[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - Schowek na okulary
mjsystem - 16-06-2014, 15:02
dzibex napisał/a: | cie schowki szanowni forumowicze? Na aledrogo nic nie ma.. |
Łobuzy wszystko wykupili. Nie ma nic. Spróbuj znaleźć do C-crossera lub Peugeota. Spróbuj na portalach zagranicznych. Zawsze zostaje ASO tych trzech marek. No, cóż - moda
lurek - 16-06-2014, 15:19
pytać w mitsustyle
powiem tyle... super sprawa
edit: wulgaryzm będzie nagradzany RB Przeczytaj regulamin forum
dzibex - 16-06-2014, 22:24
Będę cierpliwie polował, chociaż sezon w pełni i przydałby się już taki schowek Gdyby ktoś napotkał taki schowek proszę o info!
tyku - 23-06-2014, 19:30
Schowek założyłem W moim przypadku metalowe klipsy też jakoś nie specjalnie trzymają(tak jak opisywał kolega lurek, ). Podsufitka jest zbyt miękka i klipsy metalowe nie trzymają tak jak powinny. Po stronie, gdzie znajdują się metalowe klipsy nałożyłem Klej Kropelka ŻEL (posmarowałem tak od zaokrąglenia, do zaokrąglenia) i przycisnąłem do podsufitki na 1 min.
NuMeR - 08-07-2014, 17:09
Mam Outlandera II z szyberdachem czy taki shcowek tez bedzie pasował ? Boje sie ze wytne dziure a tam bedzie jakas elektronika szyberdachu ??
mjsystem - 08-07-2014, 19:47
Cytat: |
Mam Outlandera II z szyberdachem czy taki shcowek tez bedzie pasował ? Boje sie ze wytne dziure a tam bedzie jakas elektronika szyberdachu ?? |
To może zadaj to pytanie w dziale outlandera?
NuMeR - 08-07-2014, 19:54
Tak oczywiscie chicalem zalozyc tam ten temat ;(
fargo - 08-07-2014, 21:39
NuMeR napisał/a: | a tam bedzie jakas elektronika szyberdachu ?? |
Nie ma elektroniki tylko spojler szyberdachu się tam chowa przy zamykaniu, przynajmniej u mnie
NuMeR - 08-07-2014, 22:09
Czyli lipa nie ma co go tam motnowac? Trzeba kupic w miejsce uchwytu ;(
Janek_W - 14-08-2014, 10:52
Jestem kolejnym, szczęśliwym posiadaczem schowka na okulary z Outlandera (tak właściwie to z Peugeota 4007) Pobawiłem się trochę i zrobiłem szablon do wycięcia, może komuś się jeszcze przyda (oczywiście użytkowanie na własną odpowiedzialność ):
Po wycięciu i próbnym włożeniu schowka wymaga jeszcze docięcia małych rowków na uchwyty mocujące (te dwie blaszki), ale dzięki temu schowek wchodzi idealnie na ścisk bez żadnego klejenia
pablo diablo - 14-08-2014, 19:55
Janek_W, Dobra robota, im dokładniej wytniemy tym mniej roboty nasz czeka z kosmetyką
|
|
|