To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Halogeny do Galanta zderzak SportEdition & Avance

Anonymous - 27-04-2008, 23:33

Dzieki za wsparcie ale wlasnie niedawno znalazlem caly pakiet w niemczech, wlasciwie caly samochod, ma dalekosiezne te sobie wlasnie zostawie- chyba -musze zobaczyc jak sprawuja sie w akcji no i jak ze schematem, nie wie ktos czy PHDE 9608B/C/D obejmuje dalekosiezne?
spidernet - 28-04-2008, 00:13

fajah napisał/a:
spidernet podałem Ci linki na poprzedniej stronie na dole

No tak... ale z tego co widzę to koleś nie wysyła do Polski. Zadałem zatem zapytanie mailem sprzedającemu czy wyśle poza kraj.

A tak na marginesie to w sumie nie mam 100% pewności czy aby napewno te halogeny z ebay'a będą pasowały do mojego Galanta. Sam nie wiem czy ryzykować czy czekać dalej... Jak narazie to poczekam na odpowiedź na maila.

eremita - 19-09-2008, 19:27
Temat postu: Pytanie o zderzak i halogeny w AVANCE
witam
mam pytanie czy halogeny od zderzaka po lifcie pasuja do zderzaka avance??
a jak ktoś ma linka z sklepem gdzie mozna kupic ładne zderzaki tuningowe, lub lotke na klape do kombi to bede wdzieczny.

spown - 19-09-2008, 19:51

http://moto.allegro.pl/it...r4_spoiler.html
eremita - 19-09-2008, 20:17

to jest jedyny jaki znalazłem ale mi sie nie podoba. chodzi mi raczej o taki jak np. przy tym nowszym vr4 :twisted:
czekoladka_1981 - 19-09-2008, 21:33

eremita napisał/a:
chodzi mi raczej o taki jak np. przy tym nowszym vr4

Może ten jak na zdjęciu ma roch_27 w podpisie Legnum vr-4

tucci - 19-09-2008, 21:37

na allegro jest pelny zderzak( zderzak siatka halogeny grill) od avance'a, cena 1300 zl
roch_27 - 19-09-2008, 21:53

eremita napisał/a:
lub lotke na klape do kombi to bede wdzieczny

czekoladka_1981 napisał/a:
eremita napisał/a:
chodzi mi raczej o taki jak np. przy tym nowszym vr4

Może ten jak na zdjęciu ma roch_27 w podpisie Legnum vr-4
pogadaj z Czarkiem (firma autoR ) - wyraziłem zgodę na demontaż mojego ospojlerowania (lotki i spojlerów) i wykonanie potrzebnych odlewów :lol:

pozdro

czekoladka_1981 - 19-09-2008, 22:56

eremita napisał/a:
ktoś ma linka z sklepem gdzie mozna kupic ładne zderzaki tuningowe,

tucci napisał/a:
allegro jest pelny zderzak( zderzak siatka halogeny grill) od avance'a, cena 1300 zl

Może te:
http://aukcja.interia.pl/...?item=441079068

Anonymous - 20-09-2008, 01:31

czekoladka_1981 napisał/a:
Może te:
dokladnie to te same o ktorych pisal tucci
eremita napisał/a:
mam pytanie czy halogeny od zderzaka po lifcie pasuja do zderzaka avance??
nie
eremita napisał/a:
a jak ktoś ma linka z sklepem gdzie mozna kupic ładne zderzaki tuningowe
nie ma ladnych zderzakow tuningowych do Gala najladniesze co wyszlo to wg mnie avance linka znajdziesz np w TYM temacie patrz ITZ

[ Dodano: 20-09-2008, 01:35 ]
przed przekladka

po przekladce

wiecej w galerii

ps wpadnij wkoncu na spota...najblizszy 19.X

eremita - 20-09-2008, 09:54

czekoladka_1981 dokładnie ten od legnuma vr4 byłby idealny:)
no własnie widziałem tego na allegro, tyle że sam zderzak kosztuje 300zł wiec cena halogenow jest powalajaca :roll:
musze zobaczyc ile dostane za ten zderzak z halogenami co mam:)
ja znalazem
http://tuning-zone.pl/x_C...1010__LL_0.html

cuuube mam nadziej ze tym razem dojade :) [/b]

[ Dodano: 20-09-2008, 10:05 ]
a i jeszcze ten zrobiony przez poznanska firme hot maja jeszcze inne miski :wink:

Anonymous - 20-09-2008, 11:52

jesli dobrze pamietam mial ktos zderzak na gieldzie samochodowej w poznaniu ale nie podam nr stanowiska (ale gdybym tam przechodzil to wiedzialbym gdzie )byl tam czarny avance z kratka i halogeny tez wiem gdzie mieli
wiec mozemy sie gdzies jutro umowic i spotkac pod gielda

wracajac do HOT'a mnie sie to auto

raczej nie podoba no moze ta okleina na masce dachu i klapie bagaznika

pepi - 24-09-2008, 10:27

eremita napisał/a:

no własnie widziałem tego na allegro, tyle że sam zderzak kosztuje 300zł wiec cena halogenow jest powalajaca :roll:

Hejka nie do końca cena jest powalająca bo do tego sam ten grill miedzy światłami kosztuje jakieś 500 i dodatkowo musisz mieć 2 belki no i siatka sama w zderzaku
jeśli chciałbyś poskładać to osobno to nie wiem czy byś się zmieścił w tej cenie 1300

no a ten jest w super stanie - wiem (i tu się pochwale) bo go wczoraj kupiłem a szukałem takiego zestawu dobre 5 miesięcy :)

pozdrawiam

eremita - 24-09-2008, 16:30

pepi to gratuluje zakupu :wink: ja jeszcze sie rozgladam z tuningowanymi zderzakami.
dzoniłem do hota i maja jeszcze jakies trzy inne zderzaki musze pojechac i zobaczyc :o moze ktorys mi przypasuje.
aaaa jak sie pytałem o zrobienie zderzaka pod zamowienie a dokładnie chodziło o zrobienie zderzaka takiego jak ma nowe evo do gala to ta cena dopiero mnie powaliła :doubt: odpowiedz była taka 2,5 tysiaca moze nie starczyc :roll:

[ Dodano: 24-09-2008, 16:48 ]
http://www.wickedbodies.net/generic227.html
ten błekitny by mi pasował :P nawet z ta maska :twisted:

[ Dodano: 24-09-2008, 17:00 ]
cuuube - dzieki za propozycje ale jeszcze szukam :wink:

i jeszcze jedno pytanie czy do kombi były robione jakies inne zderzaki tylne czy tylko jeden model?

Anonymous - 25-09-2008, 06:41

wcale mnie nie dziwi ta kwota zawsze sporo wolali za klamoty :evil:
na gieldzie samochodowej jest koles co ma stoisko z robionymi przez siebie body kitami...ale watpie zeby mial cos do Gala jedyna szansa ze podjalby sie cos zrobic !

daj cynka kiedy pojedziesz na Wołczyńska do HOT'a to podjedziemy razem ja chce sie pytac tez o kilka rzeczy...