Sport - Inne - BOKS
McDoune - 10-02-2007, 12:06
Robson86 napisał/a: | Gołota na ringu w Paryżu! |
pewnie znowu pierwsze kilka walk z kelnerami sobie odpuszczę, a później znowu będzie nieprzespana noc i wielkie emocje związane z walką. Mam nadzieję że tym razem dłuższe i że wreszcie cały pochód zakończy się na pasie mistrzowskim
Anonymous - 10-02-2007, 12:19
Co ty MC nie ma szans-gołota to żadny sportowiec-zwykły koks ktory cos tam zamieszał ale z najlepszymi nie ma szans-za cienka psychika -on jest dobry do bicia ludzi na dyskotekach nic wiecej.
Moim zdaniem to nie ma szans
McDoune - 10-02-2007, 14:10
Cytat: | Co ty MC nie ma szans |
no i co lepiej ci jak mi to napisałeś niestety prawdopodobnie masz rację, ale i tak jak znam życie obejrzę. Jak już kiedyś pisałem to jedyny sportowiec który u mnie takie emocje wywołuje
Marcin-Krak - 10-02-2007, 17:33
Tomasz Adamek stracił mistrzowski pas federacji WBC na rzecz Chada Dawsona. Wielu fachowców uważa, że jednym z powodów porażki z Dawsonem była zmiana trenera. Andrzeja Gmitruka zastąpił Buddy McGirt.Gmitruk pozwał Adamka do sądu!
Anonymous - 21-02-2007, 00:26
;Cygan' tak cyganił że musieli schować gośća do pudła
McDoune - 10-06-2007, 17:23
Andrzej GOLOTA
no dobra może ten oponent nie był z najwyższej półki ale i tak powoli zaczynam się wkręcać, i pewnie znowu kiedyś zarwę noc przez jakąś jego ważną walkę...
i pewnie znów coś pójdzie nie tak
ale i tak chętnie przeżyje emocje związane z jego walką
Robson86 - 10-06-2007, 17:53
Andrew ladnie zwyciezyl, ale z takim przeciwnikem z nizszej polki, mysle ze nie mogl przegrac
...gdzies slyszalem ze po walce powiedzial ze nie wie czy bedzie dalej boksowal...hmmmm ...czyzby nie chchail konczyc kariery przegrana...
Pozdroo
akbi - 10-06-2007, 19:28
Wielki brawa dla Gołoty i Adamka ...jacy by to nie byli przeciwnicy ... brawo za zwyciężone walki.
macia - 10-06-2007, 20:51
akbi napisał/a: | Wielki brawa dla Gołoty i Adamka |
Gołota dla mnie nie istnieje. To nie sportowiec, bo uciekał z ringu. Można przegrać, ale po walce. Nie istnieje dla mnie ktoś taki.
Adamek szacunek, to jest prawdziwy sportowiec.
Anonymous - 10-06-2007, 20:53
macia napisał/a: | Adamek szacunek | , tak jest ten gość zasługuje , no a Gołota to już zupełnie inna bajka
akbi - 10-06-2007, 20:54
macia napisał/a: | Gołota dla mnie nie istnieje. To nie sportowiec, bo uciekał z ringu. Można przegrać, ale po walce. Nie istnieje dla mnie ktoś taki. |
Chłopie Czy uprawiałeś kiedyś sport zawodowy na tak wysokim poziomie i z tak wysokim stopniem ryzyka narażenia swojego zdrowia
... jeśli nie, to nie pisz takich głupot
macia - 10-06-2007, 23:18
akbi napisał/a: | Chłopie Czy uprawiałeś kiedyś sport zawodowy na tak wysokim poziomie i z tak wysokim stopniem ryzyka narażenia swojego zdrowia
Heh, masz krótką pamięć chyba uciekłł z ringu jak ciota. Ze sportem nie ma to nic wspólnego, a z wysokim poziomem to już najmniej.
... jeśli nie, to nie pisz takich głupot |
Dla Ciebie to głupoty, podobnie, jak dla mnie Twoja opinia. Pozwolisz, że zostanę przy swoim zdaniu Tego gościa nigdy nie będę szanował jako sportowca.
McDoune - 11-06-2007, 00:51
macia napisał/a: | akbi napisał/a: | Chłopie Czy uprawiałeś kiedyś sport zawodowy na tak wysokim poziomie i z tak wysokim stopniem ryzyka narażenia swojego zdrowia
Heh, masz krótką pamięć chyba uciekłł z ringu jak ciota. Ze sportem nie ma to nic wspólnego, a z wysokim poziomem to już najmniej.
... jeśli nie, to nie pisz takich głupot |
Dla Ciebie to głupoty, podobnie, jak dla mnie Twoja opinia. Pozwolisz, że zostanę przy swoim zdaniu Tego gościa nigdy nie będę szanował jako sportowca. |
Lenox Lewis, Mike Tyson....
żaden z polskich bokserów nie walczył z takimi zawodnikami, a tych okazji nie dostał za darmo, więc na pewno nie jest nikim . No chyba że nikt się nie zna tylko Ty...
no a że te walki nie były udane to inna sprawa, ale za to obie walki z Bowe'm nadal lubię na youtube obejrzeć mistrzostwo mimo porażek.
karolgt - 11-06-2007, 01:03
a ja uwazam przeciwnie i popieram Gołote.
jakby nie patrzec, jest to bokser ktory z innych Polakow osiagnal najwiecej.
oczywiscie, zdazyly mu sie jakies wpadki, te o ktorych juz wczesniej napisaliscie, w kazdym razie, wg mnie ten gosc mial tez pecha.
pare walk wygral, jednak sędziowie zadecydowal inaczej
albo wygral, to zrobiono ze remis.
co mi sie u Gołoty podoba, to to, że jak walczy, to naprawde walczy, a nie jak widze nieraz walki: ten co przegrywa, albo kondycja mu siada, to zaczyna sie przytulac do przeciwnika i wieszac sie na nim po to zeby sobie odpoczac i nie byc trafionym. Gołocie zreszta tez trafiali sie tacy przeciwnicy, przy ktorych nic nie mogl zrobic, ani ich pokonac, ani tym bardziej sie wykazac w kazdym razie, on nigdy takiej metody nie stosuje. teraz tylko zaluje ze ma juz 39 lat, bo to jednak troche duzo.
co do ucieczki z walki z Tysonem, to tutaj wykazal sie po prostu zdrowym rozsadkiem. tyson nie byl wtedy chyba do konca ok, wiec to by moglo sie odbic na zdrowiu Gołoty, o czym on pewnie doskonale wiedzial.
ja mu i tak kibicuje mimo ze jak przegrywa to jest wysmiewany, a jak odnosi (odnosił) sukcesu, to wszyscy "gołota nasz mistrz"
Robson86 - 11-06-2007, 01:09
karolgt napisał/a: | jest to bokser ktory z innych Polakow osiagnal najwiecej. |
czy ja wiem...w boksie o wiele wiecej zwojowal no. Dariusz Michalczewski
Pozdroo
|
|
|