Nasze Mi¶ki - Galant Elegance w Sporcie 00' 

Hugo - 03-08-2015, 16:50

| Tomi89 napisał/a: | 	 		  | Wykrecajac sonde lambda jakie jest prawdopodobienstwo ze mozna ja uszkodzic czy nie ma z tym zbytnio problemu | 	   Małe.
												 Tomi89 - 05-08-2015, 12:50
  Wczoraj przyjechala ori uzywka sondy, za jakis czas okaze sie czy problem byl w zamienniku...

Btw..

Miskowych zmian ciag dalszy    Autko powedrowalo dzisiaj do blacharza/lakiernika na jakies 2 tyg w celu odmlodzenia     zazyczylem sobie fotorelacje z przebiegu prac takze zdjecia wrzuce jak odbiore autko  
												 mjsystem - 05-08-2015, 15:51

| Tomi89 napisał/a: | 	 		  | Wczoraj przyjechala ori uzywka sondy, za jakis czas okaze sie czy problem byl w zamienniku... | 	  Jak najbardziej     

| Tomi89 napisał/a: | 	 		  |  Autko powedrowalo dzisiaj do blacharza/lakiernika na jakies 2 tyg w celu odmlodzenia | 	  Będziesz miał ładniejsze niż ja         

PS. Dzięki Tomek za cynk do drzwi   
												 Tomi89 - 05-08-2015, 16:11

| mjsystem napisał/a: | 	 		  | Będziesz miał ładniejsze niż ja      | 	  

To jeszcze nie koniec      efekt koncowy bedzie widac kilka dni przed zlotem     

| mjsystem napisał/a: | 	 		  | PS. Dzięki Tomek za cynk do drzwi   | 	  

Zaden problem    Mam nadzieje ze juz sprawdzone i stan jest zadowalajacy  
												 mjsystem - 05-08-2015, 16:14

| Tomi89 napisał/a: | 	 		  

mjsystem napisał/a:

PS. Dzięki Tomek za cynk do drzwi

Zaden problem  Mam nadzieje ze juz sprawdzone i stan jest zadowalajacy  | 	  Dzi¶ Sławek zabiera do domu, za dwa tygodnie zabieram   
												 Tomi89 - 05-08-2015, 16:19

| mjsystem napisał/a: | 	 		  | Dzi¶ Sławek zabiera do domu, za dwa tygodnie zabieram   | 	  

mjsystem - 05-08-2015, 17:18
  Już s±     Dzięki łansegen Tomi   
												 Tomi89 - 22-08-2015, 13:34
  Kilka zdjec na szybko z przebiegu prac u blacharza/lakiernika    zdjecia robione w sloncu wiec szalu nie ma    Micha sie ucieszyla bo kupujac zza zachodniej granicy teraz mam pewnosc ze oprocz dzwona w tyl za mojej juz kadencji Misiek nie dostal nigdzie wiecej   

mjsystem - 22-08-2015, 13:55
  Ile Cię to będzie kosztowało?
												 Hugo - 22-08-2015, 14:28
  Jakie masz Webasto? Tzn. jakiej firmy i jaki model?
												 Tomi89 - 22-08-2015, 17:23

| mjsystem napisał/a: | 	 		  | Ile Cię to będzie kosztowało? | 	  

Z blacharka reparaturki itp itd i malowanie całego bez dachu 4,5
												 Tomi89 - 22-08-2015, 17:26

| Hugo napisał/a: | 	 		  | Jakie masz Webasto? Tzn. jakiej firmy i jaki model? | 	  

Webasto tyle co widziałem marki Webasto    a jaki model powiem Ci jak odbiorę auto w czwartek bo papiery tam zostawiłem, chyba że będę przyjeżdżał koło firmy to zajade  
												 Hugo - 22-08-2015, 20:11
  Super, jak możesz to sprawdĽ jaki model i będę miał do Ciebie parę pytań   
												 Tomi89 - 22-08-2015, 20:38

| Hugo napisał/a: | 	 		  Super, jak możesz to sprawdĽ jaki model i będę miał do Ciebie parę pytań     | 	  

Postaram się w miarę możliwo¶ci bo ten tydzień będzie napięty i to bardzo, w czwartek mi go oddadz± i jeszcze muszę parę rzeczy w nim ogarn±ć a w nocy wyjazd to nie wiem czy się uda zajrzeć na forum ale jak się nie uda to na pewno na zlocie będzie okazja do pogadania  
												 Tomi89 - 24-08-2015, 10:43
  Niestety autko nie bedzie wygladalo na zlot tak jak sobie to zamierzylem   , brak terminow w tym tygodniu w firmach aby wszystko ogarnac, bedzie trzeba zrobic to po zlocie   

| 

|  

|