[02-06]Lancer CS0 - Gumy i tuleje - polecane firmy
Haiku - 23-02-2017, 08:24
cobretti napisał/a: | Ja ponad pół roku temu to robiłem ale komplet pasował z gala tylko nie 8 a 12 tulejek kupiłem. Jak dotąd żadnych śladów zużycia. | Możesz podać link albo numery części jakie adoptowałeś do Lancera ?
maciej_edi - 07-03-2017, 13:31
No to jestem Po długich walkach zamontowałem gumy stabilizatora tył i tuleje wahacza przód. niestety nie dobrałem się do gum stabilizatora przód potrzeba więcej czasu.
Ale o efektach:
-jest lepiej czyt. sztywniej . Mam wrażenie jakby przód na wybojach bardziej dociskał do drogi, nie gubił tak przyczepności. Na pewno czuć ze stał się twardszy. czy wytrzyma 10lat? Nie wiem, mi wystarczy jak wytrzyma okres gwarancji czyli 2lata. Przy wymianie tulei wahacza średni co pół roku i tak będę zadowolony.
Ogólnie polecam ja za zestaw ze zdjęcia zapłaciłem 270pln już z przesyłką
P.S. Zapomniałem dodać że jak szukałem poli do lancerka to natknąłem się na to :
http://poliuretan-fortuna.ru/katalog/mitsubishi/
pisałem maila ale bez odzewu. Jednak import tych rzeczy był by wskazany, i ceny powalające
cobretti - 07-03-2017, 20:56
Hej. Widzę zestaw z Olkusza, ja w poprzedniej mazdzie miałem cały przód na nich. I powiem Ci czad, rozjeżdrzasz robaka i jesteś w stanie stwierdzić ile miał odnóży a tak na serio raz na sezon trza smarować bo trzeszczy jak stara szafa, a bynajmniej ja tak musiałem. Może dlatego że MX "nie stygł" i kilometrów sporo, ale w moim przypadku te tuleje uważam za nie do zdarcia.
Tylko bądź chojniejszy w szczegóły jakim to cudem masz taki zestaw bo szukałem u nich i nie było da Sc'a tylko gale i outki i evo.
A jedynie co to gumki na łączniki staba z gala kupiłem w liczbie 12tu sztuk.
maciej_edi - 08-03-2017, 05:26
To proste😷
Dzwonisz do pana Grzegorza mowisz co Ci potrzepa podajesz wymiar i za tydzien towar jest juz u Ciebie 😈😈😈
|
|
|