To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - 2007 Zlot Mitsubishi STRYKOW Watek Organizacyjny

Jackie - 27-04-2007, 14:05

Gratulacje! To duża rzecz. Wsparcie władz miejscowych zawsze skutkuje większym bezpieczeństwem zlotu a i z Policją i ochroną powinno pójść łatwiej.Brawo!
Pozdrawiam

Anonymous - 06-05-2007, 15:15

mam taki maly pomysl co do rajdow
mianowicie jak najbardziej popieram zloty rodzinne ale czy ktos pomyslaw czy ma 100% zaufanie do osoby go pilotujacej?
i to jest temat na konkurs o nazwie slalom slepca
mianowicie kierowca ma zalozony kask z zaklejona szybka zero widocznosci pilot go prowadzi i jest niezly ubaw
sprawdzone w 100% bezpieczne
wiem bo organizowalem ten slalom na zlocie zastavy w borkach na majówce
bylo bardzo fajnie wszyscy sie dobrze bawili
pokazuje ta zabawe 16 minuta tego filmiku http://video.google.pl/vi...023672421906220

TRAWOR76 - 14-05-2007, 09:29

super,myślę że ciekawy pomysł ,czym więcej takich propozycji tym bedzie ciekawiej, jak w czymś moge pomóc to piszcie ,jeszcze nie byłłem na zlocie a cholernie bym chciał ..byśmy chcieli bo Żonka tem Mitsu i Coltmaniaczka....brat zresztą też :D
Bolek - 16-05-2007, 09:58

Dobra Moi Drodzy.
W poniedziałek wyjeżdzam do Anglii do pracy dlatego Piwkotomowi szukam poważnej pomocy w organizacji zlotu. On sobie poradziłby sam jak nic ale to nie wypada aby pracował jako praktycznie jedyny. Najlepiej aby to była osoba z Łodzi. Przykro mi że musze wyjechac ale wiemy jakie są czasy. Nie mam wyjścia. BARDZO proszę o reakcję, chodzi o to aby więcej osób zainteresowało sie organizacją i aby Piwko nie czuł się zostawiony samemu sobie (i tak tyra jak WÓŁ).

piwkotom - 21-05-2007, 19:03

hmmm.... Bolek jak zwykle przesadzil.... ale dla chetnych roboty nie zabraknie ;)
Jak ktos ma jakies ciekawe pomysly na konkursy na przyklad to zapraszam na PW :)
Mamy co prawda jakas swoja wizje ale dobrych pomyslow nigdy za wiele.

No i Bolek... powodzenia :D

Anonymous - 23-05-2007, 14:35

hej a jak to bedzie wygladac?? pierwszy raz bede na zlocie i niewiem na co sie nastawiac :D A gdzie dokladnie jest ten osrodek? pozdrawiam :lol:
piwkotom - 23-05-2007, 18:02

W związku z pojawiającymy sie ciagle pytaniami w tej sprawie, zamieszczam wstepny ale praktycznie docelowy harmonogram imprezy:

oraz mapke pogladowa:

:D

tomusn - 23-05-2007, 21:27

piwkotom napisał/a:
zamieszczam wstepny ale praktycznie docelowy harmonogram imprezy
dajcie jeszcze jakiś plakacik coby można na szybę zawiesić...
piwkotom - 23-05-2007, 21:31

plakaciki sie rodza. Jeszcze troche ;)
pzdr

Anonymous - 24-05-2007, 14:06

hej a jesli jest sytuacja ze zarezerwowałem i zaplaciłem, no i dzis znajomy z synem zdecydował że chce jechać, a on nie jest klubowiczem, czy ja moge zarezerwowac na siebie jeszcze jeden pokój i żeby on tam spał z synem?? :wink:
akbi - 24-05-2007, 15:23

Piotr Łopacki, kupi Twój kolega do tej pory jakieś Mitsubishi i będzie GOOD :mrgreen:

oczywiście, żartuje .... możesz wziąć kolegą na Zlot ... Serdecznie Zapraszamy

Anonymous - 24-05-2007, 15:35

nie no, kolega ma mitsubishi
Kampi - 11-06-2007, 15:55

Witam wszyskich!
Bardzo wielu COLTMANIAKÓW chce się przyłączyć do zlotu - w zasadzie to też będzie I OGÓLNOPOLSKI ZLOT COLTMANIAKÓW.
Każdy ma robić wpłatę z osobna czy mamy zrobić zrzutkę grupową i wpłacić jako COLTMANIA?

piwkotom - 11-06-2007, 22:54

Kampi, wpiszcie sie na liste (moze to zrobic jedna osoba) i wplata tez moze byc jedna tylko musi byc info do Yara za co, kto, jak i kiedy. :)
cns80 - 15-06-2007, 09:13

Pytanko: Jadę sam, a nie ma domków jednoosobowych :D . Jak mam to załatwić ? Nie wiem ile wpłacić i za który domek, bo nie wiem do kogo zostanę przydzielony.
Proszę o propozycje wspólnego spędzenia nocy :biggrin: (a może nawet dwóch - jeśli mi się spodoba :P ).