To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Koniec sedanów mitsubishi :(

Hornet - 18-11-2016, 22:59

milo napisał/a:
ale wkraczać na jeden tor i nastwiać sie tylko na produkcje suvów to nie wiem czy jest to dobry pomysł

Raczej nie. Mody przemijają. A dzisiaj brakuje na rynku takich tworów jak np Lancer kombi czy następca Galanta. Wbrew pozorom nie wszyscy chcą suw-ów...

po.miras - 18-11-2016, 23:11

Hornet napisał/a:
milo napisał/a:
ale wkraczać na jeden tor i nastwiać sie tylko na produkcje suvów to nie wiem czy jest to dobry pomysł

Raczej nie. Mody przemijają. A dzisiaj brakuje na rynku takich tworów jak np Lancer kombi czy następca Galanta. Wbrew pozorom nie wszyscy chcą suw-ów...

Dobrze mówi, dać Mu wódki ;)

Jackie - 19-11-2016, 10:05

Hornet napisał/a:
Wbrew pozorom nie wszyscy chcą suw-ów...

I tak i nie... Według statystyk crossovery już zdetronizowały compacty a przecież segment C jest najczęściej wybierany jako flota. Ale zgadzam się, że mody przemijają i jest zagrożenie, że wszyscy, którzy robią tylko SUVy mogą obudzić się z ręką w nocniku. Dlatego też bardzo mnie cieszy mariaż z Renault bo to oznacza również małe i średnie osobówki a jakie one będą? Czas pokaże.
Pozdrawiam

piomic - 25-11-2016, 18:20

Jackie napisał/a:
Nie wiem czego będziesz szukał ale wchodzi nowy ASX w 2018 roku i nowy Outlander
Też nie wiem. Na pewno samochodu który mi się spodoba. Obecny ASX nie spełnia tego wymogu, Outek (IMHO oczywiście) z modelu na model coraz brzydszy. Jakby dać im większe silniki to może no ale to nierealne.
promatti - 10-12-2016, 13:05

piomic napisał/a:
Jackie napisał/a:
Nie wiem czego będziesz szukał ale wchodzi nowy ASX w 2018 roku i nowy Outlander
Też nie wiem. Na pewno samochodu który mi się spodoba. Obecny ASX nie spełnia tego wymogu, Outek (IMHO oczywiście) z modelu na model coraz brzydszy. Jakby dać im większe silniki to może no ale to nierealne.

Jakiego wymogu Ci nie spełnia ASX, a Outlander tak? To jest to samo auto z inna budą. :)

Piwor - 11-01-2017, 20:39

promatti, silniki, ale tutaj plusem jest (był) 1.8 DiD.
Hornet - 16-02-2017, 15:11

Jednak będzie następny Lancer, ale nie u nas...
http://motoryzacja.interi...est,nId,2352786