To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Gwiazdeczka :)

Lipa - 13-11-2014, 08:41

Mnie najbardziej razi ten kołowrotek :roll: przy fotelu kierowcy :P
KsiadzRobak - 13-11-2014, 09:08

Jeśli mogę się wypowiedzieć, to wnętrze ogólnie wygląda jak z aut sprzed 20 lat - co nie jest minusem, bo akurat te nowoczesne mi się nie podobają. Jednak fotele wyglądają okropnie... dobrze, że chociaż siedzi się na nich w miarę komfortowo.
betka17 - 15-11-2014, 15:34

Lipa napisał/a:
Eee,to dzikie kraje są, nie lubić :P

P.S.
betka17 napisał/a:
chcę się pochwalić- dziś WJECHAŁAM W BRAMĘ

Zaraz mi się przypomina :P

https://www.youtube.com/watch?v=w4j2QXfFFFE

dobrze,że ludzi nie ma teraz :D o mało co ze s miechu nie spadłam ze stołka w robocie :D niestety,jak tak brawurowo nie wjeżdżam :badgrin:

betka17 - 15-11-2014, 15:37

eremita napisał/a:
Te zdjęcia mnie rozbawiły "koło" "wlew paliwa"

co Cię tak rozbawiło? może ktoś nie wie, jak wyglądają wymienione części samochodu! ja np.znam wiele haseł: wał korbowy, przekładnia, amortyzatory,ale ani razu w życiu ich nie widziałam, są dla mnie legendą miejską :axe:

betka17 - 15-11-2014, 15:55

jak wsiadłam podczas jazdy próbnej, to popatrzyłam krytycznie do tyłu i na lusterko wsteczne. Zapytałam pana z Mitsubishi,czy może produkują większe lusterka wsteczne. odpowiedź była negatywna,ale ojciec mnie pocieszył,że zawsze mogę wziąć lustro z łazienki :D no to spytałam pana, czy może mogłabym dostać egzemplarz z większą, szerszą tylną szybą. Odpowiedź znów była negatywna ku mojemu zaskoczeniu :wink: ale patrząc na to wszystko realnie, to mimo małej tylnej szyby, lusterka boczne są super!!!!!!! są moim zdaniem większe niż w moim starym Uniaczu i lepiej ustawione, więcej w nich widzę co wprawia mnie w ekstazę każdego dnia :rolleyes:
promatti - 15-11-2014, 22:40

Autko się prezentuje swietnie i oby Ci służyło wedle oczekiwań 😃.
betka17 - 22-11-2014, 08:05

Za godzinę Gwiazdeczka będzie miała zmieniane opony.
eremita - 22-11-2014, 08:48

betka17 napisał/a:
eremita napisał/a:
Te zdjęcia mnie rozbawiły "koło" "wlew paliwa"

co Cię tak rozbawiło? może ktoś nie wie, jak wyglądają wymienione części samochodu! ja np.znam wiele haseł: wał korbowy, przekładnia, amortyzatory,ale ani razu w życiu ich nie widziałam, są dla mnie legendą miejską :axe:

Skoro są tacy co nie widzieli koła czy klapki paliwa :mrgreen:

betka17 - 15-01-2015, 23:12

Jupi!!! Spalanie paliwa mi spada :) nie doszłam do wartości podawanych przez producenta,ale widzę zmianę na lepsze,bo dziś spadło nawet do ok.7 L!!!
promatti - 19-01-2015, 16:50

ale to w miescie czy trasie? :)
betka17 - 20-01-2015, 21:30

promatti napisał/a:
ale to w miescie czy trasie? :)

w mieście, ja jeżdżę tylko od Gdańska do Sopotu, tzn. do pracy mam z 5 km, więc w połowie drogi już auto jest rozgrzane :D no,a potem znów parkujemy :P na trasie już mi pokazało ok. 5L/100,a nawet ciut mniej.

polaff - 21-01-2015, 22:39

betka17, jaki to autko ma silnik?
MichciuGT - 22-01-2015, 10:14

polaff zazwyczaj takie rzeczy są na 1 stronie:
"biały kolor, ale za to lepszą wersję-1,2 Invite. Pojemność silnika 1193, paliwo benzyna, skrzynia manualna (lubię sobie pogrzebać, automaty mnie nie podniecają :P ) Oponki mają 14 cali"

betka17
jak możesz to edytuj swój pierwszy post i w nim opisz jaki masz model, silnik, koła, wyposażenie itd. :)