Nasze Miśki - Mój Co(l)ciak :)
karolgt - 14-10-2007, 22:17
przylanczam sie do zyczen
zeby mu wiecej niz nie rdzewialo i zeby nie gnilo, zeby dr Leszek nie musial mu wiele naprawiac
a zgasił świeczki?
bo moj na roczne urodziny zgasił swieczke podstawilem mu swieczke pod rure i zdmuchnal mam filmiki, kiedys zgram i pokaze
Anonymous - 16-10-2007, 16:20
karolgt napisał/a: | bo moj na roczne urodziny zgasił swieczke podstawilem mu swieczke pod rure i zdmuchnal mam filmiki, kiedys zgram i pokaze |
Jesteś zboczony
Marcin-Krak - 24-12-2007, 22:12
Chciałem pochwalić się, że od dziś wszedłem w posiadanie Lancer Evo IX
Fotki umieszczę jutro .
karolgt - 24-12-2007, 22:56
Marcin-Krak napisał/a: | Chciałem pochwalić się, że od dziś wszedłem w posiadanie Lancer Evo IX
Fotki umieszczę jutro . |
coś czuje że na tej samej zasadzie mam Lancera Evo IX, i 5 Mustangów
p.s Twój Evo też po naciśnięciu wydaje melodyjki i świeci ?
Marcin-Krak - 26-12-2007, 14:27
karolgt, i tak widać, że przez Ciebie przemawiała zazdrość. Mój i tak jest ładniejszy od Twojego
Rafal_Szczecin - 26-12-2007, 14:46
pamietaj ze w silnikach turbo olej zmienia sie co 7500 km !
Rafal_Szczecin - 26-12-2007, 14:47
aha no i nie popsuj go
karolgt - 26-12-2007, 14:51
Marcin-Krak napisał/a: | karolgt, i tak widać, że przez Ciebie przemawiała zazdrość. Mój i tak jest ładniejszy od Twojego
|
ha! mam takiego samego
tylko troche ladniejszego
to ustawiamy sie jakos? ja juz nitro wstawilem i wywalilem zbedne kg wiec nie masz szans:D proponuje na murku od piaskownicy na moim osiedlu
Marcin-Krak - 26-12-2007, 16:01
Rafal_Szczecin napisał/a: | pamietaj ze w silnikach turbo olej zmienia sie co 7500 km ! |
Profilaktycznie będę to robił co 5
Rafal_Szczecin napisał/a: | aha no i nie popsuj go |
Trzymam go w pudełku tfu znaczy się w garażu
karolgt napisał/a: | proponuje na murku od piaskownicy na moim osiedlu |
U Ciebie bywa niebezpiecznie Poza tym może Szczęsław wpaść i z zazdrości może nam autka zabrać
Ale mówię Wam trzyma się podłoża jakby był przykręcony
Marcin-Krak - 03-05-2008, 00:08
Misiek umyty.
Wszystko z okazji jutrzejszego święta i niedzielnego spota
Wygląda prawie jak funkiel nówka
Poza tym dziś na liczniku pojawiła się ciekawa liczba:
Marcin-Krak - 06-07-2008, 19:48
Chciałem pochwalić Co<l>ciak, że ładnie sprawdził się jako auto do przeprowadzki
Poza tym udało się mi przewieźć karton o długości 175cm i masę innych szpargałów.
Niedługo czeka nas przegląd co by pieczątkę za 100 zeta dostać w dowód rejestracyjny
No i wizyta u mechanika też mnie nie ominie - tylko niestety ostatnio krucho z czasem
karolgt - 06-07-2008, 19:53
Marcin-Krak napisał/a: | Chciałem pochwalić Co<l>ciak, że ładnie sprawdził się jako auto do przeprowadzki
|
potwierdzam
dobrze ze mu pomagalem, bo gdyby nie moje rady to pewnie by nie wiedział ze paczki trzeba znosić a nie wyrzucać z 4 piętra
Marcin-Krak napisał/a: |
Poza tym udało się mi przewieźć karton o długości 175cm i masę innych szpargałów.
|
jakim cudem? przecież haka nie masz
Marcin-Krak - 16-07-2008, 21:13
Przegląd zrobiony - bez problemów przeszedł
Amortyzatory trzy mają sprawność ponad 70 %, jeden trochę poniżej
Końcówki drążków kierowniczych ok - ciekawe co doktor Leszek w piątek powie na moje zastrzeżenia do drgań kierownicy i ogólnie jakiejś nerwowości Colciaka w trzymaniu się jezdni. A może to ja już aż taki nerwowy jestem
Rafal_Szczecin - 16-07-2008, 21:43
Marcin-Krak napisał/a: | Leszek w piątek powie na moje zastrzeżenia do drgań kierownicy i ogólnie jakiejś nerwowości Colciaka w trzymaniu się jezdni. A może to ja już aż taki nerwowy jestem |
lapy Ci lataja ,bo za duzo pijesz a potem wsiadasz w samochod, a potem narzekasz, ze sie auto nerwowo prowadzi
karolgt - 16-07-2008, 22:19
coż moge dodać. Rafał ma racje
|
|
|