To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Międzyregionalny spot Polski południowej

Anonymous - 10-02-2007, 22:48

I cena domkow w Morsku to 130zl za dobe ( domek jest 4 osobowy ) wiec koszty nie bylyby az tak bardzo duze . W domkach jest woda i prad.
Wiec zastanowmy sie nad tym bo jest to chyba dobry pomysl :wink:

Adaho_krak - 10-02-2007, 23:28

Narazie jest tak lista osób czyli:

1. Bubu
2. Adaho_krak + żonka + córa (10Lat) - 2 os. + dziecko
3. Robson86
4. Marcin-Krak - z jednym małym ale -uczelnia- mam nadzieję że nic się wtedy nie będzie działo
5. Meteo - jezeli bede mial z glowy juz matury
6, Sion2002 - jeśli tylko nie będę miał zjazdu na uczelni + żonka i wtedy 10-cio miesięczny synek
7. KarolGT + Magda + Sushi
8. wojmi1

I miejscowości do aniety którą rozpoczniemy 1 marca czyli:1. Podlesice
2. Siamoszyce
3. Morsko

Narazie dopisujmy miejscowości do ankiety i ilość osób przy nicku coby był przegląd na bierząco i wiadomo jak wielkiego ośrodka szukać ankieta myśle że będzie najmniej kontrowersyjną opcją :twisted:

Meteo, prośba do Ciebie skoro masz najbliżej cobyś zrobił przegląd optyczny ponieważ nieraz rzeczywisty stan ośrodka drastycznie odbiega od tego co na stronie www :twisted:

BUBU - 11-02-2007, 04:43

Jak chodzi o Morsko to w zeszłym roku odbył się tam wielki zlot MKP , i w tym przypadku powinien się wypowiedzieć Chwalow (Krzychu wielkie ukłony za organizację)ma najwięcej informacji na ten temat. :lol:

Pozdrowienia

JCH - 11-02-2007, 20:12

Meteo napisał/a:
basen , latem maja tam wyciag
Ten wyciąg to raczej zimą ;) a basen to realnie chyba dopiero w lipcu. W ub. roku na zlocie MKP basen był nieczynny i woda raczej zimna o tej porze roku jeszcze :roll:
Robson86 - 11-02-2007, 20:31

BUBU napisał/a:
Robson na razie dryndnij do Chyczy i zdaj relację

Ahoj!! Sluchajcie co z ta miejscowoscia???? Mialem dzwonic tam kiedys...ale troszke czasu nie mialem niestety...(ciezkie zycie na narazie mam :? :D ) :oops: ale mysle ze jutro jak cos moglbym dryngnac!!
Aktualna ta miejscowosc jest czu nie bardzo raczej?????
Pozdroo

Anonymous - 11-02-2007, 21:02

JCH napisał/a:
Meteo napisał/a:
basen , latem maja tam wyciag
Ten wyciąg to raczej zimą ;) a basen to realnie chyba dopiero w lipcu. W ub. roku na zlocie MKP basen był nieczynny i woda raczej zimna o tej porze roku jeszcze :roll:

Juz poprawilem swoj blad i sorki za takie przejezyczenie :wink:

Co do Morska to moge powiedziec ze naprawde jest tam bardzo fajnie - w wakacje bylem tam pare razy , wiec mysle ze wiele sie tam nie zmienilo od wakacji ale jezeli bedzie potrzeba to przejeade zbadac teren :wink:

karol - 13-02-2007, 20:11

No ladnie....Przegladam sobie z nudow forum i co widze??Panowie z poludnia zmawiaja sie na ZLOT!! :shock: :lol: :lol: :lol:
A Bubu na Czestochowie nie napisal ani slowa-nie ladnie :P :lol:
Jestem,ze tak powiem-bardzo zainteresowany,chociaz jak zwykle nie moge powiedziec nic napewno.Moze jesli bedzie juz jakas konkretna data...
Co do miejsca-Morsko bylo w zeszlym roku,wszystko wygladalo super,ale ja lubie zmiany :wink: :)

Marcin-Krak - 13-02-2007, 20:41

karol, na razie to wszystko jest na etapie dogadywania - jak dojdziemy do jakiś konkretów zacznie się akcja propagandowa :mrgreen:
Anonymous - 14-02-2007, 12:11

1. Bubu
2. Adaho_krak + żonka + córa (10Lat) - 2 os. + dziecko
3. Robson86
4. Marcin-Krak - z jednym małym ale -uczelnia- mam nadzieję że nic się wtedy nie będzie działo
5. Meteo - jezeli bede mial z glowy juz matury
6, Sion2002 - jeśli tylko nie będę miał zjazdu na uczelni + żonka i wtedy 10-cio miesięczny synek
7. KarolGT + Magda + Sushi
8. wojmi1
9. Ficu865 + Gośka + Cortez + Perez - dwa psiaki;) albo sam na jeden dzień

BUBU - 18-02-2007, 02:02

karol napisał/a:
No ladnie....Przegladam sobie z nudow forum i co widze??Panowie z poludnia zmawiaja sie na ZLOT!! :shock: :lol: :lol: :lol:
A Bubu na Czestochowie nie napisal ani slowa-nie ladnie :P :lol:

:P
Karol czytaj dokładniej posty na Cz-wa :P :twisted:
karol napisał/a:
Co do miejsca-Morsko bylo w
zeszlym roku,wszystko wygladalo super,ale ja lubie zmiany :wink: :)

Jestem jak najbardziej za , i dlatego właśnie Siamoszyce proponuję :lol: :lol: 8)

karol - 19-02-2007, 06:51

No faktycznie-umklo mijakos to zdanie o zlocie :oops: Zwracam honor Bubu .
I Siemoszyce tez mi pasuja,tylko jest jakis zarys co do terminu?

Adaho_krak - 19-02-2007, 12:25

karol napisał/a:
,tylko jest jakis zarys co do terminu?

BUBU napisał/a:
Termin połowa maja , czyli jakoś 11,12 i 13.05 miejsce - środkowa Jura Krakowsko-Częstochowska (Śląsk,Małopolska i nawet Świętokrzyskie mają blisko )

BUBU - 04-03-2007, 04:01

No to powolutku dojrzewamy do głosowania gdzie ma się spocik odbyć, jakto wygląda:
1.Podlesice
2.Morsko
3.Siamoszyce

Czas jeszcze jest ,może ktoś coś dołoży,zobaczymy.

Pozdrav

Nastał juz marzec , czas spota zbliża się wielkimi krokami i czas najwyższy poddać miejsce pod głosowanie.
Jestem w stanie ruszyć miśka i swoje cztery litery , zrobić rezerwację i co nieco założyć , ale nie chcę być postrzegany jako despota(sam nie będę wybierał) , i dlatego kochani głosujmy gdzie to ma być :lol:

Pozdrav

Adaho_krak - 04-03-2007, 14:13

BUBU,

jest marzec więc jako założyciel teamtu tylko Ty możesz EDIT do ankiety. Na 14 dni myśle bedzie OK. A póżniej napędzamy motorek i konkrety.

BUBU - 04-03-2007, 16:43

adaho_krak napisał/a:
BUBU,

jest marzec więc jako założyciel teamtu tylko Ty możesz EDIT do ankiety. Na 14 dni myśle bedzie OK. A póżniej napędzamy motorek i konkrety.

Adaho chodzi o to że nie moge wstawić ankiety(nie wyświetla mi się sygnatura dodaj ankietę) :|

Ale już poprosiłem Huuberta żeby wstawił :lol:

Pozdrowienia