony
Lojezu91 - 20-09-2015, 21:52
Nowa aktualizacja! Folia Holograficzna na lampy przednie!
A to dzis byla mala sesyjka wyjazdowa, porobic kilka fotek i przy okazji fajnie sie bawic

jareckiente - 20-09-2015, 22:38
Jak dla mnie brakuje jakiegoś spojlera na tył, ale przód miażdży suty
Lojezu91 - 21-09-2015, 11:37
jareckiente napisał/a: | Jak dla mnie brakuje jakiegoś spojlera na tył, ale przód miażdży suty |
Mysle właśnie nad tym, bo lotka jest zdecydownaie za mala teraz, moze do tego rekinki od evo na dach, co sadzicie?
Greku1410 - 27-09-2015, 14:27
bardzo fajnie wyglada, ale ten znaczek czerwony jakos do mnie nie trafia mimo wszystko zrobilbym go np w kolor lakieru brakuje duzej lotki i jak dla mnie za ciemne lampy z tylu.
A teraz milsza czesc super pomysl z ta folia na przednich lampach napisz cos wiecej bo pierwszy raz sie z tym spotykam jak to wyglada jak chodzi o swiatlo w nocy, czy ogranicza slup swiatla i przez to slabiej swieca lampy czy mieni sie kolor zamiast zoltego snopu?
Generalnie takim samochodem cetnie bym jezdzil bo poza tymi malymi ale jest naprawde bardzo ladny i nie przesadzony
Lojezu91 - 27-09-2015, 21:40
Greku1410 napisał/a: | bardzo fajnie wyglada, ale ten znaczek czerwony jakos do mnie nie trafia mimo wszystko zrobilbym go np w kolor lakieru brakuje duzej lotki i jak dla mnie za ciemne lampy z tylu. |
Mowisz o znaczku z tylu czy przodu ? bo oby dwa nie sa pod kolor auta, nad lotka caaaly czas mysle, mysle i nic nie moge wymyslec ;P co do lamp to w planach mialy byc lekko przyciemniane, ale pomylilem sie w zamawianiu i sa bardzo przyciemniane, coz... mi sie podoba, ale tez mysle nad zmiana lamp w stylu HALO. Ale dziekuje za opinie!
Greku1410 napisał/a: | A teraz milsza czesc super pomysl z ta folia na przednich lampach napisz cos wiecej bo pierwszy raz sie z tym spotykam jak to wyglada jak chodzi o swiatlo w nocy, czy ogranicza slup swiatla i przez to slabiej swieca lampy czy mieni sie kolor zamiast zoltego snopu? |
Wiesz folia fajna, wszystko cacy prawdziwy wabik na ludzi, bo przykuwa wzrok strasznie... jak bys na nia nie patrzyl to widzisz inny kolor, ale efekt najwiekszy jest tylko w dzien, przy swietle sztucznym to juz szalu nie ma. W mojej wersji lamp (bi-xenon) zmienia barwe lamp na cos w stylu zielonego, a doswietlanie zakretow cos na styl ni to fiolet ni to roz, trzeba sie przyzwyczajic, mysle ze folia napewno lekko zakluca zasieg swiatel, ale nie w stopniu tragicznym, dla mnie to mala roznica. Wrzuce fotki i jeden filmik to sobie zobaczysz jak to wyglada Najfajniejszym dla mnie efektem jest to ze z daleka jak jedziesz lampy maja calkowicie normalny kolor, (mowa oczywiscie gdy glowne lampy pracuja) dopiero efekt zaczyna sie robic na ok 5 - 10 przed samochodem.
Jest jeden MINUS o ktorym musze powiedziec wprost. Ta filia tak samo jak folia na tyle jest NIELEGALNA a w Polsce strasznie sie o to czepiaja, u mnie nie wiem jeszcze jak jest, ale jezdze juz tydzien i ani policja ani kontrola drogowa mnie nie zatrzymala.
Wrzucam filmik i dwie fotki, jak fiolia wyglada z innego profilu i jak swieci w nocy.
https://youtu.be/i7Q9hQoFU6A

Greku1410 napisał/a: | Generalnie takim samochodem cetnie bym jezdzil bo poza tymi malymi ale jest naprawde bardzo ladny i nie przesadzony |
Dziekuje za uznanie
marcink - 28-09-2015, 11:30
Nie męczy ci się szybciej wzrok przy długich trasach po zmierzchu?
Lojezu91 - 28-09-2015, 21:46
marcink napisał/a: | Nie męczy ci się szybciej wzrok przy długich trasach po zmierzchu? |
Nie, jest ok, nawet wydaje mi sie ze jest przyjemniejszy dla oka, chociaz tez jeszcze na takich dluuugich trasach nie bylem max co jechalem w nocy do 3 - 4h... postaram sie zrzucic filmik jak to wyglada w normalna nie deszczowa noc
Lojezu91 - 29-09-2015, 18:25
Dluzsze video jak to wyglada w nocy
https://www.youtube.com/w...eature=youtu.be
Greku1410 - 01-10-2015, 14:25
uu strasznie kolorowo, obawiam sie ze u nas szybko bys sie pozegnal z dowodem
Lojezu91 - 01-10-2015, 21:02
Greku1410 napisał/a: | uu strasznie kolorowo, obawiam sie ze u nas szybko bys sie pozegnal z dowodem |
W Polsce to wabik na Policje... znam przypadki ze chlopaki ubrali to w domu i nie dojechali na zlot 80km i musieli zrywac... ;D
Tutaj juz jeszcze prawie 4 tyg i jest ok, mam nadzieje ze do 7.10 wytrzyma bo wtedy mam zlot ;p
Lojezu91 - 09-10-2015, 17:15
PIATEK WEEKENDU POCZATEK -> REZAMY REZAMY !

Wiecej fotek i opis juz nie dlugo
|
|
|