[02-06]Lancer CS0 - [CS9 2.0DOHC] Kupnco Lancera Kombi - pytania
cobretti - 18-02-2016, 23:40
remi napisał/a: | Też chcę takę kratkę!......i oczywiście wyszarpany katalizator. | Hehe kolega z forum na fejsie się ogłosił i byłem bardzo szybki , ledwo napisał a ja zaklepałem a z katem to mnie zaskoczyłeś w prawdzie czy błędu czy dziwnego dźwięku żadnego nie ma ale z ciekawości zerknąć muszę. Przy próbie wstawienia mungena zauważyłem że końcowy był rozcinany i spawany od góry . Po co nie wiem chodzi cicho, nawet za cicho, a w ogóle nie było puchy kąta czy tylko pusty w środku, a i pierwszy czy drugi?
wichura1 - 19-02-2016, 09:28
remi napisał/a: | Też chcę takę kratkę!! |
Mówisz masz dowiedz się za ile sprzeda tę kratkę, którą ma na zdjęciu: http://allegro.pl/mitsubi...5542060988.html
Hornet napisał/a: | [.......Mi pasuje akurat jego niskość, bo przez to widoczność jest lepsza, a mało kiedy jeździ się z bagażnikiem załadowanym po dach. |
Widoczności do tyłu to nie ma żadnej. Myślałem , że Carisma po poprzednim Lancerze CB0 miała fatalną widoczność do tyłu. Myliłem się.
Ale nie narzekam, mam Lancera CS3W 1.6 2006 od 1,5 miesiąca i już się w nim zakochałem. Cóż jestem po prostu Mitsumaniakiem
remi - 19-02-2016, 11:57
Nie mam drugiego kata. Nie wywala błędów, jedzie normalnie, jednak faktycznie wydaje mi się, że powinno być ciszej, znaczy się nie jest głośno, ale przy pewnych obrotach wpada w lekki rezonans...zrobiś to. Jeśli chodzi o kratkę to dzięki za linka, jednak koleś chwilowo nie odbiera.
|
|
|