To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Tuning - Czas na obwodki chromowe zegarow

Anonymous - 28-03-2007, 18:00

Dodano 27.03.2007
no TOMI i Piwkotom czekamy jeszcze tylko na Was, dawac, dawac, zanim Dido sie rozmysli z tymi znizkami :wink: :mrgreen: [/quote]

Pwkotom dzisiaj zobowiazał sie wysłać kase za siebie za mnie i z wiec juz chyba spoko. jesli jutro bedziesz miał kase na koncie u siebie jaki jest realny termin dostawy .moze być priv

Anonymous - 30-03-2007, 17:42

Dziekuje wszystkim za wplaty, kasa zostala juz przelana na konto firmy i w poniedzialek ramki do kazdego zostana wyslane. Jak juz zamontujecie to pochwalcie sie fotkami i wrazeniami 8)
piwkotom - 30-03-2007, 18:01

Jeszcze poczekamy na tarcze indiglo, bo po kiego grzyba dwa razy tam grzebac? ;)
Anonymous - 30-03-2007, 18:15

piwkotom napisał/a:
Jeszcze poczekamy na tarcze indiglo, bo po kiego grzyba dwa razy tam grzebac? ;)

Ja napewno sie pochwale bo na tarcze nie bede czekał bo najpierw musze je oblukac u Ciebie

Anonymous - 30-03-2007, 19:18

Indiglo maja byc do odbioru w polowie kwietnia, natomiast czy warto z obwodkami czekac??? Biorac od uwage, ze wystarczy odkrecic 2 srubki, zdjac oslone, nastepnie z zatrzaskow wypiac plexe, a po niej ten czarny plastik, wcisnac w niego obwodki i spowrotem zalozyc te 3 elementy i wkrecic 2 srubki to chyba nie. Demontaz licznika to chyba najprostsze co moze byc w Galancie tymbardziej, ze nie ma on zadnych przewodow tylko podlacza sie go na wcisk wtyczka-gniazdko. Przy okazji przetrenujecie sobie to przed montazem indiglo :mrgreen:
piwkotom - 30-03-2007, 19:32

ale do tego to trzeba srubokret znalezc, wiec nie takie hop siup :p
Anonymous - 30-03-2007, 19:38

Fakt, nie pomyslalem... to bedzie trza do serwisu oddac... tylko zeby oni mieli taki srubokret... :lol:
Anonymous - 06-04-2007, 11:49

A co jeśli ja też bym chciał to nabyć teraz :?:
Anonymous - 06-04-2007, 13:36

Teraz to sprzedajemy jajka na wielkanoc ;) Swiateczny zart oczywiscie.
Zapytam jaka bylaby cena, w ogole postaram sie zrobic te 60 dla takich Drout-ow indywidualistow :wink: :lol:

Anonymous - 06-04-2007, 15:30

OK będę czekał na znak sygnał co i jak bo faktycznie ładnie to wyszło :mrgreen:
szosty - 06-04-2007, 16:16

witam

do mnie doszły w stanie wzorowym, zapakowane solidnie... no i są piękne... nie moge doczekać się założenia...

pozdrawiam
i wesołego jaja

Anonymous - 06-04-2007, 16:23

No i macie co chcecie - wujek Simon zalatwil a wiec oglaszam wszem i wobec (Mitsuaniakow ma sie rozumiec tylko) ze:

:!: OBWODKI DO GALANTA SA PO 60 PLN KUPUJAC INDYWIDUALNIE ALE NA HASLO "MITSUMANIAKI" :!:

Tu jest adres strony producenta - znajdziecie tam kontakt i wszystko co potrzebne DiDo

Ciesze sie, ze pierwsi chetni juz otrzymali towar i sa zadowoleni. Dziekuje za wspolprace i zapraszam do upiekszania naszych rekinow.
Pozdro!

Robson86 - 06-04-2007, 17:01

Przepraszam za OT ale w Carismie tez te obwodki swietnie wygladaja :)

jeszcze przemysle sprawe :twisted:
pozdroo

xcracing - 06-04-2007, 21:18

Wróciłem dziś z pracy, patrzę a tu jakaś paczka na stole leży...
piętnaście minut później cieszyły moje oczy piękne - zamontowane już ramki zegarów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nawet sie nie przebierałem tylko odrazy poleciałem do samochodu montować :biggrin:
Idealnie pasują, świetny i prosty sposób montażu. No, to teraz tylko na zegary indiglo czekam :mrgreen: :mrgreen:
Dzięki Simones za załatwienie tych pięknych ramek!

Anonymous - 07-04-2007, 08:01

Najlepsze dla mnie podziekowanie to jak sie podobaja i ciesza oko :rolleyes: