MitsuManiaki.com - ...@mitsumaniaki.com - czyli rozdajemy prezenty :)
raddex - 26-10-2005, 19:43
Firebee napisał/a: | tak czy inaczej macie wybór skrzynka albo przekierowanie.. a im wiecej osob bierze przekierowanie tym wieksze robia sie skrzynki:P
Pozdro
Firu¶.. |
nie za bardzo tego rozumiem, czy moglbym prosic o wyjasnienie dokladniej
Firebee - 26-10-2005, 19:58
Efa! działa, działa, więc możesz to sama sobie przekierować (wtedy nie zaznaczaj by kopiował na tego maila tez, bo to nie bedzie mialo sensu)
Firebee - 26-10-2005, 20:00
raddex napisał/a: | Firebee napisał/a: | tak czy inaczej macie wybór skrzynka albo przekierowanie.. a im wiecej osob bierze przekierowanie tym wieksze robia sie skrzynki:P
Pozdro
Firu¶.. |
nie za bardzo tego rozumiem, czy moglbym prosic o wyjasnienie dokladniej |
to znaczy, że przy przekierowaniu maila na Twoj± skrzynkę, nie zabierasz praktycznie miejsca na naszym serwerze, a pula miejsca na serwerze jest okre¶lona, z jakiego¶tam mojego podziału wychodzi, że narazie mogę przeznaczyć po 3MB dla każdego, je¶li osoby będ± brały przekierowania, to pula do podziału będzie większa dla pozostałych i będę mógł pozwiększać miejsca na skrzynkach..
Pozdrawiam
Firek
raddex - 26-10-2005, 21:19
dzieki za wyjasnienia, cos mi umysl zastygl, juz rozumiem
Anonymous - 27-12-2005, 22:35
dzieki i ja otrzymałem własnego e-maila
Firebee - 22-02-2006, 21:08
a wiec prezentow przedurodzinowych ciag dalszy:
Prosze o kontakt na pw osoby, ktore sa czlonkami Naszego Klubu i maja powyzej 50 postów w celu przyznania nowego adresu e-mailowego:)
W informacji prosze o podanie tresci jaka chcecie miec przed @mitsumaniaki.com oraz numeru klubowego.
Pozdrawiam
żFirek..
tylko Muchomorka brak
|
|
|