Outlander III GEN Techniczne - Jaki olej do 2.0 benzyna
Grimm - 03-12-2015, 10:34
Portugal napisał/a: | Grimm napisał/a: | fatalne plastiki |
Chyba przesadzasz...wszystko miękkie i nie słychać żadnych trzasków ... |
Wrócimy do tej rozmowy po roku użytkowania przez Ciebie auta, okej?
Komandor - 03-12-2015, 16:22
Portugal napisał/a: | Grimm napisał/a: | fatalne plastiki |
Zachwyt szybko mija a Outlander zostaje i trzeba jakoś z tym żyć...
Grimm - 03-12-2015, 16:27
Komandor napisał/a: | Portugal napisał/a: | Grimm napisał/a: | fatalne plastiki |
Zachwyt szybko mija a Outlander zostaje i trzeba jakoś z nim żyć... |
Trafiłeś w punkt
rezon - 05-12-2015, 09:03
Grimm napisał/a: | 5 letnią PEŁNĄ gwarancję producenta. | to poczekaj z zachwytami, aż zaczniesz z niej korzystać... Wymiana halogenu na gwarancji - dwie wizyty w ASO, pomimo tego, że mieli na stanie. Padające wadliwe sprzęgła 2.2 - kierowcy nie potrafią jeździć....
Jaad - 05-12-2015, 14:11
Zastanawia mnie jaki jest cel ośmieszaczy i zniechęcaczy na tym forum ? Jakieś kompleksiki ?
Grimm - 05-12-2015, 14:28
Jaad napisał/a: | Zastanawia mnie jaki jest cel ośmieszaczy i zniechęcaczy na tym forum ? Jakieś kompleksiki ? |
Sam się zastanawiałem nad tym w momencie kiedy założyłem tu konto. Jak na razie wszystko na gwarancji jest wymieniane bez problemu a były to rzeczy o wartości ponad 16 000 PLN.
PiotrKw - 05-12-2015, 16:39
Jaad napisał/a: | Zastanawia mnie jaki jest cel ośmieszaczy i zniechęcaczy na tym forum ? |
Hm... bo widzisz , pesymista to w gruncie rzeczy optymista , tylko... że dobrze poinformowany
regon - 05-12-2015, 20:39
Cytat: | Jak na razie wszystko na gwarancji jest wymieniane bez problemu a były to rzeczy o wartości ponad 16 000 PLN. |
wow, super! Tylko dlaczego się sypie na gwarancji i to na taką sumę ?
rezon - 05-12-2015, 21:45
Jaad napisał/a: | Jakieś kompleksiki ? | nie, tylko doświadczenia z naprawami gwarancyjnymi różnych marek. Mitsu też....
Portugal - 10-12-2015, 20:40
Grimm napisał/a: | Portugal napisał/a: | Grimm napisał/a: | fatalne plastiki |
Wrócimy do tej rozmowy po roku użytkowania przez Ciebie auta, okej? |
6 lat przejeździłem dieselkiem 2.0 did i jakoś nie zmieniłem marki...
Teraz benzynka...
rezon - 20-12-2015, 12:48
congito napisał/a: | Co z tematem ??? | wystarczy przeczytać pierwszą stronę...
Lesiun - 04-01-2016, 00:14
SPAM niskiej jakości.
apg2312 - 04-01-2016, 00:41
Lesiun napisał/a: | Ja polecam ten olej: SPAM kupuję go już od lat w tym sklepie i towar jest wysokiej jakości. |
Szczerze ?
Jeśli o mnie chodzi, to możesz wlewać sobie do silnika olej rzepakowy z supermarketu. Twoje auto, i nikomu nic do tego.
Ale może nim napiszesz następnego reklamowego posta, to przynajmniej przeczytaj tytuł tematu.
Bo trzeba być co najmniej ślepym, żeby do "2.0 benzyna" polecać kiepski, półsyntetyczny olej dedykowany do diesla.
Portugal - 26-09-2016, 20:23
Grimm napisał/a: | Portugal napisał/a: | Grimm napisał/a: | fatalne plastiki |
Wrócimy do tej rozmowy po roku użytkowania przez Ciebie auta, okej? |
Niedługo roczek i 20k km...zaprosiłbym...
[ Dodano: 26-09-2016, 20:25 ]
Grimm napisał/a: | rezon napisał/a: | Grimm napisał/a: | Millers EE Longlife ECO 5w30 | i bardzo dobrze. Bardzo ciekawy olej. Gdybyś miał wyświetlaną temp. oleju to zobaczyłbyś o kilka stopni mniej niż na poprzednim - czyli albo lepiej odprowadza ciepło, albo lepiej redukuje tarcie. Tak miałem przy przejściu w Superbie z fabrycznego na Millersa XF, i tak samo przy zmianie XF na EE |
Wreszcie sensowna opinia zwłaszcza, że wcześniej o tym oleju i marce nie miałem zielonego pojęcia. Dzięki rezon |
Czy to o tego chodzi...??? Chyba się skuszę...
https://filtrytotu.pl/pl/oleje-silnikowe/10921-millers-oils-ee-longlife-eco-5w30-5l.html
Grimm - 26-09-2016, 22:03
Portugal dokładnie ten
|
|
|