To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Moj nowy Kumpel - MITSUBISHI Galant e33a 2.0 GLSi (109KM)

Desimal - 03-06-2017, 22:35

Cześć,
Dalej posiadasz tego misiaczka? Ponieważ ostatnio sam stałem się jego posiadaczem i miło widzieć drugą osobę z taką samą Bestią :)

se7en - 04-06-2017, 01:05

moze sie pochwalisz w osobnym temacie? :mrgreen:
Desimal - 05-06-2017, 18:16

se7en napisał/a:
moze sie pochwalisz w osobnym temacie? :mrgreen:

Zrobiłbym to, gdyby nie fakt że jeszcze nie miał sesji zdjęciowej :D
Plus nie ma niestety paru elementow, więc piękny to on nie jest

se7en - 05-06-2017, 20:15

Desimal napisał/a:

Plus nie ma niestety paru elementow, więc piękny to on nie jest

mam kilka sztuk kolorow, z kompletnych.. wystarczy poczytac moj temat 8)
Desimal napisał/a:

Zrobiłbym to, gdyby nie fakt że jeszcze nie miał sesji zdjęciowej

co z tego, ze brakuje, zrob fotki, wazny bedzie efekt końcowy, domyslam sie ze ratujesz fajne autko od złomowania? :) :)

Desimal - 06-06-2017, 16:06

se7en, Kupiłem je jakiś czas temu od znajomego ze Śląska, teraz już pocina na Poznańskich blachach. Próbuje wyciągnąć go do stanu zbliżonego do fabryki, ponieważ mechanicznie jest prawie idealnie. Gorzej z całą resztą.
A no tak, dodajmy do tego że łapie się już na żółte blachy, więc zakładam że to też dodaje mu troszkę wartości.

se7en - 06-06-2017, 19:22

Desimal napisał/a:
se7en, Kupiłem je jakiś czas temu od znajomego ze Śląska, teraz już pocina na Poznańskich blachach. Próbuje wyciągnąć go do stanu zbliżonego do fabryki, ponieważ mechanicznie jest prawie idealnie. Gorzej z całą resztą.
A no tak, dodajmy do tego że łapie się już na żółte blachy, więc zakładam że to też dodaje mu troszkę wartości.

załóz temat to bedziemy u Ciebie pisac :)

czyżby brązowego?

w zółte blachy bym sie nie pchał, choć mam bordowego ktory sie idealnie na to nadaje, to jednak bym nie dał, jedyna korzyść to ubezpieczenie na ile chcesz, a najwieksza wada to oddajesz państwu połowe własności auta. ;) no i staraj sie o zezwolenia jak chcesz zza granice jechać :roll:

Desimal - 06-06-2017, 19:55

se7en, Założę temat jak go troszkę w środku ogarnę i porobie zdjęcia (czyli pewnie w piątek).
Misiek jest srebrny, ale za to ma jeden maleńki rarytas. Felgi Zender, które wyglądają jak z Ferrari 328.

se7en - 06-06-2017, 20:25

Desimal napisał/a:
se7en, Założę temat jak go troszkę w środku ogarnę i porobie zdjęcia (czyli pewnie w piątek).
Misiek jest srebrny, ale za to ma jeden maleńki rarytas. Felgi Zender, które wyglądają jak z Ferrari 328.

to czekam na temat, nie odpuszcze jak po weeekendzie go nie bedzie :P :P :P

felgi pewnie ciekawe,ale ja mam wiekszy rarytas! felgi z gti ! :lol: :mrgreen:

se7en - 16-07-2017, 21:11

miałem to szczescie dzisiaj widzieć autko Bloodgringo :D

auto faktycznie swietny egzemplarz, schowaj go pod koc, kiedyś odkupie :lol:

ps. mam nadzieje ze grill chromowany uratujesz i załozysz :twisted: