To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Ostatni spot roku 2015

volve - 02-01-2016, 16:25

Marcin-Krak napisał/a:
Ups. Trzeba znów znaleźć czas na częstsze odwiedziny forum ;)

Tak się tłumacz...przestraszyłeś się, że ja jestem w Krakowie i dlatego nie przyjechałeś :p

gzesiolek - 05-01-2016, 14:12

Ja niestety nie wyrwalem sie z pracy... a Mazda i tak byla zaanektowana przez malzonke ;)

Pozdrawiam

tomasek36 - 05-01-2016, 21:54

Zima.. śnieg. . A może jakieś kręciołki można gdzieś zorganizować?
mkm - 06-01-2016, 15:41

Szukaj miejsca, gdzie się kół nie pourywa i ludzi nie staranuje :mrgreen:

Moje miejscówki zabudowali lub przerobili na osiedla/parkingi, a gonić się z ochroną marketów osobiście mi się nie uśmiecha :wink:

Golotheman - 07-01-2016, 07:56

Dokładnie. Jak widziałem z okna, jak kręcą bączki na pasie przy muzeum lotnictwa, to żal mi się zrobiło tych aut. Te płyty tak są skruszone i wybałuszone, że nie nadają się do jeżdżenia na rowerze a co dopiero dla auta. A sam byłem kiedyś świadkiem, że jacyś kolesie się ustawili przy wjeździe od bora właśnie na to lotnisko, to policja się pojawiła po 30 sekundach i ich zgarnęła/spisała. Weź niech ci się coś stanie, zadzwon na 997, to usłyszysz ze może za pół godziny się pojawią albo w ogóle... Nie ma gdzie pocudować w Krakowie. Tylko na torze do poślizgów koło stella.
mkm - 07-01-2016, 20:02

Zmieniając na chwilę temat...

Cały czas trwają rezerwacje miejsc na Ogólnopolski Zlot 2016 w tym temacie:

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=19

telewizoor - 07-01-2016, 22:31

Ja nie dałem rady pod koniec roku - sylwester :twisted: Ale jestem chętny na następny spot bo jednak galant zostaje u mnie :mrgreen:
Marcin-Krak - 08-01-2016, 22:30

volve napisał/a:
Tak się tłumacz...przestraszyłeś się, że ja jestem w Krakowie i dlatego nie przyjechałeś :p

Trzeba się kulturalnie i grzecznie zapowiedzieć - wysłać zaproszenie gołębiem czy coś :D
A nie tak ;) Zapisz się na korepetycji z sawo a wiwru u Alfreda :mrgreen:

volve - 09-01-2016, 10:42

Marcin-Krak napisał/a:
Zapisz się na korepetycji z sawo a wiwru u Alfreda :mrgreen:

Chcieliśmy wczoraj zaprosić Alfreda, aby udzielił nam korepetycji %%...nie przyszedł :(