| 

| Chcę Kupić Outlandera - [I 2.0 Turbo] Białystok

Georg - 16-06-2015, 08:09

Powłoki ceramiczne... kolejna odsłona nanotechnologii - panaceum na wszystkie bolączki tego świata.
   MadziaQ.. - 17-06-2015, 14:36

| macia napisał/a: |  	  | Miałem Diamondbrite, na którą to powłokę dają ponoć 10 lat gwarancji   W związku z tym, jak lakier wyglądał po roku czy dwóch latach, uznałem, że nawet nie warto czytać warunków gwarancji
   | 

A czy mógłbyś kolego rozwinąć temat wyglądu auta po roku czy po dwóch?
 Nigdzie nie mogłam znaleźć informacji jak wygląda samochód jak ta ceramika zaczyna schodzić z auta a to jest dość istotna kwestia jak dla mnie.
 W@sio - 18-06-2015, 06:22

| MadziaQ.. napisał/a: |  	  | A czy mógłbyś kolego rozwinąć temat wyglądu auta po roku czy po dwóch? | 
 Pozwolę sobie odpowiedzieć w imieniu Maćka - Madziu, wyglądało to dość makabrycznie, lakier wyglądał jak wypłowiały, był dość szorstki w dotyku, żeby cokolwiek dało się z tym zrobić glinkowaliśmy około 4 godzin, potem Swirl-x i ręcznie nakładaliśmy wosk Finish care pink wax carnabula i jako tako udało się przywrócić głębię koloru.
 Dla pełnego efektu trzeba by polerować mechanicznie auto pastą polerską, ale nie byliśmy wówczas w posiadaniu polerki z odpowiednimi padami.

Ale to nie jest temat auto detalingu, toteż proszę kończmy OT
 Swierszcz82 - 18-06-2015, 23:02

Witam,
 jeśli można się podłączyć,

a co byście mogli powiedzieć o czymś takim ?

I jak wygląda możliwość założenia gazu do tego silnika ?

http://olx.pl/oferta/mits...html#918ce06e61
 W@sio - 19-06-2015, 04:54

Trzeba by go dokładnie obejrzeć. Zwrócić uwagę na klosze lamp, ogólnie na blacharkę itp. Zaś co do gazu, to ten silnik gazuje się bez większych problemów
   Swierszcz82 - 19-06-2015, 23:00

| W@sio napisał/a: |  	  | Trzeba by go dokładnie obejrzeć. Zwrócić uwagę na klosze lamp, ogólnie na blacharkę itp. Zaś co do gazu, to ten silnik gazuje się bez większych problemów   | 

A o co chodzi z pękającymi kloszami ?
 Po czym poznac że jest to wersja która ma te nieszczęsne klosze ?
 W@sio - 22-06-2015, 09:49

link

Przeczytaj temat

|  | 
 |  |