To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - ...@mitsumaniaki.com - czyli rozdajemy prezenty :)

raddex - 26-10-2005, 19:43

Firebee napisał/a:
tak czy inaczej macie wybór skrzynka albo przekierowanie.. a im wiecej osob bierze przekierowanie tym wieksze robia sie skrzynki:P
Pozdro
Firu¶..

nie za bardzo tego rozumiem, czy moglbym prosic o wyjasnienie dokladniej

Firebee - 26-10-2005, 19:58

Efa! działa, działa, więc możesz to sama sobie przekierować (wtedy nie zaznaczaj by kopiował na tego maila tez, bo to nie bedzie mialo sensu)
Firebee - 26-10-2005, 20:00

raddex napisał/a:
Firebee napisał/a:
tak czy inaczej macie wybór skrzynka albo przekierowanie.. a im wiecej osob bierze przekierowanie tym wieksze robia sie skrzynki:P
Pozdro
Firu¶..

nie za bardzo tego rozumiem, czy moglbym prosic o wyjasnienie dokladniej

to znaczy, że przy przekierowaniu maila na Twoj± skrzynkę, nie zabierasz praktycznie miejsca na naszym serwerze, a pula miejsca na serwerze jest okre¶lona, z jakiego¶tam mojego podziału wychodzi, że narazie mogę przeznaczyć po 3MB dla każdego, je¶li osoby będ± brały przekierowania, to pula do podziału będzie większa dla pozostałych i będę mógł pozwiększać miejsca na skrzynkach..

Pozdrawiam
Firek

raddex - 26-10-2005, 21:19

dzieki za wyjasnienia, cos mi umysl zastygl, juz rozumiem :)
Anonymous - 27-12-2005, 22:35

dzieki i ja otrzymałem własnego e-maila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Firebee - 22-02-2006, 21:08

a wiec prezentow przedurodzinowych ciag dalszy:

Prosze o kontakt na pw osoby, ktore sa czlonkami Naszego Klubu i maja powyzej 50 postów w celu przyznania nowego adresu e-mailowego:)
W informacji prosze o podanie tresci jaka chcecie miec przed @mitsumaniaki.com oraz numeru klubowego.

Pozdrawiam
żFirek..

tylko Muchomorka brak :P