Forum ogólne - Kradzieże mitsubishi Galanta
bialyjayz - 26-05-2014, 02:53
no to Galanta żeby Ci ukradli z rachunku prawdopodobieństwa wychodzi .....hmmm prędzej 6-stkę w lotto trafisz
apikus - 26-05-2014, 07:41
szuwar napisał/a: | Może nie jestem na forum mega długo, ale nie słyszałem aby komuś podwędzili gala ... |
Ja pamiętam jednego: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=71146
Wyjątek potwierdzający regułę.
i9i - 26-05-2014, 22:18
apikus napisał/a: | Wyjątek potwierdzający regułę. |
Tego to chyba prosto do kadzi przetransportowali
misza116 - 27-05-2014, 12:28
Kolega chce na siłę znaleźć kogoś, komu ukradli gala, więc niech się ktoś przyzna i będzie z głowy
Jeśli Cię to zadowoli - ja miałem włam do gala, czarny, piękny, rzuca się w oczy
Ale interesowała ich tylko zawartość samochodu, no chyba, że chcieli jeszcze trochę posiedzieć w środku.
williams01 - 27-05-2014, 22:55
misza116 napisał/a: | Kolega chce na siłę znaleźć kogoś, komu ukradli gala, więc niech się ktoś przyzna i będzie z głowy
Jeśli Cię to zadowoli - ja miałem włam do gala, czarny, piękny, rzuca się w oczy
Ale interesowała ich tylko zawartość samochodu, no chyba, że chcieli jeszcze trochę posiedzieć w środku. |
Tak dokładnie o to mi chodzi
Bo tak na prawdę to że jakiś samochód nie znajduje się na liście top 10 kradzionych w polsce to wcale nie znaczy że złodzieje się nim nie interesują.
misza116 - 28-05-2014, 10:00
Nie patrz na to w ten sposób, w Radomiu baba ukradła cole, innemu ktoś ukradł psa lub gruz z podwórka...wszystko tu mogą ukraść, idąc tym tropem - jeśli chcesz rzecz absolutnie pozbawioną jakiegokolwiek ryzyka kradzieży - to nie ma takiej w tym kraju. Mając gala to ryzyko jest chyba jednym z najniższych, przeczytałeś to w tym wątku już kilkanaście razy
Tomek - 28-05-2014, 10:06
misza116 napisał/a: | Mając gala to ryzyko jest chyba jednym z najniższych, przeczytałeś to w tym wątku już kilkanaście razy |
powiem inaczej, może zrozumie
ryzyko, że ktoś ukradnie Galanta, jest sporo mniejsze, niż że Ci ukradną Focusa
Boże, o co chodzi??
Boisz się, że ktoś Ci auto ukradnie, to nie kupuj auta.
tresorex - 28-05-2014, 11:32
Albo kup dobre AC
szuwar - 28-05-2014, 12:58
Cytat: | Bo tak na prawdę to że jakiś samochód nie znajduje się na liście top 10 kradzionych w polsce to wcale nie znaczy że złodzieje się nim nie interesują. |
W rankingach nie ma, wszyscy mówią, że nie kradną (jedna kradzież przez kilka lat - o ile kolega nie postawił gdzie indziej i nie pamięta bo jak napisał, rzadko nim jeździł) .... a williams01, ciśnie taki to ma zacięcie
williams01 - 28-05-2014, 23:00
szuwar napisał/a: | Cytat: | Bo tak na prawdę to że jakiś samochód nie znajduje się na liście top 10 kradzionych w polsce to wcale nie znaczy że złodzieje się nim nie interesują. |
W rankingach nie ma, wszyscy mówią, że nie kradną (jedna kradzież przez kilka lat - o ile kolega nie postawił gdzie indziej i nie pamięta bo jak napisał, rzadko nim jeździł) .... a williams01, ciśnie taki to ma zacięcie |
Spokojnie chłopaki .....bez nadmiernego stresu
to tylko forum dyskusyjne
szuwar - 31-05-2014, 11:36
williams01 napisał/a: |
Spokojnie chłopaki .....bez nadmiernego stresu
to tylko forum dyskusyjne |
nikt się nie stresuje. A jeżeli chodzi o dyskusje, to polega na merytorycznym przedstawianiu faktów, danych.... my przedstawiliśmy a Ty bez podania za i przeciw popartych czymkolwiek próbujesz udowodnić swoją tezę ... "WIELKIE" OT
remi - 13-06-2014, 23:39
http://www.skradzione.net/przedmiot-8806.html
http://www.grupy.otopr.pl...sn,4557349.html
TAK. W Polsce kradną Galanty.... a może kradli i już nie kradną...?
bialyjayz - 14-06-2014, 12:49
remi napisał/a: | TAK. W Polsce kradną Galanty.... a może kradli i już nie kradną...? |
hoho kiedy to było 96r i 03r. Także o Nasze Galne możemy być spokojni.
|
|
|