Zloty i Spoty - 2007 Zlot Mitsubishi STRYKOW Watek Organizacyjny
Jackie - 27-04-2007, 14:05
Gratulacje! To duża rzecz. Wsparcie władz miejscowych zawsze skutkuje większym bezpieczeństwem zlotu a i z Policją i ochroną powinno pójść łatwiej.Brawo!
Pozdrawiam
Anonymous - 06-05-2007, 15:15
mam taki maly pomysl co do rajdow
mianowicie jak najbardziej popieram zloty rodzinne ale czy ktos pomyslaw czy ma 100% zaufanie do osoby go pilotujacej?
i to jest temat na konkurs o nazwie slalom slepca
mianowicie kierowca ma zalozony kask z zaklejona szybka zero widocznosci pilot go prowadzi i jest niezly ubaw
sprawdzone w 100% bezpieczne
wiem bo organizowalem ten slalom na zlocie zastavy w borkach na majówce
bylo bardzo fajnie wszyscy sie dobrze bawili
pokazuje ta zabawe 16 minuta tego filmiku http://video.google.pl/vi...023672421906220
TRAWOR76 - 14-05-2007, 09:29
super,myślę że ciekawy pomysł ,czym więcej takich propozycji tym bedzie ciekawiej, jak w czymś moge pomóc to piszcie ,jeszcze nie byłłem na zlocie a cholernie bym chciał ..byśmy chcieli bo Żonka tem Mitsu i Coltmaniaczka....brat zresztą też
Bolek - 16-05-2007, 09:58
Dobra Moi Drodzy.
W poniedziałek wyjeżdzam do Anglii do pracy dlatego Piwkotomowi szukam poważnej pomocy w organizacji zlotu. On sobie poradziłby sam jak nic ale to nie wypada aby pracował jako praktycznie jedyny. Najlepiej aby to była osoba z Łodzi. Przykro mi że musze wyjechac ale wiemy jakie są czasy. Nie mam wyjścia. BARDZO proszę o reakcję, chodzi o to aby więcej osób zainteresowało sie organizacją i aby Piwko nie czuł się zostawiony samemu sobie (i tak tyra jak WÓŁ).
piwkotom - 21-05-2007, 19:03
hmmm.... Bolek jak zwykle przesadzil.... ale dla chetnych roboty nie zabraknie
Jak ktos ma jakies ciekawe pomysly na konkursy na przyklad to zapraszam na PW
Mamy co prawda jakas swoja wizje ale dobrych pomyslow nigdy za wiele.
No i Bolek... powodzenia
Anonymous - 23-05-2007, 14:35
hej a jak to bedzie wygladac?? pierwszy raz bede na zlocie i niewiem na co sie nastawiac A gdzie dokladnie jest ten osrodek? pozdrawiam
piwkotom - 23-05-2007, 18:02
W związku z pojawiającymy sie ciagle pytaniami w tej sprawie, zamieszczam wstepny ale praktycznie docelowy harmonogram imprezy:
oraz mapke pogladowa:
tomusn - 23-05-2007, 21:27
piwkotom napisał/a: | zamieszczam wstepny ale praktycznie docelowy harmonogram imprezy | dajcie jeszcze jakiś plakacik coby można na szybę zawiesić...
piwkotom - 23-05-2007, 21:31
plakaciki sie rodza. Jeszcze troche
pzdr
Anonymous - 24-05-2007, 14:06
hej a jesli jest sytuacja ze zarezerwowałem i zaplaciłem, no i dzis znajomy z synem zdecydował że chce jechać, a on nie jest klubowiczem, czy ja moge zarezerwowac na siebie jeszcze jeden pokój i żeby on tam spał z synem??
akbi - 24-05-2007, 15:23
Piotr Łopacki, kupi Twój kolega do tej pory jakieś Mitsubishi i będzie GOOD
oczywiście, żartuje .... możesz wziąć kolegą na Zlot ... Serdecznie Zapraszamy
Anonymous - 24-05-2007, 15:35
nie no, kolega ma mitsubishi
Kampi - 11-06-2007, 15:55
Witam wszyskich!
Bardzo wielu COLTMANIAKÓW chce się przyłączyć do zlotu - w zasadzie to też będzie I OGÓLNOPOLSKI ZLOT COLTMANIAKÓW.
Każdy ma robić wpłatę z osobna czy mamy zrobić zrzutkę grupową i wpłacić jako COLTMANIA?
piwkotom - 11-06-2007, 22:54
Kampi, wpiszcie sie na liste (moze to zrobic jedna osoba) i wplata tez moze byc jedna tylko musi byc info do Yara za co, kto, jak i kiedy.
cns80 - 15-06-2007, 09:13
Pytanko: Jadę sam, a nie ma domków jednoosobowych . Jak mam to załatwić ? Nie wiem ile wpłacić i za który domek, bo nie wiem do kogo zostanę przydzielony.
Proszę o propozycje wspólnego spędzenia nocy (a może nawet dwóch - jeśli mi się spodoba ).
|
|
|