Zloty i Spoty - Międzyregionalny spot Polski południowej
Anonymous - 10-02-2007, 22:48
I cena domkow w Morsku to 130zl za dobe ( domek jest 4 osobowy ) wiec koszty nie bylyby az tak bardzo duze . W domkach jest woda i prad.
Wiec zastanowmy sie nad tym bo jest to chyba dobry pomysl
Adaho_krak - 10-02-2007, 23:28
Narazie jest tak lista osób czyli:
1. Bubu
2. Adaho_krak + żonka + córa (10Lat) - 2 os. + dziecko
3. Robson86
4. Marcin-Krak - z jednym małym ale -uczelnia- mam nadzieję że nic się wtedy nie będzie działo
5. Meteo - jezeli bede mial z glowy juz matury
6, Sion2002 - jeśli tylko nie będę miał zjazdu na uczelni + żonka i wtedy 10-cio miesięczny synek
7. KarolGT + Magda + Sushi
8. wojmi1
I miejscowości do aniety którą rozpoczniemy 1 marca czyli:1. Podlesice
2. Siamoszyce
3. Morsko
Narazie dopisujmy miejscowości do ankiety i ilość osób przy nicku coby był przegląd na bierząco i wiadomo jak wielkiego ośrodka szukać ankieta myśle że będzie najmniej kontrowersyjną opcją
Meteo, prośba do Ciebie skoro masz najbliżej cobyś zrobił przegląd optyczny ponieważ nieraz rzeczywisty stan ośrodka drastycznie odbiega od tego co na stronie www
BUBU - 11-02-2007, 04:43
Jak chodzi o Morsko to w zeszłym roku odbył się tam wielki zlot MKP , i w tym przypadku powinien się wypowiedzieć Chwalow (Krzychu wielkie ukłony za organizację)ma najwięcej informacji na ten temat.
Pozdrowienia
JCH - 11-02-2007, 20:12
Meteo napisał/a: | basen , latem maja tam wyciag | Ten wyciąg to raczej zimą a basen to realnie chyba dopiero w lipcu. W ub. roku na zlocie MKP basen był nieczynny i woda raczej zimna o tej porze roku jeszcze
Robson86 - 11-02-2007, 20:31
BUBU napisał/a: | Robson na razie dryndnij do Chyczy i zdaj relację |
Ahoj!! Sluchajcie co z ta miejscowoscia???? Mialem dzwonic tam kiedys...ale troszke czasu nie mialem niestety...(ciezkie zycie na narazie mam ) ale mysle ze jutro jak cos moglbym dryngnac!!
Aktualna ta miejscowosc jest czu nie bardzo raczej?????
Pozdroo
Anonymous - 11-02-2007, 21:02
JCH napisał/a: | Meteo napisał/a: | basen , latem maja tam wyciag | Ten wyciąg to raczej zimą a basen to realnie chyba dopiero w lipcu. W ub. roku na zlocie MKP basen był nieczynny i woda raczej zimna o tej porze roku jeszcze |
Juz poprawilem swoj blad i sorki za takie przejezyczenie
Co do Morska to moge powiedziec ze naprawde jest tam bardzo fajnie - w wakacje bylem tam pare razy , wiec mysle ze wiele sie tam nie zmienilo od wakacji ale jezeli bedzie potrzeba to przejeade zbadac teren
karol - 13-02-2007, 20:11
No ladnie....Przegladam sobie z nudow forum i co widze??Panowie z poludnia zmawiaja sie na ZLOT!!
A Bubu na Czestochowie nie napisal ani slowa-nie ladnie
Jestem,ze tak powiem-bardzo zainteresowany,chociaz jak zwykle nie moge powiedziec nic napewno.Moze jesli bedzie juz jakas konkretna data...
Co do miejsca-Morsko bylo w zeszlym roku,wszystko wygladalo super,ale ja lubie zmiany
Marcin-Krak - 13-02-2007, 20:41
karol, na razie to wszystko jest na etapie dogadywania - jak dojdziemy do jakiś konkretów zacznie się akcja propagandowa
Anonymous - 14-02-2007, 12:11
1. Bubu
2. Adaho_krak + żonka + córa (10Lat) - 2 os. + dziecko
3. Robson86
4. Marcin-Krak - z jednym małym ale -uczelnia- mam nadzieję że nic się wtedy nie będzie działo
5. Meteo - jezeli bede mial z glowy juz matury
6, Sion2002 - jeśli tylko nie będę miał zjazdu na uczelni + żonka i wtedy 10-cio miesięczny synek
7. KarolGT + Magda + Sushi
8. wojmi1
9. Ficu865 + Gośka + Cortez + Perez - dwa psiaki;) albo sam na jeden dzień
BUBU - 18-02-2007, 02:02
karol napisał/a: | No ladnie....Przegladam sobie z nudow forum i co widze??Panowie z poludnia zmawiaja sie na ZLOT!!
A Bubu na Czestochowie nie napisal ani slowa-nie ladnie |
Karol czytaj dokładniej posty na Cz-wa
karol napisał/a: | Co do miejsca-Morsko bylo w
zeszlym roku,wszystko wygladalo super,ale ja lubie zmiany |
Jestem jak najbardziej za , i dlatego właśnie Siamoszyce proponuję
karol - 19-02-2007, 06:51
No faktycznie-umklo mijakos to zdanie o zlocie Zwracam honor Bubu .
I Siemoszyce tez mi pasuja,tylko jest jakis zarys co do terminu?
Adaho_krak - 19-02-2007, 12:25
karol napisał/a: | ,tylko jest jakis zarys co do terminu? |
BUBU napisał/a: | Termin połowa maja , czyli jakoś 11,12 i 13.05 miejsce - środkowa Jura Krakowsko-Częstochowska (Śląsk,Małopolska i nawet Świętokrzyskie mają blisko ) |
BUBU - 04-03-2007, 04:01
No to powolutku dojrzewamy do głosowania gdzie ma się spocik odbyć, jakto wygląda:
1.Podlesice
2.Morsko
3.Siamoszyce
Czas jeszcze jest ,może ktoś coś dołoży,zobaczymy.
Pozdrav
Nastał juz marzec , czas spota zbliża się wielkimi krokami i czas najwyższy poddać miejsce pod głosowanie.
Jestem w stanie ruszyć miśka i swoje cztery litery , zrobić rezerwację i co nieco założyć , ale nie chcę być postrzegany jako despota(sam nie będę wybierał) , i dlatego kochani głosujmy gdzie to ma być
Pozdrav
Adaho_krak - 04-03-2007, 14:13
BUBU,
jest marzec więc jako założyciel teamtu tylko Ty możesz EDIT do ankiety. Na 14 dni myśle bedzie OK. A póżniej napędzamy motorek i konkrety.
BUBU - 04-03-2007, 16:43
adaho_krak napisał/a: | BUBU,
jest marzec więc jako założyciel teamtu tylko Ty możesz EDIT do ankiety. Na 14 dni myśle bedzie OK. A póżniej napędzamy motorek i konkrety. |
Adaho chodzi o to że nie moge wstawić ankiety(nie wyświetla mi się sygnatura dodaj ankietę)
Ale już poprosiłem Huuberta żeby wstawił
Pozdrowienia
|
|
|