To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Zegary indiglo EA

pipi_ja - 06-04-2007, 22:37

Witam.
Bardzo mi sie spodobał ten temat. Sa już jakieś wieści o tych zegarach?
Na poczatku tego watku wyczytałem, że jest mozliwość rozszerzenia oferty na inne miśki.
Jestem zainteresowany zegarkami do mojego E55. Jeśli by sie cos pojawiło to biorę :)

Anonymous - 11-04-2007, 13:05

Wiem, wiem, ciagnie sie to strasznie dlugo, ale ja juz naprawde nic wiecej nie moge zrobic, ale dzis rozmawialem z producentem i wszystko jest juz gotowe, projekt matryca, brakuje tylko i wylacznie samej folii. Jak tylko przyjdzie material to odrazu bedzie mozna skladac zamowienia. Powinny byc ready podkoniec przyszlego tygodnia, takze szykujcie sie pomalu i nie trwoncie wyplaty :D
Anonymous - 14-04-2007, 11:21

Czekam z niecierpliwością w pełnej gotowości ;) Ramki już mam ale do pełni szczęści brakuje mi "indiglo" :) Simones, jeszcze raz wielkie dzięki !!!
xcracing - 27-04-2007, 12:10

Są już na Allegro zegary indiglo:) TUTAJ
Anonymous - 27-04-2007, 14:01

No świetnie, to teraz zniżkę trzeba załatwić nie ?
Anonymous - 27-04-2007, 21:31

Chlopaki noooo... Specjalnie nic nie mowie, bo czekam az przyjda do sprawdzenia (doswiadczenie nakazuje sie upewnic czy wszystko pasuje itd. itp.) zanim oswiadcze, ze juz sa i mozna zamawiac, ale widac ktos mi tu nie ufa :twisted: :wink:
W poniedzialek maja wyslac do mnie juz tarcze, postaram sie odrazu jak tylko przyjda je zalozyc no i przekazac ostateczne wnioski, zeby sie wrazie czego nie "nacieli" wszyscy, ale jak juz nie mozecie wytrzymac to prosze bardzo :)
Co do znizki - to dla klubowiczow jest wytargowana na 10% (prosze zaznaczyc to przy zamawianiu u producenta) - wiecej nie da rady ze wzgledu na "chodliwosc" towaru, koszty i brak konkurencji :biggrin:
Aha i zamawiajcie bezposrednio na stronie producenta - http://moman.pl/index.php...pis&k=21&id=117 Bedzie jeszcze 2 PLN taniej niz przez allegro :lol:

Anonymous - 29-04-2007, 12:21

Dzięki wielkie Simones za informacje wróce z majówki i zamawiam. Obwódki wyglądają super :biggrin:
Pozdrawiam !!!!

Anonymous - 08-05-2007, 12:54

Simones - no i co z tarczkami. pasują - nie pasują ?????
Anonymous - 09-05-2007, 23:59

No doslownie pol godziny temu listonosz przyniosl - nie dosc, ze poczta ma terminy takie jakie ma, to jeszcze ten dlugi weekend sprawily, ze szlo to 8 dni. Pierwsze spostrzezenia sa takie, ze inwerter zrobili duzo mniejszy niz byl do niedawna no i wszystko bardzo ladnie zapakowane. Dzis niestety nie dam rady ich zalozyc, ale jutro napewno znajde czas, wiec wieczorem mozecie spodziewac sie opisu a moze nawet zdjec 8) :mrgreen:

Dodano 9.05.2007

No i juz, po wielu miesiacach "walk" w koncu moge oznajmic, ze indiglo zalozone. Co prawda tak jak sie spodziewalem nie obeszlo sie bez pewnego bledu (wtyk tarczy temp. zawadza o scianke obudowy), ale jeszcze dzis im to przekaze i mysle ze na dniach bedzie juz wszystko idealnie. Ja zalozylem z tym "bublem" (poprostu jeden rog niewidoczny jest przygnieciony przez obudowe) ale nie przeszkadza to jak widac narazie w dzialaniu. Zeby jednak po jakims czasie nie doszlo do uszkodzenia proponuje zaczekac na ta ostatnia poprawke i bedzie mozna zamawiac tarcze do woli :mrgreen:
Specjalnie czekalem az sie sciemni, zeby zrobic fotki wiec zgodnie z obietnica:

i jak? 8) :twisted: 8) \:D/
Oczywiscie zdjecia nawet w polowie nie oddaja rzeczywistego efektu, ale tak zeby Was zachecic :P

piwkotom - 10-05-2007, 00:08

nooo to gratki :)
wyglada super. Udalo sie bez sciagania wskazowek jak mam nadzieje?
pzdr :)

Anonymous - 10-05-2007, 00:13

Oczywiscie bez sciagania starych tarcz i wskazowek. W razie klopotow przy instalacji sluze pomoca - ale to bajecznie proste, trzeba tylko z 1h czasu, troche checi, super gluta i dobrze miec lutownice (choc niekoniecznie). Jakby co to sluze pomoca.
xcracing - 10-05-2007, 10:02

Ajajaj, Simones ja już i tak się nie mogę tych tarcz doczekać a Ty jeszcze fotki załączyłeś i apetyt mi jeszcze wzrósł :wink:
Świetnie wyglądają!!!!!!!

Anonymous - 10-05-2007, 12:43

Tarcze bleee, z Gala zrobić skode octavie. Dobrze ze choć napis galant jest, bedzie wiadomo w czym się siedzi ;)
Krzyzak - 10-05-2007, 13:33

no mi tez sie nie podoba - zrobilo sie strasznie oczoj..bne
po prostu kompletnie to nie pasuje do tego auta...

Rafal_Szczecin - 10-05-2007, 13:55

ale mnie sie tam zdaje, ze to nie Wam sie powinno podobac, tylko wlascicielowi, jezeli on jest z tego zadowolony, to chyba wszystko G .
a czy sie podoba czy nie , to rzecz gustu, ja tam ocenie na zywo :D